E, ovako. Prava priča iz prve ruke( učesnik u oslobađanju vozača Autobusa), najpouzdaniji izvor. Vozaču Autobusa noga je otkinuta na licu mesta usled udara kombija u zadnji deo Autobusa,gde se tog momenta zatekao vozač Autobusa. Na lice mesta je prvo došla Hitna pomoć, a zatim i policija. Taj što je bio na licu mesta(prvi se našao na mestu nesreće) je sa policijom izvlačio teško povređenog vozača Autobusa. Pajserima i nekim šipkama su odvajali zakucani kombi od zadnjeg dela Autobusa. Vozač kombija je ležao na putu(izašao je iz kombija i srušio se,pao u nesvest), kondukter ga nije sam izvlačio jer je vozač bio sabijen ispod Autobusa(prvo su odvojili kombi od Autobusa pa su ga onda izvlačili). Ovo je priča čoveka koji se prvi našao na licu mesta. Krv je oprao i uklonio jedan od komšija koji tu živi(blizu mesta nesreće). Vatrogasci nisu dolazili. Po selu se pričalo nekoliko vrsta i verzija ove nesreće, šta se i kako dogodilo. Vest o ovoj nesreći nigde se ne može pronaći,kao da se nije ni dogodila. Da nema slika od Cuje ne bi se znalo gde je Autobus bio udaren. Najgore je od svega što je vozač Autobusa nastradao i nikom ništa.Cuja je napisao:Velemajstor je napisao:Vozač se preziva Majstorović, nadimak mu je Lule, na licu mesta mu je otkinuta noga kada ga je drugo vozilo prosto sabilo pod zadnji deo autobusa.Vatrogasci su dolazili na mesto nesreće. Dugo godina je vozio zglobni autobus na liniji Ravno selo-Vrbas. Vesti o ovoj nesreći nema nigde. Vozač vozila što je udario otpozadi u autobus je umro za volanom, meštani pričaju da je navodno imao Infarkt.Najčudnije je to što nigde nema vesti o ovoj saobraćajnoj nesreći. Vozač autobusa Lule je na aparatima i stanje mu je kritično.Cuja je napisao:Ne znam pravo ime vozaca,ali znam nadimak. Zove se Lule.
E ovako.
Prava prica koju sam cuo iz pouzdanih izvora.
Noga mu nije otkinuta na licu mesta nego mu je odsecena u bolnici.Vatrogasci nisu dolazili nego ga je kondukter izvukao i bukvalno spasao. Vozac koji ga je udario nije mrtav nego mu je samo vrat iscasen,nije imao infrakt samo se onesvestio.Stanje vozaca je sada sasvim normalno

Povratak na Prevoznici iz Beograda i Vojvodine
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 19 gostiju