Logo

Priče iz GSPa

Diskusije

Re: Priče iz GSPa

Postod Petar 535 » Pet Avg 24, 2012 4:36 pm

ima par njih vozaca koji jednostavno ne voze ne ispravne vozila , i stalno tuze firmu .
Korisnikov avatar
Petar 535
Član

Pridružio se: Sub Jul 30, 2011 10:38 am

Sponzor

Postod branik » Pet Avg 24, 2012 6:16 pm

E, sad je tu tanka linija izmedju onoga: "necu da radim" i: "necu da vozim neispravno vozilo". Neopravdano iskljucenje je ipak sabotaza. Svetla, sirena, volan, kocnice, putnicki prostor... moraju da budu cakum-pakum.
Kad se nesto desi, svi izmaknu svoje g, a na vetrometini ostane samo vozac i na na njemu se sve lomi. Cuvam sebe, a cuvajuci sebe, cuvam i druge.
branik
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Jul 26, 2012 3:51 pm

Postod Nikola Pejasinovic » Pon Avg 27, 2012 9:57 pm

branik je napisao: Cuvam sebe, a cuvajuci sebe, cuvam i druge.

Lepo si ovo rekao. Pitam se dali drugi tako razmisljaju?
danilo je napisao:Pa kad ti na tako nekoj jakoj liniji između dva privatnika (solaša) dođe lepo šihta isto solo, uuu ne da je milina, nego nema reči. Sauna i pena parti unutra, a sve češće imamo to zadovoljstvo na ulicama grada!
Nikola Pejasinovic
Član

Pridružio se: Uto Jun 19, 2012 10:53 pm

Postod Aleks_BGD » Uto Avg 28, 2012 12:33 am

Uvek ali uvek,prvo cuvas sebe i svoju glavu pa onda ostalo...i uvek gledas da sebe maximalno zastitis,jer kad upadnes u g..... nema firme,nema nikog sam se snalazis..
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Dec 04, 2008 9:00 pm

Postod avramovicsasa » Uto Avg 28, 2012 3:38 am

Ispričao mi je sinoć Lastin Vozač sa linije 15 strava situaciju koja nas je dobro nasmejala:

-Hoće Autobusom da uđe u stanicu kada na sred stoji pas koji je čučnuo i piša,smeje se narod a vozač kaže,čekam dok ne završi,pa ću onda da uđem u stanicu da vas pustim da izađete. :D :) :lol: :lol:
avramovicsasa
Otpravnik

Pridružio se: Uto Maj 06, 2008 6:04 am

Postod avramovicsasa » Uto Avg 28, 2012 3:40 am

Da li neko zna,gde se nalazi Taster za otvaranje vrata kod novih IK-103,sinoć smo Lastin Vozač i ja obavili detaljni Ginekološki pregled na 5412 ali nismo ga našli.
avramovicsasa
Otpravnik

Postod Aleks_BGD » Uto Avg 28, 2012 9:59 am

Na koji taster tacno mislis?
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Postod Petar 535 » Uto Avg 28, 2012 11:35 am

Pa skroz desno dole je za sva vrata , a pored njega u levo je za 3 pa za 2 pa za 1 , pa onda ide taster za gasenje i jos nesto . :)
Korisnikov avatar
Petar 535
Član

Pridružio se: Sub Jul 30, 2011 10:38 am

Postod Nikola Pejasinovic » Uto Avg 28, 2012 12:42 pm

avramovicsasa je napisao:Ispričao mi je sinoć Lastin Vozač sa linije 15 strava situaciju koja nas je dobro nasmejala:

-Hoće Autobusom da uđe u stanicu kada na sred stoji pas koji je čučnuo i piša,smeje se narod a vozač kaže,čekam dok ne završi,pa ću onda da uđem u stanicu da vas pustim da izađete. :D :) :lol: :lol:

PFFFFF AHHAHHAHAH :mrgreen: :mrgreen:
danilo je napisao:Pa kad ti na tako nekoj jakoj liniji između dva privatnika (solaša) dođe lepo šihta isto solo, uuu ne da je milina, nego nema reči. Sauna i pena parti unutra, a sve češće imamo to zadovoljstvo na ulicama grada!
Nikola Pejasinovic
Član

Postod Nikola Pejasinovic » Uto Avg 28, 2012 12:49 pm

Setio sam se jedne situacije na 17 pre par godina dok je jedna man automontaza nekih privatnika bila jos vozila. Autobus je bio polu pun i bilo je mesta gde da se sedne, dosli smo kod auto komande i stoje 3 grobara i prilaze polako busu pevajuci grobarske pesme. Vozac krece da uzvraca sa zvezdinom pesmo i dize ruke i peva i brzo zatvara vrata i daje gas. Nastavio je da peva sve dok nismo presli nadvoznjak. Nisma mogao da prestanem da se smejem par minuta ali se nasmesim kad se setim tog ludaka :D
Nikola Pejasinovic
Član

Postod avramovicsasa » Uto Avg 28, 2012 6:26 pm

Mislio sam na Spoljni taster,čovek je na liniji 78 imao malo više vremena do polaska pa je hteo da izađe i zatvori vrata da ne bi ostavio otvoren autobus,sada Lastine IK-103 imaju staru masku kao i Zglobovi pa je bilo logično da je taster ispod Haube,tražio je ali nije tamo,gledao je ispod Branika misleći da je isto kao kod N serije ali nije,gledao je Lampom,ja sam mu pomagao,opipali smo svaki deo ali nismo našli,gledao je čovek i ispod prednjeg stepenika ali ništa,e sada jedino ili su ga izmestili negde ili nije ni ugrađen pa je zatvorio vrata preko ručice za slučaj opasnosti ali mu je ispustio vazduh.
avramovicsasa
Otpravnik

Postod profa_chb » Uto Avg 28, 2012 7:06 pm

da li su vozači obučeni za rad sa novm vozilima?
profa_chb
Mašinski inženjer

Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 10:28 pm

Postod Aleks_BGD » Uto Avg 28, 2012 11:00 pm

Da nije u rezervoaru kao kod Volvoa?Da vidis tek kod Conecta gde su ga sakrili,nikad se nebi setio da je tu...ispod brisaca... :mrgreen: :mrgreen:
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Postod profa_chb » Uto Avg 28, 2012 11:39 pm

mali ot, kako se otvara simplonov travego, ako je kod turskih mercedesa to ispod brisača? :mrgreen:
profa_chb
Mašinski inženjer

Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 10:28 pm

Postod Aleks_BGD » Uto Avg 28, 2012 11:44 pm

Ima dugmence na samoj bravi na vratima.Onako uvuceno,nevidi se dok se ne priblizis..Nema veze sto je Turcin i Veolijini Conecti su pravljeni u TR(gledao sam plocice) sve se radi po DE licenci,nema nikakvih odstupanja i razlika.
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

PrethodniSledeća

Povratak na Diskusije