od shakal » Pet Jun 29, 2012 11:47 pm
Citao sam ovo o migovima. Rano je jos govoriti, sad ce sve kompanije poceti promocije i slati nam uslove prodaje,organizovati promocije, pa onda dok nasi odaberu, skupe pare, naruce itd. procice minimum 2 godine!
Da se galeb odvojio od piste i da je tada uletela roda, motor bi odmah stao a avion bi bio na 10tak metara od piste! Najrizicniji momenat za avion je poletanje, mala brzina i mali uzgon. U tom trentku bi verovatno doslo do sloma uzgona ako bi avion ostao bez snage i jednostavno bi pao maltene vertikalno na pistu. U tom slucaju verovatno od njega ne bi ostalo nista da je "ljosnuo" o pistu. Ili da je roda uletela u trenutku uvlacenja trapa, pad bi bio neminovan! Sa druge strane treba misliti na pilota kako bi on prosao u tom slucaju. Nisam siguran da galeb ima 0-0 katapult sediste kao Mig 29. To je sediste kojim se pilot moze bezbedno katapultirati iako je visina aviona 0 (na zemlji) i brzina 0.
Negase avioni slecu u Ladjevce 100% video sam ih u tom smeru! Za ostale incidente nisam cuo. Ne znam da nisu mislili na to da je i prvi avion iz grupe za poletanje takodje naleteo na tu rodu ali je nekim zestokim manevrom uspeo da je izbegne! Ako saznam nesto javljam!
Eh da je B-2 Spirit off Misuri stvarno pao u Spacvanske sume...