negas je napisao:.Pazi na 10km trosi cirka 28 litara, a litar 160din ili koliko vec, jedva pokriju gorivo ispada...Kad nema putnika...
:

Kassbohrer je napisao:negas je napisao:Znam da imaju popust, jednom sam video koliko im kosta cena goriva kada sam 2006-te bio u racunarskom centru Nis-ekspresa, gde sam rezao neke crteze, jer je samo tamo rezac postojao (samo tamo sme da se reze nesto sto je iz firme uz dozvolu naravno) i kada mi je objasnjavao covek kako racunarski centar radi, udjosmo u podatke i videh da je bila mala razlika u ceni od 8 dinara po litru. Dakle primer bio je litar 90, oni su imali za 82...sto ne menja mnogo stvar...
Negas dali si ti svjestan kolika je to razlika u cijeni?! 2006-te 8 dinara je bilo oko 10 evro-centi, sračunaj koliko gigant poput ekspresa sprži nafte godišnje pa pomnoži sa 10 evro-centi po litru

Mihajlo Stankovic je napisao:U petak sam išao nekim Nibusom za Knjaževac, polazak je bio u 16:15h ako nekom nešto znači, evo nekoh mojih utisaka, autobus je bio perfektan, grejanje je bilo odlično, udobnost i preciznost takođe, jedina zamerka je osvetljenje puta tj farovi, dugo svetlo je veoma slabo kao kratko kod mene na autu, ostalo 10.
Druga stvar koja me je razočarala jeste cena 985,00 din povratna karta do knjaževca, plačka, morao sam vozom da se vraćam
Mihajlo Stankovic je napisao:Batalite tu raspravu i gledajte slike

Nele Nibus je napisao:Mihajlo Stankovic je napisao:Batalite tu raspravu i gledajte slike
E taj ti je reč na mesto
Bravo momci odlične slike ja sam se malo uspavao imam more slika ali me iskreno malo mrzi da ih doterujem a i malo vremena provodim zadnje vreme za kompom više sam na terenu pa ne stizam.
Kassbohrer je napisao:Negas dali si ti svjestan kolika je to razlika u cijeni?! 2006-te 8 dinara je bilo oko 10 evro-centi, sračunaj koliko gigant poput ekspresa sprži nafte godišnje pa pomnoži sa 10 evro-centi po litru

Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gostiju