Logo

Priče iz GSPa

Diskusije

Re: Priče iz GSPa

Postod avramovicsasa » Pet Jul 05, 2013 9:40 pm

Crče u poslednjoj turi gr.br. 419 na liniji 2,zove me koleginica da traži rezervni tramvaj ali on je već radio na liniji 2 tako da je otišao do Beka da ispusti putnike i tera ga nazad na Pristanište kako bi ga predao za zamenu,stiže gr.br. 223 i dvesta ljudi prelazi,pošto su table bile nameštene na ,,5,,koleginica juri da namesti table ali pošto je već kasnila za poslednji krug,stavila je tablu ,,Starine Novaka,,
i ode.
Ja sam završavao smenu i spremao se da pođem kući kad me je pozvao kolega sa suprotnog kruga,

,,Reci koleginici da je naopako stavila tablu ,,Starine Novaka,, :D :lol: :mrgreen:
avramovicsasa
Otpravnik

Pridružio se: Uto Maj 06, 2008 6:04 am

Sponzor

Postod avramovicsasa » Ned Jul 07, 2013 7:38 pm

Udvara se Stariji Gospodin starijoj ženi u tramvaju gr.br. 315,

,,Kako ste vi mladoliki,,
,,eh da ste mi to rekli pre 40 godina,, :D
avramovicsasa
Otpravnik

Postod Nikola Pejasinovic » Ned Jul 07, 2013 7:55 pm

Pa dobro covek se trudi :mrgreen:
danilo je napisao:Pa kad ti na tako nekoj jakoj liniji između dva privatnika (solaša) dođe lepo šihta isto solo, uuu ne da je milina, nego nema reči. Sauna i pena parti unutra, a sve češće imamo to zadovoljstvo na ulicama grada!
Nikola Pejasinovic
Član

Pridružio se: Uto Jun 19, 2012 10:53 pm

Postod avramovicsasa » Ned Jul 07, 2013 7:58 pm

Šarm i Kavaljeri i dalje žive :D
avramovicsasa
Otpravnik

Postod danilo » Uto Jul 09, 2013 4:37 pm

Sinoć se vozim u Arrivinoj Citti na liniji 65, i sad treba da stane u stanicu kod Mašinca, u Kraljice Marije, u smeru ka Novom Beogradu. Ispred nas stoji Katica sa dvojke, a mi stajemo iza, ali ne na tramvajskoj pruzi već na asfaltu. Staje, otvara, zatvara vrata, dvoje, troje njih izašlo, dvoje, troje njih ušlo. Malo pre nas, bukvalno par sekundi pre nas, kreće iz stanice Katica i krećemo mi za njom. Kad odjednom stoje neke dve devojke na stanici, pozdravljaju se i krene ova da trći za Cittom. A, mi već pun gas, ubrzo nije bio u pitanju onaj trenutak kad se pusti kočnica, a još se ne doda gas, nego već uveliko ubrzava.
Međutim, vozač ipak stane, otvori II vrata, viče mu hvala odatle i krene (prolazeći pored mene) da sedne, negde ka I vratima.

Sad Citta dosta tiha, malo putnika unutra, još i isljučena ventilacija, a ja joj kranje tiho (što se kaže sebi u bradu, više ono kao komentar za sebe) dobacim: "Sad idi poljubi vozača" i nasmejem se, misleći da me neće čuti. Kad ne, taman kad je sela na ono naopako sedište, digne glavu i pogleda me onako "čudno".
Aha reko, znači ipak me čula.

:lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :D :D :D
Mirko GSP
Korisnikov avatar
danilo
Student saobraćaja

Pridružio se: Sub Feb 09, 2008 8:47 pm

Postod branik » Uto Jul 09, 2013 11:12 pm

Petar 535 je napisao:http://www.kurir-info.rs/vozac-gsp-jedva-hodam-a-teraju-me-da-vozim-clanak-132340

Pomazu mu putnici?! Ustupe mu mesto, sta li?
branik
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Jul 26, 2012 3:51 pm

Postod MILE » Sre Jul 10, 2013 10:16 am

Pomažu mu da izađe ili da uđe u bus..... Čovek je teško pokretan a nisu hteli da mu odobre invalidsku penziju.
MILE
Član

Pridružio se: Pon Mar 15, 2010 10:57 pm

Postod SGB » Sre Jul 10, 2013 11:13 am

Није "подмазао" где треба, па мора да долази на посао и без ноге по потреби, док сивоње које пуцају од здравља седе у кућама или иду на пецање, али су за прописану тарифу "зарадили" пензију и паразитирају на рачун свих нас. :evil:
becks89 o Niš Ekspresu je napisao:Već smo utvrdili da ne postoji na planeti nešto slično.
SGB
Član

Pridružio se: Čet Sep 01, 2011 1:03 pm

Postod nemanjatomic » Sre Jul 10, 2013 8:33 pm

Ma to su ***CENZURISANO***.Covek treba da ide u invalidsku penziju,to je totalno nebezbedno da covek koji se jedva krece prevozi putnike.
Korisnikov avatar
nemanjatomic
Član

Pridružio se: Pon Jul 30, 2012 8:25 am

Postod avramovicsasa » Sre Jul 10, 2013 8:43 pm

Svaka čast jutros vozaču Laste koji je vozio 4105 (P0180) na liniji 95,uhvatio je zeleni talas od Buvljaka do Brankovog Mosta tako da ga nije uhvatio nijedan semafor a ne verujem da je prelazio 40 km/h. :)
avramovicsasa
Otpravnik

Postod avramovicsasa » Sre Jul 10, 2013 9:03 pm

-Jedan moj kolega (star 50 godina) pomogao je baki da pređe ulicu,ona se okrenula i zahvalila mu se,

,,Živ ti meni bio sinko još 5 godina,,- :D
avramovicsasa
Otpravnik

Postod nemanjatomic » Čet Jul 11, 2013 8:46 am

Ahahahahahah kako ga je ispalila joj :lol: .
Korisnikov avatar
nemanjatomic
Član

Pridružio se: Pon Jul 30, 2012 8:25 am

Postod danilo » Čet Jul 11, 2013 9:11 am

Juče ujutru neka gužva na Voždovcu, stoje dve rezerve, FAPčina sa 400keca, beše Kamilko sa 405ice i još nešto nije sad toliko ni važno koji auto stoji, ali uglavnom ima vozila, nije bila pustoš.

Kad napred, na samom izlasku it terminusa, ovamo gde je ulazna sa 401 i 402 stoje parkirana dva automobila. Beše bela Korsa i iza crveni Punto, tako beše.
Stoji idmah jedan iza drugog, reko sudar, Punto sustigao Korsu. Ali, s druge strane gde bre tu da se lupe, jedino da je Korsa naglo zakočila ili tako nešto, nema logike tu gde se vozi možda 20 na sat da se auto prikuca u auto ispred. Bacim pogled kad nema šteta na kolima, znači nije čukanje.

Vidim onda šta je... Korsa crkla, valjda nije ni htela da upali, a Punto stao da pomogne. Sad Punto vozi neki lik, možda ima 30ak godina, a Korsu, e za volanom Korse jedna lepa, zglodna, slatka i meni barem veoma simpatična (bolje da ne nastavim sa nabrajanjem komplimenata :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ) gospođ(ica), nisam siguran, ali mislim da je gospođica (ili bi ja možda tako više voleo pa zbog toga... :twisted: :D :lol: ).

Na kraju je taj lik uspeo da upali Punta i otišao da ga isproba, oni su tu inače bili kada sam ja došao, a idu dva Kosmajca polomiše se da pomognu, raspituju se šta se desli, jel u kvaru, šta je s automm... Kaže ovaj jedan: "idem da vidim ko je od majstora tu, da pogleda auto"...

