AUuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kakve fotke turate na ovoj temi razbijaju. Ne znam koga da pohvalim stvarno. Stvarno vrh slike, Nesko sa AS Pancevo, Sasko kako ih lovi po auto-putu auuuuuuuuuuuuuuuu brate koje slike auuuuuu-imas osecaj kad gledas fotku na monitoru, da mozes da iscupas autobus iz fotke pa da ga kao 3D stavis na sto pored tastaratature

, a hoce i Autoprevoz da proba tu poziciju. Ako. Nego drzi taj volan

.
Od standardnih, arsenal nam dolazi polako, kreće svoju turu, priprema se za sezonu. Ako arsenal, hvala!!!
PREZNOJAVANJE: Imao sam dve ture slika po KG-u, BG-u i Donjem Milanovcu, i Pozarevcu u Martu, i ovu drugu po kompu nikako da je nadjem, nema ni po CD-ovima, reko sta je ovo majkumu nema je na HDD, reko izgleda nisam narezao, a pobrisao sa memorijske jedno 60% slika, reko nije valjda. Gotov vec se znojim, srce lupa jače, jao, već govorim sebi ono što ne bih ni najgorem neprijatelju, i onda odjednom u jednom NEW FOLDERU, nadjem. Idi begaj. Naravno tad rekoh sebi, negas, ipak si ti genije
No dobro...Kendzula:
Naravno, Kendzula me nije video, jer sam fotkao iza ograde, resetke. Pazite ako slikate, odmah iza Vasih ledja je kancelarija pandura, bicete legitimnisani, mozda i oterani. Nista naravno ne sme da Vas iznervira, kao naravno ni mene.