Logo

Priče iz GSPa

Diskusije

Re: Priče iz GSPa

Postod Daree » Pet Avg 10, 2012 3:35 pm

Sta mu smeta dete u kolicimo mozda jer kolica zauzimaju puno prostora :? sto se tice hrane i pica ne bi trebalo piti pivo u autobus a ako mogu vozaci da jedu u busu mogu onda i putnici mislim da je glupo zvati policiju zbog toga i remetiti red voznje
Daree
Član

Pridružio se: Pon Mar 07, 2011 10:22 pm

Sponzor

Postod Petar 535 » Pet Avg 10, 2012 3:40 pm

Evo zasto . nije bezbedno , nedaj boze bus naglo zakoci i dete se vozi po autobusu .... ima jos razloga ..... po zakonu , dete se stavi u ruke a kolica se sklope i stave u bus .

ja se izvinjavam urednicima sto sam usao u off topic
Korisnikov avatar
Petar 535
Član

Pridružio se: Sub Jul 30, 2011 10:38 am

Postod Nikola Pejasinovic » Pet Avg 10, 2012 4:45 pm

avramovicsasa je napisao:Zvao me je Šef da dođem ujutru na Razgovor povodom Afere ,,72-ka,, traže krivca na kojem će se polomiti kola,sobzirom da vozača nisu zvali na Razgovor,pogodite ko će dati GSP-u donaciju 10% od plate. :x

A taman sam se nameračio da kupim strava patike koje sam video na Terazijama :cry:

Jeli sasa kako si prosao sa sefom ?
danilo je napisao:Pa kad ti na tako nekoj jakoj liniji između dva privatnika (solaša) dođe lepo šihta isto solo, uuu ne da je milina, nego nema reči. Sauna i pena parti unutra, a sve češće imamo to zadovoljstvo na ulicama grada!
Nikola Pejasinovic
Član

Pridružio se: Uto Jun 19, 2012 10:53 pm

Postod filip » Pet Avg 10, 2012 6:46 pm

Istina je da je nekulturno. Ne treba sada da se uzme obrok u meku pa da ga jedeš u busu, ali mala čokoladica ili bombona je po meni ok ako ostaviš bus za sobom kakav je bio. A i to ako je zabranjeno da se ne prljaju vozila, neka pogledaju samo prašinu. OT: Ulazim u 362 i prašnjava skroz ona daska što razdvaja sedišta od vrata. Za 15 dana ponovo isto takvo. Isto je i u onoj jednoj citi sa samsung reklamom što vozi na ADA 3.
filip
Član

Pridružio se: Ned Nov 30, 2008 8:32 pm

Postod profa_chb » Pet Avg 10, 2012 10:31 pm

Petar 535 je napisao:Mislim da je tako , ima jos svasta , ali 3% vozaca postuje to .... pa znas kako je jedan vozac napravio zbrku zato sto je neki lik usao u bus sa detetom u kolicima

autobus bi trebalo da ima rampu, i prostor za kolica, da svako može da se vozi...
profa_chb
Mašinski inženjer

Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 10:28 pm

Postod avramovicsasa » Sub Avg 11, 2012 12:11 pm

Taj pravilnik o konzumiranju hrane u vozilima bi trebao da bude star koliko i GSP jer je jasno ako neko jede sladoled,čokoladu u fazi topljenja,sokove i sl.šta se događa sa garderobom onog koji stoji kraj tebe u slučaju iznenadnog kočenja.

Što se tiče prevoza dece,te stvari nisu ni najmanje jednostavne,zanimljivo je da ljudi jako malo vode računa o sopstvenoj deci i još se bune kada im neko od Kolega skrene pažnju na to,ko se razume bar malo u Automobilizam poznato je šta se dešava sa putnicima u vozilima prilikom naglih kočenja ili sudara.
Zamislite šta bi se dogodilo sa dečijim kolicima ili detetom koje nije zaštićeno ili privezano specijalnim kaiševima u vozilu prilikom naglih kočenja,a samim tim postoji opasnost da i drugi putnici prilikom kočenja padnu na kolica sa malim detetom.

