Pise ova firma na svojim stranicama ovako. Joj, povraca mi se vise od toga.
KD Autotrolej obavjestava sve korisnike javnog gradskog prijevoza kako ce na blagdan Svih Svetih, u cetvrtak, 1. studenog 2012. godine, biti organiziran pojacan prijevoz prema gradskim grobljima i to na nacin da će linije 4 i 5 od 8 do 18 sati prometovati svakih 8 minuta, dok će se na linijama 2 i 3 prema potrebi uvoditi dodatni autobusi.Bravo! Zamet opet ispao zadnja rupa u ovom gradu. Po nedjeljnom voznom redu uveli ste zglobne autobuse, a na trojku cak

umjesto nedjeljnog klauna dosao solo autubus. Stvarno ste se potrudili, jos da shvatite da ste vi ovdje radi putnika a ne oni radi vas, a gdje bi vam onda bio kraj? Cak je majstor oko 14 h prosao s displejom garaza i nije stao iako je bilo putnika na stanici, a zna se da mora! Vjerovatno ce brzo mrak, ce zglobni u garazu pa ce opet biti da se putnici presele u ovaj autobus ispred. To samo u mojem gradu ima, no ja cu opet ponoviti ako kupim kartu u tom busu i vrjedi mi 60 min, nece me nitko izbaciti i nema pravo na to!
Kad se samo sjetim Zagreba i kako je to tamo rjeseno. Zbilja je jadno postalo zivjeti u ovom gradu osim ako to nije Susacka ili Marceljeva Draga.