Maki187 je napisao:Nikola Pejasinovic je napisao:Sa facebooka slika
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
Jel mozes da uploadujes negde sliku, stim da ne moze da se vidi.
Imas u temi novi beograd.
Maki187 je napisao:Nikola Pejasinovic je napisao:Sa facebooka slika
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
Jel mozes da uploadujes negde sliku, stim da ne moze da se vidi.
danilo je napisao:Pa kad ti na tako nekoj jakoj liniji između dva privatnika (solaša) dođe lepo šihta isto solo, uuu ne da je milina, nego nema reči. Sauna i pena parti unutra, a sve češće imamo to zadovoljstvo na ulicama grada!
danilo je napisao:Pa kad ti na tako nekoj jakoj liniji između dva privatnika (solaša) dođe lepo šihta isto solo, uuu ne da je milina, nego nema reči. Sauna i pena parti unutra, a sve češće imamo to zadovoljstvo na ulicama grada!
avramovicsasa je napisao:Dolazi Vozač iz Garaže sa tramvajem gr.br.330 i žali se Majstoru:
Ispričala mi je Koleginica kakve su bile naredbe o Čuvanju vozila za vreme Bombardovanja 1999 godine,
,,U trenutku kada se oglase Sirene za Vazdušnu Opasnost,zaustaviti vozilo i otvoriti vrata da se Putnici sakriju u Skloništa a Vozač nije smeo da napušta Vozilo,,![]()
,,Kao da ću ja moći da ga spasem od Bombe,,![]()
![]()
![]()
Kada su prelazili Mostove,niko nije mogao da im prigovori za Brzu Vožnju a i da ih stigne.
avramovicsasa je napisao:Dolazi Vozač iz Garaže sa tramvajem gr.br.330 i žali se Majstoru:
,,Namesti mi Sedište,izgledam kao da sedim na Noši,pomisliće ljudi da Kenjam u Kabini,,![]()
![]()
![]()
,,Namesti mi Sedište,izgledam kao da sedim na Noši,pomisliće ljudi da Kenjam u Kabini,,![]()
![]()
![]()

avramovicsasa je napisao:Žali se Vozač Majstoru na gr.br. 410,
,,Kada naiđe na prekidač,tada izgubi vuču i moraju da ga guraju na šlus,ne znam šta mu je,,
,,Ma J...o mu ti mater,,-kaže Majstor.
,,Nemoj molim te,šta ako mu je Majka neka Elektronika,ne mogu da ga guram u Diodu,,![]()
![]()
![]()
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 0 gostiju