Naježim se kada vidim da neko na III ili IV vratima u srednjepodnom vozilu nošalantno pušta da mu dete samo bude u zoni vrata koja za tren mogu da ga zdrobe jer se dete ne vidi na ogledalima.
avramovicsasa
Otpravnik

Pridružio se: Uto Maj 06, 2008 6:04 am

Postod avramovicsasa » Sub Avg 11, 2012 12:18 pm

Nikola Pejasinovic je napisao:
avramovicsasa je napisao:Zvao me je Šef da dođem ujutru na Razgovor povodom Afere ,,72-ka,, traže krivca na kojem će se polomiti kola,sobzirom da vozača nisu zvali na Razgovor,pogodite ko će dati GSP-u donaciju 10% od plate. :x

A taman sam se nameračio da kupim strava patike koje sam video na Terazijama :cry:

Jeli sasa kako si prosao sa sefom ?

Hvala na pitanju odlično,moj Šef kao i njegov Zamenik su divni i Kulturni ljudi koji znaju da rade svoj posao,nažalost to ne mogu da potvrdim za Šefa Saobraćaja Pogona Novi Beograd koji je bio toliko nekulturan i neprofesionalan da je zbog Osvetničke želje da kazni vozača doveo u pitanje moj rad a samim tim je vratio moj Izveštaj jer nije bio zadovoljan jer sam u njemu po svim stavkama zaštitio svog Kolegu kojeg ne može da kazni jer sam mu ukinuo sve mogućnosti ostavljajući da se zadovoljava blagim izveštajima koji su mu zasnovani na netačnom GPS-u i Elektronskom Tahografu.

Izrazio je želju preko mog Šefa da lažem u izveštaju kako bih zabo nož u leđa svom Kolegi Vozaču što sam ja kategorički odbio,priznao sam da je bilo par propusta u mom radu ali po ceni moje kazne vozača ne mogu da pipnu jer svaka njegova destimulacija u daljem slučaju bi bila protivzakonita.

Žalosno je samo istaći kakvi ljudi vode ovaj Pogon dok se njihovo Održavanje svojski trudi da poveća broj raspoložljivih vozila na ulici,njihov Šef je toliko bio zaintresovan da kazni vozača zbog jeftine prijave nekog nabeđenog Gospodina da mu nije bilo važno što su mu linije 53,56,71 bile bukvalno ugašene zbog kvarova jer Servis nije mogao da postigne.
avramovicsasa
Otpravnik

Postod Petar 535 » Pon Avg 13, 2012 12:00 am

Juce se vozim liazom na 73 , i vozac cim stane na semafor ili stanicu , vata se kasike i kofe i jede kacamak neki ..... kad sam izasao smejao sam se ko lud :D
Korisnikov avatar
Petar 535
Član

Postod branik » Pon Avg 13, 2012 2:07 pm

filip je napisao:Pa nema ništa loše da se jede u prevozu (praznom), ali lepo sedneš sam na sedište jedeš, pojedeš, posle baciš omot a ostaviš čist bus :D

Jos da imaju i one zavese kao u nekadasnjim prigradskim sanosima da covek lepo obrise ruke... To sam video u jednom autobusu u Dragacevu pre desetak godina. Usao covek sa burekom, a kad ga je pojeo, papir zaglavio izmedju oplate i sedista, i zavesom se obrisao. Zov Guce ili prirode?
branik
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Jul 26, 2012 3:51 pm

Postod avramovicsasa » Uto Avg 14, 2012 11:56 am

Požalio se putnik vozaču na liniji 75:

,,Majstore,zašto voziš sa otvorenim prednjim vratima,može neko da ispadne,,
,,Ja sam vozio Kravu u prikolici bez vrata te se ona nije mrdala,nije ni ispala,pogledajte koliko šipki ima,kako može neko da ispadne,, :lol: :lol: :D :)
avramovicsasa
Otpravnik

