Sloba je napisao:1:64 Starliner cena 393 din.
Pa gde to ima
negas je napisao: Nema auta bez TAMica! Nekad su inzenjeri Dajca projektovali motor za bus bez goriva, al im bilo glupo zbog konkurencije, pa resili da ga naprave samo da radi bez vode![]()

negas je napisao: Nema auta bez TAMica! Nekad su inzenjeri Dajca projektovali motor za bus bez goriva, al im bilo glupo zbog konkurencije, pa resili da ga naprave samo da radi bez vode![]()

djole je napisao:Daj majcu,neka pise i Moskvich,samo nek je majca

sasa-74 je napisao:pa gde si ti Mladene ja se ovde borim sam protiv celog foruma a tebe nigde bar podrsku da das . Sve cu da vas obucem u Neoplanove majice . Imao sam ideju da se logujem kao s215hdh i da kazem da vise ne volim setru i da sam presao kod sase-74 al ' bi bila pometnja medju ovim tvojim sledbenicima Dule ..
Povratak na Autobusi generalno
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gostiju