U kakve fotke stavljate! BRAVO AleksBGD na 206-ci, i ostalima vrh fotke! Za pretovar da napisem da je onda ok, dakle po starom 6 polazaka! Kooperant je mozda fiktivan ili kako ga oni nazivaju špekulativan pa uvek radi najbus! U stvari ja i ne pamtim kooperanta da je nekad radio za mk pa su mozda ovi prijavili to u ministarstvo u makedoniji pa ispade nesporazum! To je konkurencija nesto pokusala jer ipak najbus tu sve savija
Kako sam čuo kooperant Berovo trans se uopšte nije bunio što ekspres vozi svih 6 polazaka jer nemaju trenutno vozni park za te linije, ali nešto su Makedonci iz ministarstva napravili frku, kako to da ekspres vozi sam bez kooperanta, ako je kooperant neaktivan mora da se nađe drugi i blablabla..
Upotreba mojih fotografija na news portalima, facebook-u i štampi nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti!
Браво за слике а што се лого тиче ето колико је квалитетан, ЈОШ ЈЕДАНПУТ АПЕЛУЈЕМ НА ОДГОВОРНЕ У НИШ-ЕКСПРЕСУ АКО ОВО ЧИТАЈУ ДА СЕ МАНУ ЗАЛУЂИВАЊА СА ОВИМ ФОНТОМ И ЦРНИЛОМ И ДА ВРАТЕ ЋИРИЛИЧНИ СТАРИ ДОБРИ ПРЕПОЗНАТЉИВИ ЛОГО, АКО ВАМ ЈЕ ГОСПОДО ДО ФАРБАЊА И УЛЕПШАВАЊА ВРАТИ ТЕ СИВИЛО СА ЗЕЛЕНИМ ТРАКАМА И ТВРЂАВУ НА ЗАДЊИ ДЕО АУТОБУСА
Odmaram, odmaram nikako da sve slike poubacujem, za početak novi bez WC-a kasnije i 430-433. # 424 redak u Pančevu Enterijer i tabla ( vozio je i Crveno-bele na neku utakmicu) # 425 odmara od Bregenza pa malo u Pančevo # 427 # 428 prvi put pred mojim objektivom
Upotreba mojih fotografija na news portalima, facebook-u i štampi nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti!
Hvala momci, nastavljamo dalje sad još samo 434 fali u ovoj seriji da kompletiram 430-434 ali i on će za koji dan u saobraćaj # 430 Unutrašnjost Tabla Zatim # 431 Jedna skromna slika enterijera (isto kao i kod ostalih) Venecija, trenutno dok se ne osposobi vozači koriste kao magacin.. # 432 I za kraj # 433 I suvozačevo sedište malo drugačije nego kod ostalih, lično više volim klasično sedište kao kod drugih Nibusa jer može da se pomera sedište a ovo je fiksno