Logo

Priče iz GSPa

Diskusije

Re: Priče iz GSPa

Postod Aleks_BGD » Pet Nov 02, 2012 6:20 pm

Pre ce da bude Veolia-Kosmaj.Vise nam odgovara garaza uz auto put. :mrgreen: :mrgreen:
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Dec 04, 2008 9:00 pm

Sponzor

Postod blokovi » Sub Nov 03, 2012 12:23 am

Кад је бал,боље Алекс ти код мене у крај,да мењате оне Кошавце...Јер ко се са њима избори свака им се дала...
blokovi
Član

Pridružio se: Sre Jan 05, 2011 3:00 pm

Postod avramovicsasa » Sub Nov 03, 2012 12:44 am

Gde da uzmu Kosmaj pa posle sve one lepe Bele Buseve da teraju za Zuce i Beli Potok :mrgreen:
avramovicsasa
Otpravnik

Pridružio se: Uto Maj 06, 2008 6:04 am

Postod milos265 » Sub Nov 03, 2012 1:47 pm

Pa sta fali, da se malo i ljudi gore voze normalnim busevima.
milos265
Profesionalni vozač

Pridružio se: Uto Mar 04, 2008 8:43 pm

Postod Aleks_BGD » Sub Nov 03, 2012 2:43 pm

Istina Milose.Siguran sam da ce ih oni gore vise paziti i cuvati no ovi dole u centru..
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Dec 04, 2008 9:00 pm

Postod avramovicsasa » Sub Nov 03, 2012 10:36 pm

-Danas dok je Koleginica bila u WC-u,neki tipovi su Sprejom šarali tramvaj gr.br.273 na Pristaništu,digla je dreku na njih po povratku sela u tramvaj i otišla.
Oni su čekali da se 273 ponovo vrati da bi dovršili crtež,dok je Koleginica menjala skretnicu oni su ponovo prišli tramvaju,Koleginica krupna i dubokog glasa je počela da viče i sa gvožđem u rukama krenula prema njima,

,,Nađi Žensku pa je j.....i umesto što sa 25 godina i dalje šaraš tramvaje,,-vikala je :mrgreen:

Dok je došla do kućice da mi prijavi oni su pred putnicima nastavili šaranje i pobegli po završetku. :evil:
avramovicsasa
Otpravnik

Postod Petar 535 » Sub Nov 03, 2012 11:47 pm

Hahahhahahahhahah. :mrgreen:
Korisnikov avatar
Petar 535
Član

Pridružio se: Sub Jul 30, 2011 10:38 am

Postod danilo » Sub Nov 03, 2012 11:50 pm

Dobro im je i rekla. Ali, oduševljava me ta drskost. Oni su šarali tramvaj, pa su čekali da napravi ceo krug da bi nastavili dalje i na kraju su po treći put opet nastavili šaranje.
Mirko GSP
Korisnikov avatar
danilo
Student saobraćaja

Pridružio se: Sub Feb 09, 2008 8:47 pm

Postod avramovicsasa » Pon Nov 05, 2012 3:24 am

-Juče se Pas dovezao tramvajem do Pristaništa u Spoljnom krugu,vozač me je pitao,

,,Šta da radim sa njim,da li sme da se vozi,,
,,Sme ako poseduje BUS PLUS karticu,, :mrgreen:

Koleginica mu je pomogla da ga istera napolje i krenula ka svom tramvaju koji je bio na Unutrašnjem krugu,pas je krenuo za njom,ona je brzo zatvorila vrata i otišla,nije uspeo da uđe u njen tramvaj pa je u neverici gledao za njim,vratio se do Kućice da prilegne par minuta i zatim je otišao u nepoznatom pravcu. :D :lol: :lol:
avramovicsasa
Otpravnik

Postod Marko » Pon Nov 05, 2012 3:30 pm

Čekaj sale ona ih je videla da joj šaraju tramvaj drala se na njih i otišla da vozi dalje. .Što nije otišla do tebe i prijavila to ili obavestila dispečare telefonom neko od vas bi zvao policiju oni bi verovatno uhvatili te crtače .
Jel još neki tramvaj išaran tada ili samo gb 273 ?
Žalosno je što današnja deca misle da je Mocart bio vlasnik kladionica, a ne da je prodavao čoko kugle

