danilo je napisao:Čuo sam da je najavljen komletan Remont svih zglobnih Trolzi, mada je to za sada nezvanično, pa ovu informaciju uzmite sa rezervom. Za sada od zglobnih Trolzi u saobraćaj izlaze samo vozila sa GB 159 i sa GB 163.
Bilo je prvobitno planirano da se mesečno generalno remontuje po jedan Bonito i jedna Trolza ali se to stopiralo kada su pristigli novi BKM 321.
Zatim je planirana nabavka 15 novih BKM 333 tako da su odustali od remonta Trolza.
Lično mislim da je remont Trolza čisto bacanje para sobzirom da se ne vrši remont ili adekvatan remont na motorima,kočnicama itd već samo limarijski i u salonu,što se pokazalo na 159 i 163 koje vozači i dalje isključuju kao pre remonta a i one ulaze već u 10-tu godinu rada kada su već predviđene za otpis.
Ja da se pitam,ja bih generalno remontovao samo gr.br.153 i 154 koji su bili dobri i daleko udobniji i sa 159 i 163 bi činili rezervu ili bi bili zaduženi kao dvosmenci ili šihtaši na liniji 29,ostale bih rashodovao,podizanjem postojećih BKM 333 i nabavkom još 5-10 novih BKM 333 bio bi to dobar i pouzdan vozni park sa izlaznošću zglobova koji su planirani na linijama 29,40,41 .