Posle isto jedan vozač dolazi s Mutketom u terminus isto se raspituje...

Dakle, kolege Kosmajci svaka čast... Od mene bi dobili bar 10% na platu za ovaj mesec... :D :D :D
E, al samo se pitam meni da je tu crko auto kako bi prošao, ko bi oko mene trčao... :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen:

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A, sinoć dolazimo na Trg sa A-1001 i sišli putnici, zatvaraju se vrata i krene koleza da ga spušta do ulazne stanica. Kad odjednom se iz prikolice pojavljuje devojka i ufazonu jel ja mogu negde da siđem. Kolega staje i otvara vrata, a ona pita za 29. novembra, mislila je valjda da ide posle pravo iz terminusa u 29. novembra, da to nije zadnja stanica.
Kaže: "Pa znači ne ide u 29. novembra, ne mogu dalje s vama"..., a ja reko: "Pa možeš, ajd s nama nazad na Mirijevo".. i tako ubeđivali se malo, al ništa, žurila je negde, tako d aništa...
Mirko GSP
Korisnikov avatar
danilo
Student saobraćaja

Postod danilo » Čet Jul 11, 2013 10:14 am

I sad jedna ne tako lepa priča, al ajd interesantan je jedan deo priče.

Idem pre neko vreme N serija na liniji 65 i ima stalnu kontrolu. Radila je mlada kontrolorka (da ne krenem opet sa detaljnijim opisom ko gore :lol: :lol: :lol: ) i sve je bilo ok do 27. marta. Tu vidim između I i II vrata se pravi gužva i onda kada je auto stao u stanicu "Paliluska Pijaca", u 27. marta, ka Zvezdari, da je u pitanju putnik bez karte. Išla su njih dvojica, možda imaju oko 25 godina, ne više, e sad ovaj jedan, koliko sam video je ima ispravnu kartu, a ovaj drugi nije, nije hteo ni da kupi kartu, ni da napusti vozilo, uz to je bilo i jako drzak, bezobrazan, pa čak i nasilan.
Vozač je stao iza stanic, izašao iz kabine i krenuo s njim da se raspravlja, jer je reko da nema vožnje dalje dok ovaj ne napusti vozilo.
Međutim ovaj to naravno nije hteo, a njegov drug, koji je imao kartu, je već izašao i krenuo svojim putem, pa mu je ovaj lupao kroz prozor da se vrati unutra i njega je vozač počeo da nagovara da izvede svog druga i da se nastavi vožnja. Međutim, tu je nastala opšta prepirka, haos i tu smo izgubili sigurno 10ak minuta. Na kraju dolazi devojka iz prikolice, sluša priču i umeša se, a već ovaj krenuo vozaču da se unosi u facu, da ga izazira, proziva, vređa... Umeša se ova, kad odjednom vadi neku futrolu, kad tap velika značka, ona je neka inspektorka.

I na kraju je ovaj lik sišao, ali ne tu nego na sledećoj stanici i to kako kaže, samo zbog simpatične i ljubazne inspektorke, a u međuvremenu je nastavio da vređa vozača i da mu dobacuje.

Strašno stvarno, šta drugo da kažem, bolje da dalje ne komentarišem...
Mirko GSP
Korisnikov avatar
danilo
Student saobraćaja

Postod branik » Čet Jul 11, 2013 11:10 am

Au, Danilo, svaka ti je simpaticna, pa i inspektorka! Ozbiljan slucaj. Znaci, vreme je da se manes autobusa ili, da pocnes da radis kontrole na Ada linijama.
Poslednji put menjao profa_chb dana Čet Jul 11, 2013 2:29 pm, izmenjena samo jedanput
Rezlog: Citiranje prethodnog posta
branik
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Jul 26, 2012 3:51 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Diskusije