Danas sam bio u kvaru,pa sam malo u medjuvremenu slikao.
Slikan je i kvar,klip od mehanizma vrata se odvrnuo,pa su vrata ostala slobodno otvorena. Potom je izgubio stanicnu,a i volan vise nije mogao da se podesava.
Presao je 3100km i poceo previse da skripi,i jauce nesto u prednjem desnom tocku.
Ima E mod i ovaj bus,mnogo bolje radi sa njim,ali trosi oko 20% vise,tako da je to izgleda normalno kod svih IK vozila.
Dobili smo i taster za prvo krilo prvih vrata,jest da je to premesten jedan od tastera za plafon svetlo koji se nije koristio,ali radi posao,cak je ik pokusao tu da stavi nalepnicu neku,sa slikom prvih vrata,i to bez veze zalepio selotep trakom oko prekidaca,sto mi je delovalo ruzno,pa sam skinuo,i vidi se da je ispod od svetla prekidac.
Inace,izolacija je jako jako lose uradjena,tako da kad se otvori na 3 vratima iznad vrata poklopac,izbija tako vreo vazduh,da se mora ugasiti bus da bi se radilo oko vrata. Motorni deo upumpava tu vrelinu,tako da klima,nista nece pomoci na leto,jer sad ne moze iza da se bude sa ugasenim grejanjem.To je jedan od velikih propusta,i to treba pod hitno zadihtovati da vreo vazduh ne ulazi u vozilo!