ГАШО, хвала за слике

Nibus-ja je napisao:А сад мало САШКОВОГ миљеника са бројем 427 а сада 191 иначе у односу на прошлу годину поново су га офарбали

Sashco je napisao:Nibus-ja je napisao:А сад мало САШКОВОГ миљеника са бројем 427 а сада 191 иначе у односу на прошлу годину поново су га офарбали
Za ovo imaš piće kad se vidimo po Nišu, nisam ga video još od prošle jeseni, svaka ti čast majstore!!!
Stavljaj slike kad god možeš, super su!
Da pomognem malo oko "kontanja" - 220 jeste ex524, a Sanos 104 koga je slikao kolega Gaša je ex281
Nibus-ja je napisao:Sashco je napisao:Nibus-ja je napisao:А сад мало САШКОВОГ миљеника са бројем 427 а сада 191 иначе у односу на прошлу годину поново су га офарбали
Za ovo imaš piće kad se vidimo po Nišu, nisam ga video još od prošle jeseni, svaka ti čast majstore!!!
Stavljaj slike kad god možeš, super su!
Da pomognem malo oko "kontanja" - 220 jeste ex524, a Sanos 104 koga je slikao kolega Gaša je ex281
Прекомандован је на источни део линија Гаџин Хан, Бабушница, Пирот, Димитровград, Државна Граница, гледаћу да га уловим детаљно што пре
sremacns je napisao::D Evo i ja cu reci da su slike vrh i pridruzujem se kolegi Aranjelovicu na sugestijiako nista drugo barem smanji velicinu slova ...
Nismo odavno videli prigradcke Nibuse
negas je napisao:Jao, samo mi pravite zazubice sa fotkama jer na telefonu ništa ne vidim od slika lepo- idem danas kod brata da vidim na računaru
Sashco je napisao:Jos samo fali da ja stavim 220 od 25.2.2011.

Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: avram_za i 10 gostiju