Logo

Niš-ekspres, Niš (6)

Fotografije voznih parkova i rasprave o prevoznicima iz južne Srbije.

Re: Niš-ekspres, Niš (6)

Postod Nele Nibus » Pon Jan 14, 2013 11:55 pm

Toj radi lokal ali ne znam tačno koji Ko..
Upotreba mojih fotografija na news portalima, facebook-u i štampi nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti!

Image
Nibus 400.31 generacija 2007. Ko 397 ex 561
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Pridružio se: Ned Nov 15, 2009 2:26 am

Sponzor

Postod negas » Pon Jan 14, 2013 11:59 pm

To je cuvena linija Pristina - Nis - Kladovo, koju je peglao svaki dan Zone Patika pokojni, iz Kladova vraca sutra ujutru u 08h...

Pa to su hella farovi ili jugića...Ne bi trebalo da su loši...hm...
negas
Diplomirani mašinski inženjer - master

Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 3:52 pm

Postod Mihajlo Stankovic » Uto Jan 15, 2013 12:00 am

Hella projektori ali ja sam se iznenadio da je domet dugog svetla onako mali
Image
Korisnikov avatar
Mihajlo Stankovic
Član

Pridružio se: Ned Dec 25, 2011 9:06 pm

Postod negas » Uto Jan 15, 2013 12:04 am

Meni je pricao pokojni Nedeljkovic sa Zvornika, kaze kako naliju plasiku i kako upadne far tako ti je, pa moze da bije jedan u nebo drugi da zakuca u beton...pa posle sam smirglaj....heheh tako mi rece...Stvarno cudno za te farove hm...

A da polivaju s cenama polivaju, I veolia isto radi...ali to je sto od Zajecara do Kladova idu prazni voze samo sedista, i to mora da replicira polivanje na kartama...Pazi na 10km trosi cirka 28 litara, a litar 160din ili koliko vec, jedva pokriju gorivo ispada...Kad nema putnika...

BRAVO ljudi na fotkama, BRAVO Bane za Kladovski 220 :shock: :wink:
negas

Postod Aleks_BGD » Uto Jan 15, 2013 5:40 am

negas je napisao:.Pazi na 10km trosi cirka 28 litara, a litar 160din ili koliko vec, jedva pokriju gorivo ispada...Kad nema putnika...

:

Sve zavisi ko im je dobavljac derivata,to je jedno a drugo uglavnom sve velike firme koje uzimaju gorivo na veliko a siguran sam da Ekspres gura bar po 20t dnevno imaju popust na kolicini,tako da ta prica sa 150 pa puta ovako ili onako malo ne pije vodu..
Sto se Veolie tice ni ona u Branicevskom kraju nije svece,iz jednog prostog razloga sto u PO i okolini nema konkurenciju,ustvari vise sam siguran da nedozvoljava da se bilo ko uopste upetlja sa prevozom tako da moze da kroji cene kako im volja.Mozda malo ruzna cinjenica ali je isitinita..
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Dec 04, 2008 9:00 pm

Postod negas » Uto Jan 15, 2013 8:35 pm

Znam da imaju popust, jednom sam video koliko im kosta cena goriva kada sam 2006-te bio u racunarskom centru Nis-ekspresa, gde sam rezao neke crteze, jer je samo tamo rezac postojao (samo tamo sme da se reze nesto sto je iz firme uz dozvolu naravno) i kada mi je objasnjavao covek kako racunarski centar radi, udjosmo u podatke i videh da je bila mala razlika u ceni od 8 dinara po litru. Dakle primer bio je litar 90, oni su imali za 82...sto ne menja mnogo stvar...Zanimljivo tamo za svaki auto/konto ima trebovanja, dakle ukucas primer 450 i svako trebovanje ima, tipa, promena kaisa 05.05.2005 toliko para, pa onda nije radio od 02.03. do 15.03. god odmor i td...Sve ima, bas sve...Kaze ako bi ovo odneo neko, bio bi kolaps...

Pa imaju velike firme precutan dogovor da se ne mesaju jedan drugome u atar, tako Lasta a i nis-eskpres tesko da krenu na BG-Kladovo, ali zato moze privatnik... :wink:
negas

Postod Kassbohrer » Sre Jan 16, 2013 4:31 pm

Negas dali si ti svjestan kolika je to razlika u cijeni?! 2006-te 8 dinara je bilo oko 10 evro-centi, sračunaj koliko gigant poput ekspresa sprži nafte godišnje pa pomnoži sa 10 evro-centi po litru :wink:
Poslednji put menjao gospodin dzo dana Sre Jan 16, 2013 8:50 pm, izmenjena samo jedanput
Rezlog: citiranje prethodnog posta
Kassbohrer
Član

