Logo

Pegaz, Ivanjica

Fotografije voznih parkova i rasprave o prevoznicima iz južne Srbije.

Re: Pegaz, Ivanjica

Postod nikola138 » Čet Maj 16, 2013 8:06 pm

MB Sprinter 515 na Ivanjickoj AS se sprema za polazak u Cacak preko Guce:
Image
Image
Image
Image
Image
Image

PEGAZ_IC Nikola
Korisnikov avatar
nikola138
Član

Pridružio se: Uto Dec 11, 2012 9:17 pm

Sponzor

Postod vlade » Čet Maj 16, 2013 10:30 pm

Posrecilo ti se da otvoris 49-tu stranicu,ja cu ti pomoci da je sto pre napunimo,jos malo dok ima jos nesto da se slika.......
PEGAZ_IC Vlade
vlade
Član

Pridružio se: Sre Feb 13, 2013 8:07 pm

Postod miliraki » Pet Maj 17, 2013 8:59 pm

Kakav su mi haos danas napravili :-(Slali mi paket iz Arilja i kaze vozac da su u 18 u Zarkovu,ja cekao od 15 do 6 do pola 7 a njih nema:-(Sjurim se na autobusku,ni tamo ih nema:-(tek oko 7 i 10 je dosao MAN al sa dodatnom tablom Autoprevoza na liniji H.N-Beograd :-).
miliraki
Član

Pridružio se: Ned Jan 23, 2011 2:43 am

Postod nikola138 » Pet Maj 17, 2013 9:07 pm

Tourismo u zalosnom stanju :( Ne radi levi far, stena izgrebana, samo jedna ratkapna, nema lonca auspuha, drci kao fap star 30 godina... uzas, takodje unutra zapusten... sve zahvaljujuce vozacima koji se bas i ne trude oko odrzavanja...licno sam gledao izlazak sa stanice i pod onakvim forsiranjem ne moze da bude citav, jos je sverasklimano i nikakvo... ako je za utehu bar su vozaci manova dosta bolji u svim pogledima... ode u 2 za BG:
Image
Image
Image
Image
A nekada je bio pojam :( :x :evil: :? :| Ne mogu da shvatim takve vozace, ja bih bar malo pazio...bar malo...
Poslednji put menjao nikola138 dana Sub Maj 18, 2013 10:55 pm, izmenjena 2 puta
Image

PEGAZ_IC Nikola
Korisnikov avatar
nikola138
Član

Postod vlade » Pet Maj 17, 2013 10:53 pm

miliraki je napisao:Kakav su mi haos danas napravili :-(Slali mi paket iz Arilja i kaze vozac da su u 18 u Zarkovu,ja cekao od 15 do 6 do pola 7 a njih nema:-(Sjurim se na autobusku,ni tamo ih nema:-(tek oko 7 i 10 je dosao MAN al sa dodatnom tablom Autoprevoza na liniji H.N-Beograd :-).

Samo nesto preklapaju tako da se nezna ko gde ide i kada.U Ivanjici decko sto vozi u lokalu,do 09.00 vozi jedan bus,pa u 09.00 kada stigne prvi Cacanin,njemu otima bus i radi lokal,pa kada stigne drugi Cacanin,onda ostavlja ovaj prvi pa uzima taj drugi,tako da nije iskljuceno da nekom sa parkinga uzme privatan auto i stavi tablu IVANJICA-PRILIKE :lol:
PEGAZ_IC Vlade
vlade
Član

Postod nikola138 » Ned Maj 19, 2013 4:39 pm

Danas oko pola 5 nailazi neo iz Uzica i cuciguzi odose za BG:
Image
Image
Ja sam uhvatio jednog, drugi je bio beli, ali nisam imao pojma da idu 2. Kud oni do BG nije mi jasno...
Image

PEGAZ_IC Nikola
Korisnikov avatar
nikola138
Član

Postod nikola138 » Ned Maj 19, 2013 9:04 pm

Ovo je nocna, Man ŽH ide iz BG i u Ivanjicu stize u 21h. Majstor Dabo za volanom, mozete ga prepoznati po legendarnim brkovima :D
Image
Nije bilo nikoaga na putu pa je zurnuo malo :D a i onako je kasnio
Image

PEGAZ_IC Nikola
Korisnikov avatar
nikola138
Član

Postod zarepp » Ned Maj 19, 2013 9:14 pm

nikola138 je napisao:Tourismo u zalosnom stanju :( Ne radi levi far, stena izgrebana, samo jedna ratkapna, nema lonca auspuha, drci kao fap star 30 godina... uzas, takodje unutra zapusten... sve zahvaljujuce vozacima koji se bas i ne trude oko odrzavanja...licno sam gledao izlazak sa stanice i pod onakvim forsiranjem ne moze da bude citav, jos je sverasklimano i nikakvo... ako je za utehu bar su vozaci manova dosta bolji u svim pogledima... ode u 2 za BG:

A nekada je bio pojam :( :x :evil: :? :| Ne mogu da shvatim takve vozace, ja bih bar malo pazio...bar malo...

