Petar 535 je napisao:Najveci kraljevi .... danas sam sreo Nidzu ( pre je duzio 1352 pa lokal 611 ) jos radi u garazi , prvo je bio parkirer a sad pise na pumpi ...... a jedan vozac je dobio otkaz .

Petar 535 je napisao:Te retrovizore najvise kradu na Karaburmi , koliko vidim , posto njima Japanci cas imaju cas nemaju mada i ostala kola .....
Mnogo me nervira ova soferka , jedva cekam da je zamene .....
Bas me interesuje ko ih je ukrao

MILE je napisao:#1285 niko nikada neće srušiti, taj auto je što se mene tiče najluđi na gasu u pogonu.... Stefane, šta planiraju da rade sa #1286? Koliko novih će doći u pogon?

Stefan Bgd je napisao:Generalno, u svim pogonima je ista priča. Ipak kod nas na Novom Beogradu je stanje koliko-toliko OK, svi Japanci i nova serija ik-218 su kompletni što se tiče njih, dok je kod N serije svega par primeraka poput 1345, 1352, 1359, 1363, 1364, 498, 504...

danilo je napisao:Pa kad ti na tako nekoj jakoj liniji između dva privatnika (solaša) dođe lepo šihta isto solo, uuu ne da je milina, nego nema reči. Sauna i pena parti unutra, a sve češće imamo to zadovoljstvo na ulicama grada!

Povratak na Gradski prevoz u Beogradu
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 1 gost