I na kraju, da cujem one sto su me napadali, da sve sto ikar uradi, da je to tako sto gsp trazi, te da svaki ik ne valja, zato sto gsp trazi da autobus ne valja
Palo mi je na pamet, kad sam kritikovao onolike sipke na vratima, pa je receno gsp trazio, a gle cuda, na solarisu ih nema, pa onoliko sipki unutra, pa opet, gle u solarisu ih nema..kako to, ako gsp to trazi, kako nije stavljeno?
Dakle, dolazimo do zakljucka, da se nista tu gsp ne pita, vec da ikar to sam radi po slobodnoj volji, kao najgora stvar koju su mogli da urade na busu, a to je spustanje grede gde je displej, dobro nisu spustili na 1m od poda, pa da se ljudi saginju i provlace.
Danas me je ono moje ***CENZURISANO*** nanerviralo, i glupava stakla koja nisu antirefleksna, pa ne mozes da vidis desnu stranu kad skreces, pa sve i da imas supermenove oci, bem ti autobus.
Kako bi voleo da mi ga daju na par dana, da ga oteram kuci, i da ga uradim, da napravim od njega auto, ali ne daju, ne daju..

I na kraju, kad je vec IK pravio taj prototip, koji je namenjen najfrekventnijim linijama (imajuci u obzir duzinu), zasto nije napravio verziju sa 5-oro vrata, koja je predvidjena za maksimalno iskoriscenje kapaciteta vozila, i brzi uzlaz izlaz putnika, olaksavajuci time putnicima koriscenje autobusa.