Logo

Rashodovana vozila GSP-a Beograd

Slike i rasprave o gradskom prevozu u Beogradu, privatni prevoznici, linije, vozni parkovi.

Re: Rashodovana vozila GSP-a Beograd

Postod avramovicsasa » Čet Avg 30, 2012 7:35 am

To je verovatno stigla direktiva svim Pogonima da do kraja godine rashoduju svoje primerke,verovatno će sve Rabe biti rashodovane do kraja godine kako im budu isticale registracije jer su mnogo stari i ne verujem da više i smeju da se voze u gradskom saobraćaju.
Da GSP praktikuje nešto slično kao Niš Ekspres,ovim vozilima bi se produžio vek rekaroseriranjem i promenom godine proizvodnje.
avramovicsasa
Otpravnik

Pridružio se: Uto Maj 06, 2008 6:04 am

Sponzor

Postod direktor » Čet Avg 30, 2012 9:53 am

Sale imas privatnu poruku te bi te molio da na istu odgovoris .Sto se tice rashodovanja jedan za muzej nebi skodio.Sto se tice pomjeranja godine proizvodnje i orginalne tablice proizvodjaca to je krivicno djelo te takov voizlo nebi smjelo biti registrovano.Jedino ako proizvodjac uradi remont za isti izda garanciju i sertifikat nadlezne ustanove nikoko samovoljno :?:
gsp je zakon
direktor
Član

Pridružio se: Čet Dec 04, 2008 5:17 pm

Postod profa_chb » Čet Avg 30, 2012 10:12 am

i meni je žao rashodovanih, ali život ide dalje. ta vozila nisu niskopodna, nemaju lift/rampu za invalide, nemaju klimu, itd. napredak mora da postoji...

a sad, što se tiče istorije, to je samo jedan period. za 10ak godina će se tako masovnije rashodovati Japanci, IK201, mečke, to tako ide... uživajte u istoriji koja se trenutno događa...
profa_chb
Mašinski inženjer

Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 10:28 pm

Postod Petar 535 » Čet Avg 30, 2012 11:11 am

Bar jednu da su ostavili :cry: :cry: :cry: zbogom rabe !
Korisnikov avatar
Petar 535
Član

Pridružio se: Sub Jul 30, 2011 10:38 am

Postod trosmenac » Čet Avg 30, 2012 11:54 am

Nikakva direktiva nije izdata da se rashoduju Rabe kako ih vi vec zovete i ako se radi o Manu jednostavno vreme ih je pregazilo.To sto spolja izgledaju donekle normalno u sustini su totalno truli(298 je sredjivan tri nedelje da bi se samo doveo u radno stanje)Postoji i problem rezervnih delova kojih vise skoro da nema da se kupe novi tako da se prebacuju sa rashodovanog na ove sto rade a i vozaci su se razmazili pa pored klime automatika vebasta pneumatskog sedista bas im se nemili da sednu u nazovi Rabu :)
gsp lele
trosmenac
Mehaničar

Pridružio se: Pon Okt 27, 2008 8:05 pm

Postod danilo » Čet Avg 30, 2012 1:20 pm

A, jel njih zovu Rabe zbog Rabinih osovina i diferencijala...?
Mirko GSP
Korisnikov avatar
danilo
Student saobraćaja

Pridružio se: Sub Feb 09, 2008 8:47 pm

Postod Nikola Pejasinovic » Čet Avg 30, 2012 4:26 pm

Zbogom moje lepotice :cry: celo moje detinjstvo sam proveo vozeci se u vama. Ovih 15 godina cu pamtiti po vama i nikad vas necu zaboraviti. Zbogom :cry: :cry: :cry:
danilo je napisao:Pa kad ti na tako nekoj jakoj liniji između dva privatnika (solaša) dođe lepo šihta isto solo, uuu ne da je milina, nego nema reči. Sauna i pena parti unutra, a sve češće imamo to zadovoljstvo na ulicama grada!
Nikola Pejasinovic
Član

Pridružio se: Uto Jun 19, 2012 10:53 pm

Postod Stefan » Čet Avg 30, 2012 4:53 pm

Steta za 1126,1207 i 1135

ako 328 budu rashodovali ima da poludim

:cry: :cry: :cry: :cry:
328 (IK-166, 1992-2012) :cry: :cry: :cry: :evil: :twisted: :x
Korisnikov avatar
Stefan
Član

Pridružio se: Sub Apr 12, 2008 1:32 pm

Postod blokovi » Čet Avg 30, 2012 5:48 pm

Stefan Bgd je napisao:
blokovi je napisao:Stefane slikaj mi 1207 da se oprostim od njega :( :( ko covek.

Kada ti nešto obećam, znaj da ću to i ispuniti... :wink:
Hvala.Svrati na pivo u kraj kod mene ;)
blokovi
Član

Pridružio se: Sre Jan 05, 2011 3:00 pm

Postod Ivan » Čet Avg 30, 2012 7:03 pm

profa_chb je napisao:i meni je žao rashodovanih, ali život ide dalje. ta vozila nisu niskopodna, nemaju lift/rampu za invalide, nemaju klimu, itd. napredak mora da postoji...

a sad, što se tiče istorije, to je samo jedan period. za 10ak godina će se tako masovnije rashodovati Japanci, IK201, mečke, to tako ide... uživajte u istoriji koja se trenutno događa...

Ja to znam, ali bi se trebalo ( kao u Bazelu ) od svakog tipa vozila bar jedan eksemplar spremiti, a ne sve uništiti, smatram da je to sramota, onda će se moja deca zainteresovati i pitati u kojma vozilima su se nijhovi roditelji vozili, i ako nema nikakvog preostalog eksemplara kako in mogu objasniti ? :|
Korisnikov avatar
Ivan
Član

Pridružio se: Pet Mar 16, 2012 8:21 pm

Postod profa_chb » Čet Avg 30, 2012 7:28 pm

daj pare pa će da može...
profa_chb
Mašinski inženjer

Postod MILE » Čet Avg 30, 2012 7:38 pm

....Pojedine primerke je nemoguće obnoviti jer su se toliko raspali da je isplativije napraviti potpuno novu repliku.
MILE
Član

Pridružio se: Pon Mar 15, 2010 10:57 pm

Postod profa_chb » Čet Avg 30, 2012 7:49 pm

u neku ruku, ni to nije loša ideja. mala digresija, jedna fabrika u americi, čini mi se, proizvodi porše 356, koji je preavljen 50ih-60ih, ista karoserija, isti enterijer, samo druga mehanika, u južnoafričkoj republici se golf 1 po istom principu radio do 2009....
profa_chb
Mašinski inženjer

Postod Daree » Čet Avg 30, 2012 8:26 pm

ode Rabe i nerecu zbogom :evil: :evil: :x :x :x
Daree
Član

Pridružio se: Pon Mar 07, 2011 10:22 pm

Postod danilo » Čet Avg 30, 2012 11:26 pm

Nikola Pejasinovic je napisao:celo moje detinjstvo sam proveo vozeci se u vama. Ovih 15 godina cu pamtiti po vama i nikad vas necu zaboraviti. Zbogom :cry: :cry: :cry:

Eeee ista priča... Kako smo krenuli nikada mi više nećemo imati takva vozila... Kvalitetna, robusna, izdržljiva... Sada se samo šminkeraj gleda. Čast izuzecima (Japanci i Mečke).
Mirko GSP
Korisnikov avatar
danilo
Student saobraćaja

Pridružio se: Sub Feb 09, 2008 8:47 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Gradski prevoz u Beogradu