BRAVO Sale na fotki, i svim ostalim
Nibus, bili su MAN
BRAVO bogda, dobro si se setio. Ja koliko se secam samo 366 i 367, tj izasli kao 466 i 467, su imali natpis napred iznad prozora na pojasu Ekoloski motor euro 2. Izasli su 98-me i posebno me je tada odusevi novi fazon svetala pozadi, u onoj plastici, bez kanala, kao sto je bilo kod limenih 414-ca...
E sad, ne znam dal je jos neki imao taj natpis koji je radio grad/prigrad, ovi su bili medjugradski, tj lokal tadasnji! Znamo svi da je 366 dignut u vazduh...
E sad, kazi mi, znas onaj prvi sto je izasao 423-u staroj semi, krov krem/beo crna traka i crveno, e onaj vozac crne kose sto ga je duzio, kako se zove i gde je on sad, bio je dobar vozac i lik

Sale, u to doba je radio cesto Kladovo-Pristina, verovatno si putovao njime cesto, pa se mozda i ti setis ko je, al dal znas ime
I jos jedno, nadam se da ces se setiti, znas onaj G2000 drugi sto je izasao, imao je broj 284 lokalni, oni vozaci sto su bili legende, sto su menjali nekoliko niskih 315-ca koje su skidane sa ekspresaa bile, cak 3 generacije 315-ca su promenili, e znas li kako se zovu
Jedan je imao brkove, a ovaj drugi onako crna kosa, nije imao. Legende, stalno Kladovo skoro radili...
Zadnji put ih videh na onom sanosu 315 sto je remontovan a imao klimu -sto je bilo zanimljivo jer su skidane obavezno klime u lokalu, ali ovom ostalo, 331 bio broj-mozda se tog busa ne secas...Imam ga negde po diskovima, mora da ga pronadjem...Bio vrh kada izasao, ali brzo ga udarise napred pa masku ofarbali skorz u sivo, a bila je uradjena bojom po modelu 303-jke spolja tamnija siva unutra svetla i td...
Danas ode 345 za SABAC. Rade pozadi led diiode, rade oba, i vide se OK, ali po meni, mala su pa mora da se vodi racuna da se flasom operu po neki put uz put, da ne gube vidljivost, ali sasvim su ok-naravno kada radde oba, sto jeste i po difoltu namesteno!