Logo

Priče iz GSPa

Diskusije

Re: Priče iz GSPa

Postod Maki187 » Čet Dec 27, 2012 4:44 pm

A i oni povremeno udju da se ugreju, niej mi ajsno kako neko moze da ih izbaci.

Sasa, na 95 su ljudi stalno ko Sardine, ja nzm kako Beogradski busevi uopste prezivlajvaju, svi busevi su predvidjeni za odredjen broj putnika, a u njima se nalazi mnogo vise ljudi, lupicu, bus predvidjen za 60 ljudi a unutra 90, jednom prilikom na 7a, covek ja sedeo skroz pzoadi tamo na poklopcu za motor, cini mi se da je bio FAP-ov bus.
Maki187
Član

Pridružio se: Čet Sep 20, 2012 11:23 pm

Sponzor

Postod avramovicsasa » Pet Dec 28, 2012 7:22 am

Nikola Pejasinovic je napisao:Jutros smejanje u Banbusovom busu na 58 nisam mogao da dolim a da ne slikam

Image

Jadan mozda mu je bilo hladno pa je uleteo unutra. Sve do pancevca se vozio i nakraju ga je mozda vozac isterao napolje. :lol:

Oni su Najdisciplinovaniji putnici :D
avramovicsasa
Otpravnik

Pridružio se: Uto Maj 06, 2008 6:04 am

Postod avramovicsasa » Pet Dec 28, 2012 7:29 am

Životinjama je strogo zabranjen prevoz Vozilima JGP-a osim ako nisu u posebnim Korpama i Psima Vodičima za Slepe,drugačije nikako ne može jer u slučaju da pas ujede nekog od Putnika,Vozač snosi Odgovornost.
Meni se lično ne dopada bilo kakav prevoz Životinja jer će ljudi početi da prevoze i Zmije,Miševe,Papagaje,Živinu i tada će nastati haos.
Godinama unazad su se životinje prevozile Automobilima,Kombi i Kamionima,ne znam zbog čega se sada to menja izuzev posebnih prilika.
avramovicsasa
Otpravnik

Postod avramovicsasa » Pet Dec 28, 2012 7:38 am

Juče sam doživeo nervni slom u roku od pola sata,da ne spominjem neprijatnost iz Prodavnice,

Dolazi Tramvaj 615-1424 i jasno je bio obeležen tablama ,,9,, i iznenada je produžio prema M.Milankovića za garažu,pomislio sam da je zastoj ka Bloku 45 iako nisam video Referente a pobesneo sam kada sam video da ostali tramvaji skreću ka Buvljaku.

Zatim naišao je 789 na 95 i za njim 932,nisam mogao da verujem svojim očima da je Vozač ladno zatvorio vrata dok su ljudi ulazili i dao pun gas i otišao sa stanice,prava je sreća da niko nije poginuo iako su neke Devojčice ulazile na IV vrata koje su se srećom uvukle kada je Vozač zatvorio vrata,za takve stvari se daje momentalni Otkaz,ostalo je bar desetak putnika tik uz autobus koji su hteli da uđu,nadam se da će mu neko sastaviti prijavu,nisam hteo da se mešam da ne bi bio u svakoj supi Mirođija ali da sam ušao u taj autobus sastavio bi mu prijavu kao vrata,hteo sam da potrčim jer nije bio pun ali me je srećom nešto sprečilo. :evil:
avramovicsasa
Otpravnik

Postod Nikola Pejasinovic » Pet Dec 28, 2012 2:30 pm

avramovicsasa je napisao:Životinjama je strogo zabranjen prevoz Vozilima JGP-a osim ako nisu u posebnim Korpama i Psima Vodičima za Slepe,drugačije nikako ne može jer u slučaju da pas ujede nekog od Putnika,Vozač snosi Odgovornost.
Meni se lično ne dopada bilo kakav prevoz Životinja jer će ljudi početi da prevoze i Zmije,Miševe,Papagaje,Živinu i tada će nastati haos.
Godinama unazad su se životinje prevozile Automobilima,Kombi i Kamionima,ne znam zbog čega se sada to menja izuzev posebnih prilika.

Sale usao je sam nije bio nicije ker!
danilo je napisao:Pa kad ti na tako nekoj jakoj liniji između dva privatnika (solaša) dođe lepo šihta isto solo, uuu ne da je milina, nego nema reči. Sauna i pena parti unutra, a sve češće imamo to zadovoljstvo na ulicama grada!
Nikola Pejasinovic
Član

Pridružio se: Uto Jun 19, 2012 10:53 pm

Postod Maki187 » Pet Dec 28, 2012 8:19 pm

Sasa, ja sam ipak za to da se barem zimi pusti po neka lutalica, sam je usao, seo, greje se i nikom ne smeta.

