Logo

Priče iz GSPa

Diskusije

Re: Priče iz GSPa

Postod Nikola Pejasinovic » Uto Avg 28, 2012 11:46 pm

avramovicsasa je napisao:Mislio sam na Spoljni taster,čovek je na liniji 78 imao malo više vremena do polaska pa je hteo da izađe i zatvori vrata da ne bi ostavio otvoren autobus,sada Lastine IK-103 imaju staru masku kao i Zglobovi pa je bilo logično da je taster ispod Haube,tražio je ali nije tamo,gledao je ispod Branika misleći da je isto kao kod N serije ali nije,gledao je Lampom,ja sam mu pomagao,opipali smo svaki deo ali nismo našli,gledao je čovek i ispod prednjeg stepenika ali ništa,e sada jedino ili su ga izmestili negde ili nije ni ugrađen pa je zatvorio vrata preko ručice za slučaj opasnosti ali mu je ispustio vazduh.

Mozda kod otvora za benzin :?
danilo je napisao:Pa kad ti na tako nekoj jakoj liniji između dva privatnika (solaša) dođe lepo šihta isto solo, uuu ne da je milina, nego nema reči. Sauna i pena parti unutra, a sve češće imamo to zadovoljstvo na ulicama grada!
Nikola Pejasinovic
Član

Pridružio se: Uto Jun 19, 2012 10:53 pm

Sponzor

Postod Petar 535 » Uto Avg 28, 2012 11:47 pm

e da , mozda kao kod japanca sa strane ima onaj poklopac ?
Korisnikov avatar
Petar 535
Član

Pridružio se: Sub Jul 30, 2011 10:38 am

Postod Aleks_BGD » Uto Avg 28, 2012 11:49 pm

Nikola Pejasinovic je napisao:Mozda kod otvora za benzin :?

Ne lupaj kakav benzin,smejace ti se neko :wink: ...autobusi trose naftu.Jedan kolega iz Litasa je dosao na pumpu da toci gorivo,i tu su bili svi vozaci cekali na red.I on gluperda umesto da kaze dizel ili nafta covek trazio beznin da sipa u bus...zato ga i dan danas zovu "benzinac"...tako da vodi racuna da ga ne nasledis.. :mrgreen: :mrgreen:
Poslednji put menjao Aleks_BGD dana Uto Avg 28, 2012 11:52 pm, izmenjena samo jedanput
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Dec 04, 2008 9:00 pm

Postod Stefan Bgd » Uto Avg 28, 2012 11:51 pm

Polako Aleks, ima on vremena da nauči... :lol:
Fandjo Bgd,autobusi su zakon!!!
Korisnikov avatar
Stefan Bgd
Student mašinstva

Pridružio se: Pon Mar 03, 2008 11:58 am

Postod Aleks_BGD » Uto Avg 28, 2012 11:53 pm

Nista onda da ga zovemo "benzinac" dok nenauci....? :P :wink:
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Postod Nikola Pejasinovic » Uto Avg 28, 2012 11:58 pm

Aleks_BGD je napisao:Nista onda da ga zovemo "benzinac" dok nenauci....? :P :wink:

MOLIO BI TE DA ME NE PODSMEVAS NISAM VOZAC I NE ZNAM!!!!
danilo je napisao:Pa kad ti na tako nekoj jakoj liniji između dva privatnika (solaša) dođe lepo šihta isto solo, uuu ne da je milina, nego nema reči. Sauna i pena parti unutra, a sve češće imamo to zadovoljstvo na ulicama grada!
Nikola Pejasinovic
Član

Postod Aleks_BGD » Sre Avg 29, 2012 12:00 am

Taman posla kolega,to nikako...Salimo se malo...nista lose nisam mislio.Moras malo da hvatas soferske cake,trebace ti nekad. :wink:
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Postod Petar 535 » Sre Avg 29, 2012 12:01 am

Ma sali se covek malo , opusteno Nikola , nemoj da se ljutis . :D
Korisnikov avatar
Petar 535
Član

Postod Nikola Pejasinovic » Sre Avg 29, 2012 12:02 am

Ma ok je samo ne volim neko da me ismeva. Kad nadjem posao u nekoj kuhinji recicu ti da svratis sa tvojom lepsom polovinom imaces super veceru ili rucak samo reci za Aleksa BGD
Nikola Pejasinovic
Član

Postod Stefan Bgd » Sre Avg 29, 2012 12:02 am

Za sve što ne znaš slobodno pitaj... bolje nego da se "izlaneš". :wink:
Fandjo Bgd,autobusi su zakon!!!
Korisnikov avatar
Stefan Bgd
Student mašinstva

Pridružio se: Pon Mar 03, 2008 11:58 am

Postod Petar 535 » Sre Avg 29, 2012 12:06 am

cemu sluzi ovaj forum , da razmenjujemo iskustva , ako neko ne zna nesto da ga dopuni objasni

danas ja u 1304 , vozac ( inace vozi 1313 ) stavio novine napred ( 24 sata ) i neka baba me pitala da joj dam , pa jos neka zena , pa onda neki lik pa opet neka zena i tako , poceo sam postar da budem..... :D
Korisnikov avatar
Petar 535
Član

Postod Nikola Pejasinovic » Sre Avg 29, 2012 12:09 am

To za novine sam vidjao u beobusovim liazima dok su imali rekalmu 24 sata bilo je bas dobra fora nzm na svakoj okretnici pricao jedan stari vozac su uzimali po jos jedan paket sad dal sam ja dobro razumeo ili nesto drugo je u pitanju ne znam
Nikola Pejasinovic
Član

Postod danilo » Sre Avg 29, 2012 9:08 am

Aleks_BGD je napisao:Da nije u rezervoaru kao kod Volvoa?Da vidis tek kod Conecta gde su ga sakrili,nikad se nebi setio da je tu...ispod brisaca... :mrgreen: :mrgreen:

To je na ovim Veolijinim sada...? Znam da je na Kosmajskim kod poklopca gde se sipa gorivo.
Mirko GSP
Korisnikov avatar
danilo
Student saobraćaja

Pridružio se: Sub Feb 09, 2008 8:47 pm

Postod branik » Sre Avg 29, 2012 10:29 am

Na ZIU trolama ja sam to resavao ovako: stanem na stepenik, drzim jrdnom rukom vrata, drugom dohvatim taster i skocim. Za ulazak nikakav problem. Potrebno je samo se setiti da iskljucis kompresor pre te operacije. Vec za 5` je ispustio toliko vazduha da moze da se savlada otpor vrata.
branik
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Jul 26, 2012 3:51 pm

Postod profa_chb » Sre Avg 29, 2012 10:36 am

uzmeš metlu, pa do'vatiš dugme kroz prozor :mrgreen:
profa_chb
Mašinski inženjer

Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 10:28 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Diskusije