MILE je napisao:Ni u Švajcarskoj se ne naplaćuje peronizacija za putnike na železničkim stanicama.
@negas
Svaka čast na dopisu, samo udri po banditima, BAS je sad ubedljivo najgori, i da bi nešto poslao moraš na peron a za to te oderu sa 15 dinara jer su blindirali ogradu pa ni belu mačku ne možeš videti a kamoli vozača dozvati da predaš pošiljku.
Marko je napisao:Negase koja je to cena po tebi kolio bi trebalo da iznosi stanična usluga ? Kako oni mogu da znaju zaštpo si ti ušao peron i od čega bi se izdržavale stanice .
Ako bi se dozvolio slobodan ulazak putnika na perone to bi ugrozilo bezbednost putnika jer bi ljudi mogli slobodno da šetaju .
Da ne planiraš da to isto tražiš od aerodroma Nikola Tesla da dozvoli slobodan ulazak na pistu ?
Kassbohrer je napisao:Po meni stanična usluga može maksimalno da iznosi koliko je sad I kategorija. To sa kategorijama je čist bezobrazluk, isto koristi peron putnik koji putuje u Pančevo, Vranje ili Minhen, nego oni računaju ako putnik skupo plati kartu ajd da ga oderemo i mi neće osjetiti. Ja dok sam putovao busom kući plaćao sam IV kategoriju a imao sam potpuno istu uslugu koju ima i onaj koji je platio I kategoriju, to je čist bezobrazluk i siguran sam da je u suprotnosti sa zakonom o zaštiti potrošača. Što se tiče bezbjednosti to ima smisla kod stanica na kojima se direktno iz stanične zgrade izlazi na peron (Sarajevo, Podgorica...). U BG postoji ogroman međuprostor između zgrade i perona i na tom prostoru svi imaju slobodan pristup i tu nema govora o nekoj povećanoj bezbjednosti plus svi prateći sadržaji se nalaze u tom međuprostoru. Što neko ranije napisa ni česmu nemaju vode da se napiješ, da bi ti oni prodali vodu i plus puštaju one preprodavce da ulaze u autobuse...
Što se tiče Nikole Tesle to je međunarodni aerodrom i samim time i veliki granični prelaz a tu vladaju posebni propisi i zakoni u smislu ponašanja i slobode kretanjaA i inače za aviosaobraćaj važe posebni propisi i zakoni naročito posle 2001.
severac je napisao:Tako je momci. Odes u Novi Sad na autobusku, platis peronsku kartu, a posle i WC dodatno. Pa kakva je to usluga? Nemas gde sesti jer su stavili 5 klupi. Samo jos moras da izbegavas g-ovna od golubova sto seru sa krova.
BaNe_PO je napisao:Mogla bi gospoda iz BAS-a malo da srede parking i okolne ulice oko BAS-a...ono je sramota,izlomismo sve vozila. Kad dodju ljudi sa strane imaju sta i da vide....
severac je napisao:Evo primer Vrbasa, tamo se pre nije placala peronska karta i sve je bilo u redu, dok nisu sredili stanicu, stavili rampe na ulaz i izlaz za autobuse, okrecili... ali naplacuju neku malu sumu zaista, WC je besplatan.
Dok na primer u Somboru, izlaz na peron naplacuju samo kad idu polasci Laste ili nekog drugog prevoznika, kada je Severtransov polazak, onda ne pregledaju karte/peronske karte, pa je svojevremeno Feniks dok je vozio te linije, sada je Dunavprevoz, stajao putnicima malo posle stanice, da ne bi ljudi placali peronsku kartu.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 0 gostiju