shakal je napisao:Negase ne traze nista! Samo kazes na index i to je to! Nekad eventualno upisu broj i to je sve! Ponesi ti index sa sobom za svaki slucaj mozda se desi da ti moras samo da mu pokazes da je kod tebe, meni se to nikad za 4 god nije desilo! Za BG iz KG imas u 12:45 i 17:45 sto ja znam a iz Bg cini mi se u 12:45 i 13:30 mada nisam siguran, znam da dolazi u Kg u 14:45 i 15:30 i ide za Z.Potok ondnosno KM. Imala je cini mi se na 7. ili 9. strani skenirana njihova vizit karta, tu imas broj pa pozovi i pitaj jer nesto su menjali vremena ove godine!
Ok, hvala. Ima jedna koja ide nazad iz BG u 00h, ta je dobra. E sada, tada ide i Kosmet. njima sam isao cesto. Sad csta ce tu i Kolasin, kad je i Kosmet prazan, ajd sad...
Za Aleksu i Osojanca: Ja ponesem uvek indeks, i dajem na uvid. Ako on vidi ti što vidi i ne da mi kartu, nikad se nisam bunio. Tj kažem da ću da izadjem. Ako se njemu isplati da izadjem, izadjem i niko nista ne zamera. A ako ne vidi, ili se pravi da ne vidi to je drugo.
Mene iz Veolije nekin vozaci znaju, i znaju da sam zavrsio faks, al mi pisu studentsku

Ono, za tebe ova tarifa

, reko a moze, moze...Dobro OK kad te ljudi znaju...
Slazem se sa Vama, ali ja cesto putujem i na dosta dugim relacijama, pa mi ispadne mnogo ako nemam popust. Nisam neki parajlija da bih se razbacivao iskreno, da imam više dao bih...ovako...
Mada sam zagovornik teze, ako imas mesta primaj sve, bolje i pola putnika na sedištu (mislim na kartu) nego da voziš sedište! Primaj i s popustima, i bez, ma samo tovari
Evo najbus jedva primio pre neki dan na KG-Niš dva dečkića čija je baka htela da ih voze po pola karte. Ja odmah rekao vozačima, znam, Vi se plašite kontrole, ali daj pusti decu, ima mesta, bolje ti je pola nego da voziš sedište, svaki normalan šef bi na to rekao OK, a pride bila dečica!!! OK, možda jedan nije imao pravo, tako 4-ti razred, ali opet...Mislim da shvatate poentu !!!
Deci uvek pomognite !!!