to potvrđuje da je vozilo osposobljeno jer je imao kvar na menjaču koji je
otklonjen relativno brzo.

avramovicsasa je napisao:kako nije FAP?
ja bih rekao da je to FAP A.537.2.1 sa izmenama koje je izvršio prevoznik
Trans Produkt.
Vizuelno rečeno:
-Raspored sedišta
-Pogonska osovina Raba
-Stop lampe
-gabaritna svetla
-Smanjen poklopac od motora
-prepravljena zadnja maska IKARBUS.
NEMOGUCE Onda su izmenjena i sva stakla poklopac akumulatora,zadnji poklopac do branika,sta je sa poklopcom rezervoara sa leve strane,nedostaje veliki hladnjak za vodu sto zauzima zadnji desni deo secije.VOLEO BIH DA VIDIM SLIKU DESNE STRANE ONDA BI POTPUNO BIO SIGURAN
VEROVATNO a iz fapa stizu jos dva nova autobusa za trans produkt sa izmenenim prednji farovimaKrle je napisao:Upravo sam saznao da je u pitanju "Neobus", 1996., na "FAP"-sasiji sa MB motorom i menjacem.Ima 2 komada, i oba su na prodaju.Inace, nije cudo sto ste se zbunili, drugar mi rece da je sve isto, cak se i on zbunio misleci da je u pitanju "FAP"![]()
![]()
FAP i dalje pravi sasije za NEOBUS ali FAP iskljucivo ugradjuje osovine iz svoje proizvodnjeavramovicsasa je napisao:do zabune je moralo doći jer i FAP i NEOBUS su godinama pravili autobuse
po ugledu na Mercedes 0405.
Posumnjao sam u momentu da je NEOBUS jer je kod modela 405G karoserija pozadi malo zakošena a kod FAP-a je ravna,NEOBUS je na modelima 405G i 405GZ ugrađivao rabine osovine dok je FAP koristio isključivo MAN-ove.
Trans Produkt verovatno kupuje redizajnirani 537.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 0 gostiju