Logo

Priče iz GSPa

Diskusije

Re: Priče iz GSPa

Postod branik » Čet Sep 13, 2012 8:48 pm

A gde je stajao taj sa kojim je pricao?
branik
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Jul 26, 2012 3:51 pm

Sponzor

Postod Nikola Pejasinovic » Čet Sep 13, 2012 8:49 pm

Kod njega i kabini jer moze tu da stane i pricali su sve i svasta nije za tudje usi kamoli za moje
danilo je napisao:Pa kad ti na tako nekoj jakoj liniji između dva privatnika (solaša) dođe lepo šihta isto solo, uuu ne da je milina, nego nema reči. Sauna i pena parti unutra, a sve češće imamo to zadovoljstvo na ulicama grada!
Nikola Pejasinovic
Član

Pridružio se: Uto Jun 19, 2012 10:53 pm

Postod branik » Čet Sep 13, 2012 8:52 pm

Pa zato i strepi i zato mu smetas, jer, koliko znam, voznja putnika/kolega, tamo je zabranjena. Opusti se i nastavi da to radisi dalje. Gore glavu!
branik
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Jul 26, 2012 3:51 pm

Postod Petar 535 » Čet Sep 13, 2012 9:02 pm

ma opusteno .... mile , koji je to clan ?
Korisnikov avatar
Petar 535
Član

Pridružio se: Sub Jul 30, 2011 10:38 am

Postod profa_chb » Čet Sep 13, 2012 9:05 pm

ovo ne vide samo članovi, ovo može svako da vidi...

Nikola, pitam te šta si uradio da bi on počeo da priča o tebi? Kako on može da zna ko si i šta si?
profa_chb
Mašinski inženjer

Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 10:28 pm

Postod Nikola Pejasinovic » Čet Sep 13, 2012 9:06 pm

Petar 535 je napisao:ma opusteno .... mile , koji je to clan ?

]NE ZELIM DA KAZEMO KO JE TAJ CALN ZATO BOLJE BI NAM BILO DA CUTIMO I DA DRZIMO IME ZA ZUBIMA.
Ja mu nisam smetao ja sam sedeo iza kabine i sve sam slusao cak su se neki krstili koji su sedeli nekih 2 sedista iza mene.
danilo je napisao:Pa kad ti na tako nekoj jakoj liniji između dva privatnika (solaša) dođe lepo šihta isto solo, uuu ne da je milina, nego nema reči. Sauna i pena parti unutra, a sve češće imamo to zadovoljstvo na ulicama grada!
Nikola Pejasinovic
Član

Postod Nikola Pejasinovic » Čet Sep 13, 2012 9:07 pm

profa_chb je napisao:ovo ne vide samo članovi, ovo može svako da vidi...

Nikola, pitam te šta si uradio da bi on počeo da priča o tebi? Kako on može da zna ko si i šta si?

On nezna kako ja izgledam jer je odgonetnuo da znam ko je nebi taj prosao pored mene da ga ja ne pljunem na taj fazon. Sad zna jer sam mu pokazao srednjaka kad sam prolazio pored njega. On je poceo da me pominje kod glavne poste i vodio to do (***CENZURISANO*** nzm ulicu) ima jedna raskrsnica pre pancevackog mosta gde idu 48,33,27 i mozda jos neki
Nikola Pejasinovic
Član

Postod profa_chb » Čet Sep 13, 2012 9:10 pm

čekaj, polako, da li je on znao da si ti prisutan u autobusu?
profa_chb
Mašinski inženjer

Postod Nikola Pejasinovic » Čet Sep 13, 2012 9:11 pm

Ne
Nikola Pejasinovic
Član

Postod profa_chb » Čet Sep 13, 2012 9:14 pm

otkud znaš da je pričao baš o tebi?
profa_chb
Mašinski inženjer

Postod Nikola Pejasinovic » Čet Sep 13, 2012 9:16 pm

Odkud znam? Pa nemam pojma mozda je spomenuo moje ime 3 puta u toku voznje ko zna jos koliko puta posle kad sam napustio vozilo
Nikola Pejasinovic
Član

Postod profa_chb » Čet Sep 13, 2012 9:19 pm

koja slučajnost...
profa_chb
Mašinski inženjer

Postod trosmenac » Čet Sep 13, 2012 9:22 pm

Auuu Albanka cista
gsp lele
trosmenac
Mehaničar

Pridružio se: Pon Okt 27, 2008 8:05 pm

Postod Marko » Čet Sep 13, 2012 10:31 pm

Čekaj nikola jer on tebe konkretno spomenuo kao Nikolu Pejasinovica ili samo ime ?
Profa je lepo napisao ovo svako može da vidi
Nikola Pejasinovic je napisao:On nezna kako ja izgledam jer je odgonetnuo da znam ko je nebi taj prosao pored mene da ga ja ne pljunem na taj fazon. Sad zna jer sam mu pokazao srednjaka kad sam prolazio pored njega.

On nezna ko si ti ali je odgonetnuo da ti znaci on zna da cita misli , tako daje znao da ceš mu mu pokazati srednji prst .
Koliko si siguran da je član ovog foruma i kako si došao do zaključka da je uticajan?
jel spomenuo bas ovaj forum ili neki drugi ?
Neverovatna ti je prica ima mnogo nedoslednosti u njoj. Ovo sve može da se pretvori u lov na veštice ako sumnjaš na nekoga bilo bi lepo da i to nekako dokažes .
Žalosno je što današnja deca misle da je Mocart bio vlasnik kladionica, a ne da je prodavao čoko kugle

# Vratite Risa u Vojnu akademiju
Marko
Član

Pridružio se: Uto Apr 29, 2008 10:54 pm

Postod Nikola Pejasinovic » Čet Sep 13, 2012 11:14 pm

Bas ovaj forum i moje ime i prezime. Nisam glup a nisam ni pametan ali znam kad neko smopene moje ime i prezime ne ko ne poznat i ne ocekivano to mi ne zvuci na dobro. Kako ja izgledam nezna jos jednom ponavljam rekao je da znam kako on izgleda nebi on prosao pored mene da ga ne pljunem
Nikola Pejasinovic
Član

PrethodniSledeća

Povratak na Diskusije