Nemoguće bre ovo da propada, siguran sam da će ga Autoprevoz sigurno mehanički i funkcionalno vratiti , pa ovo je skoro nov bus. Na slikama ne izgleda loše, ali to su stvari koje se ne mogu sa slike primetiti.
Korisnikov avatar
zarepp
Član

Pridružio se: Ned Nov 27, 2011 9:23 pm

Postod petar leskovac » Ned Maj 19, 2013 9:29 pm

nikola138 je napisao:Ovo je nocna, Man ŽH ide iz BG i u Ivanjicu stize u 21h. Majstor Dabo za volanom, mozete ga prepoznati po legendarnim brkovima :D
Image

Doduse,i vidimo brkove,ne vidi se ni bus a kamoli brkovi :D
_____________________________________________________________________________________Image
Korisnikov avatar
petar leskovac
Član

Pridružio se: Čet Mar 22, 2012 7:44 pm

Postod nikola138 » Ned Maj 19, 2013 9:41 pm

petar leskovac je napisao:
nikola138 je napisao:Ovo je nocna, Man ŽH ide iz BG i u Ivanjicu stize u 21h. Majstor Dabo za volanom, mozete ga prepoznati po legendarnim brkovima :D
Image

Doduse,i vidimo brkove,ne vidi se ni bus a kamoli brkovi :D

Pa kazem samo, da znate ostali ;) :D
Image

PEGAZ_IC Nikola
Korisnikov avatar
nikola138
Član

Postod nikola138 » Pon Maj 20, 2013 9:47 pm

Opet ode baksuz za Bg...
Image
Image

PEGAZ_IC Nikola
Korisnikov avatar
nikola138
Član

Postod vlade » Pon Maj 20, 2013 10:30 pm

Treci dan ovo vozilo radi BG. ljudi se guraju u njemu,dosta njih stoji minimum do Cacka,a vec po ovom slucaju se vide Kavim-ove namere sto se tice prevoza iz Ivanjice ka drugim gradovima.To je ono sto smo nas nekolicina komentarisali,sta ce biti sa onim delom Pegaz-ovih vozila koja nesto vrede.Liniju za KG sad radi IKARBUS iz ko zna koje godine,a na toj liniji su se vrteli MAN-ovi,liniju u 10.00 rade "CUCIGUZI",a radila je 404-ka,jos samo da nam doteraju neki LOM iz Vranja i prica je zavrsena sto se tice normalnog i udobnog putovanja.GAGA krece od 01.06 pa cemo videti sa cime on nastupa,u svakom slucaju "ratne sekire"ce biti otkopane!
PEGAZ_IC Vlade
vlade
Član

Postod bambi » Uto Maj 21, 2013 3:04 pm

koji polazak za bgd ce drzati Gaga? Mislim u koje vreme, i kad krece iz BGD?
bambi
Član

Pridružio se: Sub Jul 07, 2012 10:18 am

Postod nikola138 » Uto Maj 21, 2013 3:06 pm

Imamo vesti: Ikarbus IK-301 se pojavio i radi, MAN ŽH se nakrivio na desnu stranu komplet, ali je kvar sredjen, vozac mana IG je kao putnik otisao za Cacak i verovatno ga dole ceka masina odakle ce verovatno danas otici iz Uzica za Skoplje ili iz Uzica za Pozarevac, intouro se ne zna gde je, a njegovi vozaci voze cacanskog sprintera.
Image

PEGAZ_IC Nikola
Korisnikov avatar
nikola138
Član

Postod vlade » Uto Maj 21, 2013 10:40 pm

Posle duzeg vremena pojavio se BAMBI,dobro dosao u ovim teskim trenucima!Nikoline vesti su tacne osim za IK.U pitanju je IK 103 iz Pozeskog pogona, a IK301 jos "kuti" u Pegaz-ovoj garazi.Travego je jos na dizalicama u Autoprevoz garazi,a ZAREPP je neko ko je vec trebao da ga uslika na "operacionom stolu"posto svi znamo da moze da se usunja u njihove redove!!!!!!
PEGAZ_IC Vlade
vlade
Član

PrethodniSledeća

Povratak na Prevoznici iz južne Srbije