od avramovicsasa » Uto Nov 06, 2012 4:03 pm
Koleginica je zadužena da vozi tramvaj to je logično,u takvoj situaciji ona ih je dva puta opomenula da ne žvrljaju tramvaj i došla je meni kao Otpravniku da prijavi našta sam se ja konsultovao sa Pogonom koji mi je naložio šta treba da se uradi a to je pisanje Izveštaja kako bi se vozilo uputilo na pranje i da vozač naravno bude oslobođen potencijalne krivice.
Šta smo mi Marko u toj situaciji mogli da uradimo kada su oni nastavili šaranje naočigled 40 putnika u vozilu,odakle nama pravo da upotrebimo fizičku silu,da li bi bili sigurni da oni pored spreja nisu imali noževe,pištolje ili eksplozivne naprave,Policija ima važnija posla i sobzirom da se to ne smatra demoliranjem,Centrala nije insistirala da se zbog toga zove Policija a sami ,,Vandali,,bi već do tada pobegli.
Kada Tramvaj bude ostavljen sa putnicima,on se obezbedi ,,zaparkiravanjem,, i ,,isključivanjem smera vožnje,,pa ga je teško pokrenuti osim naravno ako ,,kradljivac,,nekada nije bio ,,vozač tramvaja,, naravno ako bi došlo do krađe Vozač bi snosio krivicu.
Žao mi je Filipa i lično sam se saosećao sa njim zbog nemilog događaja ali sam je kriv delimično za ono što mu se dogodilo,svi oni
koji su bliski GSP-u,Lasti i ostalim prevoznicima znaju da se nekada mora raditi nešto i protiv svoje volje a ne biti kriv ili raditi nešto loše sebi za dobrobit drugih.
Vozači različito tumače fotografisanje zbog zloupotrebe pa mi koji volimo autobuse takođe ispaštamo,neće biti problema ako vozaču na lep način kažemo šta slikamo ili putem zumiranja napravimo fotografiju,tada neće biti nikakvih problema.