Logo

Priče iz GSPa

Diskusije

Re: Priče iz GSPa

Postod branik » Uto Sep 11, 2012 12:17 am

Samo, ako je mlad i ako je pretrcavao, da ne daj boze ne natrci. Samo pazljivo, jer je lako zaneti se fotografisanjem.
branik
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Jul 26, 2012 3:51 pm

Sponzor

Postod avramovicsasa » Čet Sep 13, 2012 9:03 am

Stade juče dvojka na Pristaništu i vozač je otišao u WC,naravno nađe se neki pametni Čiča da viče kroz prozor i da negoduje što tramvaj stoji.

,,Gde je vozač,,-viče on kroz prozor.
,,Nije tu,porađa mu se žena,Muško,Muško,,-viče Čiči drugi vozač koji je sedeo na klupi... :D :D :D :lol: :lol: :lol:
avramovicsasa
Otpravnik

Pridružio se: Uto Maj 06, 2008 6:04 am

Postod Nikola Pejasinovic » Čet Sep 13, 2012 7:44 pm

Igrom slucaja cuo sam jednog vaseg kolegu na 23 da me spominje. Rekao je da ja nemam mesta sta da trazim na ovom forumu i da sam ja *****(sami desifrujte). Hteo sam da ga opsujem a ovom coveku skim je pricao da kazem svaka cast sto me branio. Za dobro tog coveka sto me psovao i omalovazao ja cu napustiti ovaj forum do daljnjeg i necu nista postavljati. :cry:
danilo je napisao:Pa kad ti na tako nekoj jakoj liniji između dva privatnika (solaša) dođe lepo šihta isto solo, uuu ne da je milina, nego nema reči. Sauna i pena parti unutra, a sve češće imamo to zadovoljstvo na ulicama grada!
Nikola Pejasinovic
Član

Pridružio se: Uto Jun 19, 2012 10:53 pm

Postod profa_chb » Čet Sep 13, 2012 8:04 pm

ne razumem, ko te je dirao?
profa_chb
Mašinski inženjer

Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 10:28 pm

Postod Nikola Pejasinovic » Čet Sep 13, 2012 8:09 pm

Neki mladi vozac iz gsp-a me je omalovazao ja sve slusao sedeo sam napred. Nemate ljudi pojma koliko mi je bilo lose. Bio je jos jedan sa njim i pricali su taj drugi me je branio i govrorio da nije sve tako i da je forum za sve bez obzira. Ja sam toliko bio besan da sam hteo da mu dodjem tu da ga iznabadam. Kako je krenulo ja cu na kraju da budem mrtav od strane vozaca :cry:
Poslednji put menjao Marko dana Čet Sep 13, 2012 9:55 pm, izmenjena samo jedanput
Rezlog: citiranje prethodne poruke
danilo je napisao:Pa kad ti na tako nekoj jakoj liniji između dva privatnika (solaša) dođe lepo šihta isto solo, uuu ne da je milina, nego nema reči. Sauna i pena parti unutra, a sve češće imamo to zadovoljstvo na ulicama grada!
Nikola Pejasinovic
Član

Postod profa_chb » Čet Sep 13, 2012 8:18 pm

što, šta si mu uradio?
profa_chb
Mašinski inženjer

Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 10:28 pm

Postod Nikola Pejasinovic » Čet Sep 13, 2012 8:26 pm

Nisam nista pokazao mu srednjaka i nastavio svojim putem a to da cu mrtav da zavrsim to samo onako iz glave jer prvo je krenulo od napada u zemunu sad ovo nzm vise dal da ostanem vise na ovom forumu posle ovoga danas
Poslednji put menjao Marko dana Čet Sep 13, 2012 9:56 pm, izmenjena samo jedanput
Rezlog: citiranje prethodne poruke
Nikola Pejasinovic
Član

Postod MILE » Čet Sep 13, 2012 8:29 pm

Koji je to GB?
MILE
Član

Pridružio se: Pon Mar 15, 2010 10:57 pm

Postod Nikola Pejasinovic » Čet Sep 13, 2012 8:31 pm

Maz CNG 713 (moj omiljeni maz) nije redovan na toj liniji bio je verovatno kao zamena
Nikola Pejasinovic
Član

Postod MILE » Čet Sep 13, 2012 8:33 pm

Ma jeste redovan u šihti na 28/23, a taj što radi tu šihtu je bio ovde na forumu, a sad verovatno ulazi kao gost.
MILE
Član

Postod Nikola Pejasinovic » Čet Sep 13, 2012 8:35 pm

Nzm nit zelim da znam sta je bilo bilo je ja vas pozdravlaj do daljnjeg samo bih vas zamolio da se pravite ludi kao da se nista nije desilo samo bih vas to zamolio
Nikola Pejasinovic
Član

Postod MILE » Čet Sep 13, 2012 8:38 pm

Samo ti budi na forumu, taj puca u prazno, poznat je po tome.
MILE
Član

Postod Nikola Pejasinovic » Čet Sep 13, 2012 8:40 pm

MILE je napisao:Samo ti budi na forumu, taj puca u prazno, poznat je po tome.

Em nzm sta i zbog cega sam ja dobio taj penal. Meni nije jasno uopste. Sad dal sam ja ispo glup negde na forumu pa on rekao da sam ja tupadzija i da nebi izdrzo 3 sek. pored mene nzm. Ja sam pucao od besa ali sam se na kraju suzdrzo.
Nikola Pejasinovic
Član

Postod branik » Čet Sep 13, 2012 8:43 pm

Smiri se i ne dozvoli da te neko ko ocito strepi da mu se slika pojavi na forumu, izbaci iz takta. Zato ne radi nista brzopleto i nepromisljeno.
branik
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Jul 26, 2012 3:51 pm

Postod Nikola Pejasinovic » Čet Sep 13, 2012 8:46 pm

branik je napisao:Smiri se i ne dozvoli da te neko ko ocito strepi da mu se slika pojavi na forumu, izbaci iz takta. Zato ne radi nista brzopleto i nepromisljeno.

Hvala na savetu kolega ja sam taj brzoplet nacin koristio dok sam imao 7 godina nikad od tad nisam bio vise brz nit sam bio spretan. Ja sam pazljivo slikao da se ne vidi ni jedan jedini vozac tako da ja nzm zbog cega sve to. Kad sam slikao gledao sam da autobusi budu prazni ako nisu da izgleda da slikam negde druge i cekao da se ovi okrenu tad sam hvatao momenat slikanja. Kad je u pokretu em ti se ne vidi lice em ne znas ko je tu vozac.
Nikola Pejasinovic
Član

PrethodniSledeća

Povratak na Diskusije