# Vratite Risa u Vojnu akademiju
Marko
Član

Pridružio se: Uto Apr 29, 2008 10:54 pm

Postod avramovicsasa » Pon Nov 05, 2012 5:01 pm

Napisao sam već u postu da je dolazila da mi prijavi ali nije mogla ništa da uradi jer su oni naočigled svih putnika nastavili da šaraju,
prijavljeno je i Pogonu naravno a za takve stvari se Policija obično ne zove a i samoj Centrali je važno samo da se CAF'ovi ne žvrljaju,ovi ostali nisu važni.
Napisan je Izveštaj kako bi se tramvaj uputio na pranje.
avramovicsasa
Otpravnik

Postod Marko » Pon Nov 05, 2012 5:28 pm

Što ne zovete policiju prijavite uništavanje državne imovine ,alkoholisana lica ili pod uticajem narkotika .
Oni su mogi da nacrtaju kukasti krst , hitlera ,ili poruku uvredljivog sadržaja prema nekoj nacionalnoj manjini .i trmavaj obiđe par krugova po centru
Ko bi nastradao u toj situaciji vozač ,otpravnik i još neko iz pogona verovatno bilo bi slično kao u bg vozu
http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/296468 ... ra-na-vozu

Šta bi se deslio da oni odlučili da malo provozaju tramvaj ko bi tu bio odgovoran vandali ili vozač tramvaja koji je ostavio neobezbeđeno vozilo . A to se može desiti na pristaništu

Da su išarali auobus od veolije vi bi drugaciju pricu pricali .
Jančiću šta imaš protiv mene ?
Žalosno je što današnja deca misle da je Mocart bio vlasnik kladionica, a ne da je prodavao čoko kugle

# Vratite Risa u Vojnu akademiju
Marko
Član

Pridružio se: Uto Apr 29, 2008 10:54 pm

Postod Daree » Pon Nov 05, 2012 7:28 pm

Marko je donekle upravu treba cuvati tramvaje Kada se tramvaji unistavaju tada nikom nista a kada covek slika vozilo na okretnicama postoji tada mogucnost i dobiti batine.Ovo ne pricam dzabe setimo se Filipovog slucaja na Keju :roll: Ne kazem da je Sale kriv i ta zena ali bi samo voleo da se tramvaji sacuvaju koliko je to moguce
Daree
Član

Pridružio se: Pon Mar 07, 2011 10:22 pm

Postod profa_chb » Pon Nov 05, 2012 8:01 pm

da li ih je neko snimio ili slikao? da li je neko probao da ih zaustavi? svi kukaju kad dobiju batine, da im niko nije prišao u pomoć, a da li biste vi nekom prišli u pomoć?
profa_chb
Mašinski inženjer

Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 10:28 pm

Postod avramovicsasa » Uto Nov 06, 2012 4:03 pm

Koleginica je zadužena da vozi tramvaj to je logično,u takvoj situaciji ona ih je dva puta opomenula da ne žvrljaju tramvaj i došla je meni kao Otpravniku da prijavi našta sam se ja konsultovao sa Pogonom koji mi je naložio šta treba da se uradi a to je pisanje Izveštaja kako bi se vozilo uputilo na pranje i da vozač naravno bude oslobođen potencijalne krivice.

Šta smo mi Marko u toj situaciji mogli da uradimo kada su oni nastavili šaranje naočigled 40 putnika u vozilu,odakle nama pravo da upotrebimo fizičku silu,da li bi bili sigurni da oni pored spreja nisu imali noževe,pištolje ili eksplozivne naprave,Policija ima važnija posla i sobzirom da se to ne smatra demoliranjem,Centrala nije insistirala da se zbog toga zove Policija a sami ,,Vandali,,bi već do tada pobegli.
Kada Tramvaj bude ostavljen sa putnicima,on se obezbedi ,,zaparkiravanjem,, i ,,isključivanjem smera vožnje,,pa ga je teško pokrenuti osim naravno ako ,,kradljivac,,nekada nije bio ,,vozač tramvaja,, naravno ako bi došlo do krađe Vozač bi snosio krivicu.

Žao mi je Filipa i lično sam se saosećao sa njim zbog nemilog događaja ali sam je kriv delimično za ono što mu se dogodilo,svi oni
koji su bliski GSP-u,Lasti i ostalim prevoznicima znaju da se nekada mora raditi nešto i protiv svoje volje a ne biti kriv ili raditi nešto loše sebi za dobrobit drugih.

Vozači različito tumače fotografisanje zbog zloupotrebe pa mi koji volimo autobuse takođe ispaštamo,neće biti problema ako vozaču na lep način kažemo šta slikamo ili putem zumiranja napravimo fotografiju,tada neće biti nikakvih problema.
avramovicsasa
Otpravnik

PrethodniSledeća

Povratak na Diskusije