Inace, danas stojim tamo kod vozaca na liniji 95 (japanac), bus pun, i ispred nas se pokvari neka stara 95-tica (stari ik), staje vozac na stanicu, i samo kaze kolegi, ajde da vidimo koliko ce da ih stane (u medjuvremenu meni enak debela gospodja pridikuje zasto se ne pomerim ne moze da prodje, a uospte nisam na tim vratima vec vise na strani vozaca, doslo mi da joj kazem smrasj pa ces moci!), nego, od kako je vozac rekao da vidimo koliko ce ih stati, moglo je da se oseti polako kako bus gubi visinu na desnoj strani i krivi se, sta je posle bilo ne znam, jer sam izaso stanicu pre pancevackog mosta, a ovo se desilo kod banije :mrgreen:

Ujedno, tom japancu ne radi ni brzinomertar ni onaj obrtomer, brzinomer se na sekund povremeno brzo digne na 20 i odma spusti.
Maki187
Član

Postod avramovicsasa » Pet Dec 28, 2012 11:22 pm

Juče Haos u Nemanjinoj oko 17:30,iznenada se pojavio Privatni Autobus Cobra sa linije 58 iz pravca Ž.stanice,iznenada je krenuo velikom brzinom cik cak da se kreće ka raskrsnici sa Kneza Miloša dok su automobili izbegavali da ga ne udare.
Saobraćajni Policajac je regulisao saobraćaj,videvši čovek da će ga zgaziti autobus,bacio se u stranu,Autobus je nastavio da se kreće,pobegao na šine i uleteo u Raskrsnicu u kojoj su automobili počeli da koče i da lete levo desno kako bi izbegli sudar sa autobusom.
Prava je sreća da niko nije nastradao,Vozač Autobusa je bio pijan kao letva,prava je sreća da je bar povukao ručnu da mu autobus nije pobegao niz Nemanjinu,Policajac ga je vezao lisicama za vrata Autobusa i pozvao Interventnu koja ga je uhapsila,jedan od Policajaca je uklonio autobus sa šina.
Tramvaji su stajali pola sata dok je trajala drama.
avramovicsasa
Otpravnik

Postod MILE » Sub Dec 29, 2012 12:27 am

Taj je završio karijeru :evil: :evil: Koliko su mu našli alkohola u krvi?
MILE
Član

Pridružio se: Pon Mar 15, 2010 10:57 pm

Postod Nikola Pejasinovic » Sub Dec 29, 2012 4:37 pm

Jer bilo putnika u tom trenutku jer ako jeste sednes da se vozis i pogines zbog budale.
danilo je napisao:Pa kad ti na tako nekoj jakoj liniji između dva privatnika (solaša) dođe lepo šihta isto solo, uuu ne da je milina, nego nema reči. Sauna i pena parti unutra, a sve češće imamo to zadovoljstvo na ulicama grada!
Nikola Pejasinovic
Član

Pridružio se: Uto Jun 19, 2012 10:53 pm

Postod avramovicsasa » Sub Dec 29, 2012 11:00 pm

To su mi ispričali Vozači Tramvaja koji su posmatrali celu dramu dok su stajali na Semaforu,nije vozio putnike,išao je prazan,čak smo diskutovali o tome da je Autobus ukraden jer svako ko vozi putnike u gradskom prevozu ne pomišlja na alhohol poslednjih godina a kamoli da se ušljema tako da ne može da održava pravac.
avramovicsasa
Otpravnik

Postod avramovicsasa » Ned Dec 30, 2012 9:51 pm

Dok je Vozač gr.br. 409 bio u Kućici i čekao vreme na Šlusu za odlazak u Garažu,jedan Kolega iz Šale mu je pokrenuo tramvaj ali tako se uvukao da ga nismo primetili,

,,Jaoo Otkaza mi Elektronika,,-kao bez Duše je istrčao napolje :D :lol: :D ,nije mogao da se smiri par minuta kada je utvrdio da ga je Kolega zeznuo. :mrgreen:
avramovicsasa
Otpravnik

Postod blokovi » Ned Dec 30, 2012 9:55 pm

А ти би Аврамовићу могао да смириш колеге са Кеја и Блока 45 нека смање интервале на 73 и 610 викендом са 30 на интервал који је предвиђен радним данима!!!!!!Биће гадно понови ли се оно од јуче.Сазнао сам и видео сам колеге,па ћу да видим шта и како даље...
blokovi
Član

Pridružio se: Sre Jan 05, 2011 3:00 pm

Postod avramovicsasa » Ned Dec 30, 2012 10:01 pm

Ja nisam Predstavnik Direkcije za Javni Prevoz a još manje Rukovodilac Službe za Planiranje,Upravljanje i Kontrolu Saobraćaja da bih imao tu mogućnost da se obratim svojim Kolegama.
Moje Kolege znaju šta im je posao i lično ne mešam se u njihov rad a samim tim nemam interesovanje za te linije jer sa njima ne radim,sve primedbe možete izneti na već poznate brojeve Telefona.
avramovicsasa
Otpravnik

Postod Maki187 » Pon Dec 31, 2012 3:54 am

blokovi, moja preporuka ti je da se preselis tj da napustis nbg, nzm, idi na karaburmu, sve u bloku sto se tice prevoza ti smeta, idi u GSP pa se zali, u vec 3-4 teme si napisao kako ne rade svoj posao, da svi rade svoj posao, mi bi bili najmocniji na balkanu a i sire :roll:
Maki187
Član

Postod branik » Pon Dec 31, 2012 9:13 am

Sjajno recno: Samo svako treba da pocne da radi svoj posao. Bar malo.
branik
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Jul 26, 2012 3:51 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Diskusije