Pa pazi dosta tu ima i ko ih fotografiše, Karaburci su u strahu od Vukše, a 90% novobeograđana ima iskustva sa Stefanovim fotografisanjem, tako da je donekle to postala za njih sasvim normalna stvar

ljubalasta je napisao:mene svi znaju da slikam zbog udruzenja,nikad mi ne prave problem,ali neki pitaju da nisam u dilu sa vuksom

becks89 je napisao:Kao što sam ti već i rekao povodom tog slučaja sam si kriv što je on tebe napao, ne zbog toga što si slikao već zbog toga što si se povukao i što si dopustio da te napadne bez razloga. Prva stvar koju je važno da znate je da FOTOGRAFISANJE NIJE ZABRANJENO NA JAVNOM MESTU, druga stvar koju treba da znate je DA NIKO NEMA PRAVO DA VAM ZABRANI DA FOTOGRAFIŠETE BILO ŠTA ŠTO JE JAVNO, u ovom slučaju to je vozilo JAVNOG prevoza, dakle dostupno svima!
Što se tiče te policije, znam vrlo dobro priče, sam sam imao te "slučajeve" koji bi da zovu policiju, tada sam reagovao tako što sam ja okretao priču na drugu stranu, govoreći da ću je ja pozvati jer me uznemirava na javnom mestu i ograničava moje mogućnosti kao građanina, tu se 99% njih povlači, međutim imaš mentola koliko ti volja, tako da je ponekad stvarno najpametnije iskulirati ga i otići dalje, čisto da ne bude nekih gluposti i problema. Ti bar nebi trebalo da imaš problema oko slikanja, ne zna ko sme da se zameri toliko čoveku

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gostiju