Denky svaka čast za slike koje si postavio. Ja očekujem da ću naći slike defilea sandžaktransovih šlepera scania i sanosa iz 1995 god. čini mi se. Sećam se ko danas kad sam ih gledao. Ako dođem do tih za mene zlata vrednih fotki, postavljam ovde.
Samo da napišem da je Sandžaktrans imao standardnu šemu narandžasto-belu. Ove slike koje Denky postavlja pokazuju da firma grca u dugovima i bedi i da im je farbanje autobusa veliki luksuz. Sve ovo što su nabaljali su zombiji uvozni ili iz drugih gradova Srbije.
Za Neoplana n116 znam da je bio registrovan na BA (Berane, Rožaje) tablice i da dugo nije mogao da se registruje u Srbiji sve dok nije dopuštena ona zajebancija sa preregistracijom. Taj nas je Neoplan vodio na eksurziju u C Goru sep. 2001. godine i bio je u poređenju sa ostalim njihovim busevima avion!
Plavom MB o303 sam se vozio par puta iz Beograda do Novog Pazara i bila je odlična tada. Vidim da odnedavno ovaj sprinter vozi za Beograd, jer su izgubili mnogo putnika koji se voze privatnicima, tako da su im busevi prazni

.