Pridružio se: Sre Feb 13, 2008 12:20 am

Postod Mihajlo Stankovic » Sre Jan 16, 2013 4:32 pm

Batalite tu raspravu i gledajte slike :D

GB190

Image

Image

Image

GB163

Image
Image
Korisnikov avatar
Mihajlo Stankovic
Član

Pridružio se: Ned Dec 25, 2011 9:06 pm

Postod Lazar KV » Sre Jan 16, 2013 5:37 pm

Nišlija, #350, u Kraljevu:
Image
Lazar KV
Član

Pridružio se: Sub Okt 22, 2011 4:15 pm

Postod negas » Sre Jan 16, 2013 7:22 pm

Kassbohrer je napisao:
negas je napisao:Znam da imaju popust, jednom sam video koliko im kosta cena goriva kada sam 2006-te bio u racunarskom centru Nis-ekspresa, gde sam rezao neke crteze, jer je samo tamo rezac postojao (samo tamo sme da se reze nesto sto je iz firme uz dozvolu naravno) i kada mi je objasnjavao covek kako racunarski centar radi, udjosmo u podatke i videh da je bila mala razlika u ceni od 8 dinara po litru. Dakle primer bio je litar 90, oni su imali za 82...sto ne menja mnogo stvar...

Negas dali si ti svjestan kolika je to razlika u cijeni?! 2006-te 8 dinara je bilo oko 10 evro-centi, sračunaj koliko gigant poput ekspresa sprži nafte godišnje pa pomnoži sa 10 evro-centi po litru :wink:

Ma, da za firmu je usteda, ali za putnike nazalost ne ide u prilog pa da smanje cenu karte, na to sam mislio, a i o tome smo pisali :wink:

BRAVO Mico, predivni najbusi, i predivne fotke, BRAVO !!!
negas

Postod Sashco » Sre Jan 16, 2013 7:50 pm

Odličan rad momci! I kod mene danas bila revija nibusa - 195, 210, 220, 363...
363 - nema ga bolji 400.41 u generaciji, nakon 4 godine odlično izgleda, auuuu oduševio me danas!
Image
Poslednji put menjao Sashco dana Uto Jul 02, 2013 10:49 pm, izmenjena samo jedanput
Image
Korisnikov avatar
Sashco
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 2:59 pm

Postod Nibus-ja » Sre Jan 16, 2013 7:59 pm

Mihajlo Stankovic je napisao:U petak sam išao nekim Nibusom za Knjaževac, polazak je bio u 16:15h ako nekom nešto znači, evo nekoh mojih utisaka, autobus je bio perfektan, grejanje je bilo odlično, udobnost i preciznost takođe, jedina zamerka je osvetljenje puta tj farovi, dugo svetlo je veoma slabo kao kratko kod mene na autu, ostalo 10.

Druga stvar koja me je razočarala jeste cena 985,00 din povratna karta do knjaževca, plačka, morao sam vozom da se vraćam :(

Немој много да се секираш уопште аутобуски саобраћај је много поскупео питај код осталих цена се разликује око 10 до 20 динара тако да немојте само ниш експрес кривити и остали превозници су ту негде :wink:
Nibus-ja
Član

Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 5:15 pm

Postod Nele Nibus » Sre Jan 16, 2013 9:11 pm

Mihajlo Stankovic je napisao:Batalite tu raspravu i gledajte slike :D

E taj ti je reč na mesto ;)
Bravo momci odlične slike ja sam se malo uspavao imam more slika ali me iskreno malo mrzi da ih doterujem a i malo vremena provodim zadnje vreme za kompom više sam na terenu pa ne stizam.
Upotreba mojih fotografija na news portalima, facebook-u i štampi nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti!

Image
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Postod Nele Nibus » Sre Jan 16, 2013 9:15 pm

Nele Nibus je napisao:
Mihajlo Stankovic je napisao:Batalite tu raspravu i gledajte slike :D

E taj ti je reč na mesto ;)
Bravo momci odlične slike ja sam se malo uspavao imam more slika ali me iskreno malo mrzi da ih doterujem a i malo vremena provodim zadnje vreme za kompom više sam na terenu pa ne stizam.

Kassbohrer je napisao:Negas dali si ti svjestan kolika je to razlika u cijeni?! 2006-te 8 dinara je bilo oko 10 evro-centi, sračunaj koliko gigant poput ekspresa sprži nafte godišnje pa pomnoži sa 10 evro-centi po litru :wink:

A be ljudi batalite to, autobuski prevoz u globalu je poskupeo jer nafta kako ide ima ne daj Bože da nagura i na 200, to krivite državu a ne prevoznika.
Poslednji put menjao Nele Nibus dana Sre Jan 16, 2013 11:19 pm, izmenjena samo jedanput

Image
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Postod Kassbohrer » Sre Jan 16, 2013 11:17 pm

Ma niko ih ne krivi, samo nek oni prave autobuse i voze putnike :wink:
Kassbohrer
Član

Pridružio se: Sre Feb 13, 2008 12:20 am