339 ima MAN-a euro 1 bez turbine ali kad je bio u utorak kod mene delovao mi je ok zvuk..negas je napisao:Takodje danas 339 kroz KG naravno kako Mile i najavi iz Sapca, e sad primetih da mnogo purnja, zvizdi i turbina gde ne bi trebala, dakle mora ce da se pocacka po makini![]()
Ima neartikulisan zvuk...
U pitanju je 427 i čika Zoki ćelavi drajver..negas je napisao:Najbus vozio groBARI na Taru. Mora da je ona njiova kanturina AutoSAN pukla negde![]()
![]()
Nesko ce po drajveru moci da potrefi konto, ali vidimo da je serija pre ovih sa cw-om, dakle 42? Mada ne bitno. volim da vidim najbus sa kravatom![]()

Nenad_KM je napisao:339 ima MAN-a euro 1 bez turbine ali kad je bio u utorak kod mene delovao mi je ok zvuk..negas je napisao:Takodje danas 339 kroz KG naravno kako Mile i najavi iz Sapca, e sad primetih da mnogo purnja, zvizdi i turbina gde ne bi trebala, dakle mora ce da se pocacka po makini![]()

Nenad_KM je napisao:Video sam jedan kad pristiže Najbus na taru.. Ne znam ja kažem vako znam da euro 1 motori ni MAN ni Mercedes nemaju turbine ali MAN-ovi imaju po 420 KS..

Nisam primetio da dimi, ali je zato zamastio haubu.negas je napisao:Takodje danas 339 kroz KG naravno kako Mile i najavi iz Sapca, e sad primetih da mnogo purnja, zvizdi i turbina gde ne bi trebala, dakle mora ce da se pocacka po makini![]()

Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Suboticanin i 9 gostiju