Svašta brate, kod svih naravno i Niš ekspres uzme čovek upiše ime prezime i br. indeksa a to da li si završio ili ne niko ne gleda ni kontrola.. bitno da imaš indeks i da tvoje ime piše u njemu.negas je napisao:Odem u fudex, onaj mi pametuje, a pati nemas pravo zavrsio si, ja mu kazem OK, otvori da izadjem. I ja izadjem tako 3/4 puta, a oni odu prazni za Kladovo. Umesto da pisu svakom kartu, bolje ista no nista, oni pametuju. Odem u Veoliju, one boli q...ac...samo da vidi da imas...ali eto imaju i putnika, a fudex otisao bez mene i izgubio 1000 dinara, ako !

shakal je napisao:Negase ne traze nista! Samo kazes na index i to je to! Nekad eventualno upisu broj i to je sve! Ponesi ti index sa sobom za svaki slucaj mozda se desi da ti moras samo da mu pokazes da je kod tebe, meni se to nikad za 4 god nije desilo! Za BG iz KG imas u 12:45 i 17:45 sto ja znam a iz Bg cini mi se u 12:45 i 13:30 mada nisam siguran, znam da dolazi u Kg u 14:45 i 15:30 i ide za Z.Potok ondnosno KM. Imala je cini mi se na 7. ili 9. strani skenirana njihova vizit karta, tu imas broj pa pozovi i pitaj jer nesto su menjali vremena ove godine!

Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 18 gostiju