Te ik218M nisu ni trebali da kupuju, N serija je bolja od njih ....
Ali sta ce Karaburmi 80 da uniste i za 10 godina daju Zemunu ? Zar nije bolje da vise ide Zemunu, krseve iseku .

Petar 535 je napisao:Te ik218M nisu ni trebali da kupuju, N serija je bolja od njih ....
Ali sta ce Karaburmi 80 da uniste i za 10 godina daju Zemunu ? Zar nije bolje da vise ide Zemunu, krseve iseku .
becks89 je napisao:Ja tebi hoću da kažem da Zemun, sem novih od 2012. godine pa na ovamo, nema 20 vozila koja su cela i koja mogu 2 smene da izdrže. Mani me Karaburme, imaju ubedljivo najmlađi vozni park, pa opet ništa, dajte malo i drugima vozila pa da vidiš šta je posao. Koje bre to linije tako teške ima Karaburma sem 16,27,65 i 95 da joj treba tako nov vozni park?

avramovicsasa je napisao:Nisam to čuo,to je za sada nezvanična Službena Informacija koja će najverovatnije biti i tačna o raspodeli 100 Solarisa Pogonu Novi Beograd i 100 Pogonu Karaburma jer je pri prvoj Inspekciji Delegacija GSP-a trebala da potpiše Ugovor sa Solarisom oko izgleda vozila,boje,položaja Logo ,,GSP-a,, i garažnih brojeva koji će biti postavljeni u samoj Fabrici.
Ja bih voleo da i u Zemun dođe jedan broj Kola,mogli bi da rade na linijama 15,73,78,610,611,704,706,707,nadajmo se da su izmenili odluke.
Pročitaćete u Biltenu kada bude bio postavljen na netu....
branik je napisao:avramovicsasa je napisao:Nisam to čuo,to je za sada nezvanična Službena Informacija koja će najverovatnije biti i tačna o raspodeli 100 Solarisa Pogonu Novi Beograd i 100 Pogonu Karaburma jer je pri prvoj Inspekciji Delegacija GSP-a trebala da potpiše Ugovor sa Solarisom oko izgleda vozila,boje,položaja Logo ,,GSP-a,, i garažnih brojeva koji će biti postavljeni u samoj Fabrici.
Ja bih voleo da i u Zemun dođe jedan broj Kola,mogli bi da rade na linijama 15,73,78,610,611,704,706,707,nadajmo se da su izmenili odluke.
Pročitaćete u Biltenu kada bude bio postavljen na netu....
Е, ако иду због гаражног броја, наздравље. Занимају их ваљда технички детаљи.
Alpino je napisao:Tipizacija je uvijek jako poželjno solucija. Recimo ZET je to imao(sa naglaskom na ovo imao) običaj, jedan pogon MAN, drugi Mercedes.
Logično mi bilo da recimo svih 32 IK218M idu u isti pogon i da taj pogon ne dobije Urbino 18 ali kakva je kvaliteta IK218M pogon koji ih dobije je kako se čini zakinut i oštećen. A ako sam dobro upratio sve priča se nakon svega ovoga o još 50-ak niskopodnih zglobova srpske proizvodnje i opet će to valjda biti neki IK tako da bolje im je da dignu kvalitetu na viši nivo il će biti pare bačene u vjetar.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 0 gostiju