Postod Aleks_BGD » Ned Avg 19, 2012 9:50 pm

Bio ja na obuci u Veoliji,i jedno vece zavrsavamo na 68,javljam se otpravniku na Trgu i spremam se da krenem za garazu.Samo sto sam seo,ide stampedo devojaka ka busu i vicu da ih povezemo.Pitam ja njih Dokle?-One kazu idemo do BIPa radimo u Blicu 3 smena.Ajde reko nema problema.Stizemo mi do BIPa,Bane sedi u prvom redu do vrata,ja vozim a jedna gospodja stoji na vratima i ceka da ja stanem da one izadju.Kazem ja,"Gospodjo,kako vam se cini kako vozim?"Ona me gleda onako bledo i kaze "Pa dobro je,super a sto pitas?"Pa tako reko vidite ja jos nemam dozvolu za autobus,jos uvek se ucim."Sta pricas bre,vozio si nas dovde bez kategorije?"Pa da reko,vidite ovo je moj drug on mi da tako ponekad da vozim kad njemu dosadi.Devojke gledaju u nas onako bledo,izbezumljeno neznaju sta da kazu,stanem ja izadjose one bez reci ma ni cao da kazu...Ja i Bane popadali od smeha kako su reagovale,drugo vece opet mi na Trgu ista ekipa stoji i ceka,ja stanem reko ajde ocete sa nama?Tek jedna vice "Ne,ne,ne samo ti vozi cekacemo mi nocni hvala ti"..Kasnije ja i Bane smo se zezali i cepali od smeha na koju foru su nasele... :mrgreen: :mrgreen:
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Dec 04, 2008 9:00 pm

Postod danilo » Ned Avg 19, 2012 11:21 pm

Hahahahaha... dobra fora skroz, mogu da zamislim face ono bleje ko telad u šarena vrata... :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mirko GSP
Korisnikov avatar
danilo
Student saobraćaja

Pridružio se: Sub Feb 09, 2008 8:47 pm

Postod Petar 535 » Uto Avg 21, 2012 11:43 pm

Inace imas dozvolu ? :lol:

danas neka zena bukvalno vristala na kontrolore u 5845 na 17 , krestala skicila.....
Korisnikov avatar
Petar 535
Član

Postod Nikola Pejasinovic » Sre Avg 22, 2012 12:58 pm

Ovo je bas dobra fora da sam i ja naseo na nju posle sam shvatio o cemu se radi sjajna stvar.
danilo je napisao:Pa kad ti na tako nekoj jakoj liniji između dva privatnika (solaša) dođe lepo šihta isto solo, uuu ne da je milina, nego nema reči. Sauna i pena parti unutra, a sve češće imamo to zadovoljstvo na ulicama grada!
Nikola Pejasinovic
Član

Pridružio se: Uto Jun 19, 2012 10:53 pm

Postod branik » Sre Avg 22, 2012 2:29 pm

Vozim ZIU trolu na l 41 kroz Svetogorsku i prilazim skretnici ispred Takovske. Gnjavi me jedan putnik jos od St. trga, zapitkuje svasta, a ja nervozan jer sam posle zamene dobio jos veci krs. Sad ga zanima kako se prolazi skretnica, jer on nije zapazio da vozac bilo sta uradi. Ozbiljnim tonom mu objasnim da ona radi na misao, da moram da se skoncentrisem i - motke odu kud zelim. Idem polako pod vucom da se skretnica otvori, ali motke padose. On zausti da nesto kaze,a ja ga ljutito prekidoh i odgurah sa vrata da izadjem: "Ne pise dzabe da je zabranjen razgovor sa vozacem! Dekoncentrisao si me, i sad imam problem". Do Dragise Misovica se vise nije javio da je ziv.
branik
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Jul 26, 2012 3:51 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Diskusije