Logo

Stanje voznog parka - Kontrole

Diskusije

Re: Stanje voznog parka - Kontrole

Postod branik » Čet Okt 17, 2013 8:49 am

Crni Danilo, sta tu valja ako se prelomio?
branik
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Jul 26, 2012 3:51 pm

Sponzor

Postod danilo » Čet Okt 17, 2013 9:24 am

Znaš kako kakvih ima, ovaj i nije tako mnogo prelomljen. I ne primećuje se odmah, tek kada se malo bolje pogleda.
Mirko GSP
Korisnikov avatar
danilo
Student saobraćaja

Pridružio se: Sub Feb 09, 2008 8:47 pm

Postod Miki » Čet Okt 17, 2013 2:54 pm

Jedino je dosta rastrešen, sve lupa kad pređe preko neke rupe. Svaka čast Danilo! Da mi je znati zašto ga novi vozač u jutarnjoj šihti na 3/68 ne uzima, naložio se na onog 454 što cima pri polasku, vibrira, startan kao moja baba. Jedino ništa lupa, sav je zategnut, i limarijski dosta dobar. :roll:
Image Image
Korisnikov avatar
Miki
Član

Pridružio se: Pon Maj 16, 2011 2:23 pm

Postod danilo » Pet Okt 18, 2013 8:58 am

Malo sam izmenjao dane pa sam onda sinoć (III smena) ponovo malo bio na 27ici, ovog puta na 9/27 (trosmenac), ali poslem tri vezana dana na 9/27, četvrti dan nas je zeznuo redovnjak, čuveni 1049. Naime, juče se nije tamo pojavio, a od ujutru je tamo, brat mu, A-1001 (IK-201; 2002. godište).
Inače, u vezi A-1049, temperatura će ga sahraniti, ono nije normalno, grejanje pušteno, a temperatura stotka ko od šale, 97, 98, ako malo spusti i opet onda stotka. Menjana pumpa za vodu i hladnjak nakalemljen sa nekog rashodovanog IK-201 (od onih koji su na Novom Beograd, samo ne znam tačno sa kog auta je skinut hladnjak) i opet džabe!

E ova opaka makina je tamo bila od ujutru, u 3:10 izlazak iz garaže, odradio je sve obrtem ali baš sve, bez ijednog kvara, bez problema, bez isključenja i bez ispadanja iz turaže. A, što se tiče smene uveče (III smena), smena 16:51 Trg, isključenje za garažu 23:10 Mirijevo III, 23:15 garaža, za smenu 4,5 obrta, pravci između 45 i 50 minuta, a stiže se sasvim korektno, između 5 i 8 minuta, svaki pravac.

Ovo je strava auto po svim kriterijumim, ali bukvalno po svim i tražio sam mu zamerku, tražio, sinoć u svesku upisujem i jedino što sam isčačkao je da su mu neispravni brzinomer i km sat, jer drugo, kolko god da teraš mak na konac, nema šta da mu zameriš.

Pošto je pre oko godinu i nešto dana imao remont u Ikarbusu, što se itekako da primetiti, jer se utegnut i ispeglan samo tako. Oplata je gotovo savršena, nigde nema ni malo korozije, nema ni nekih većih oštećenja po oplati, prikolica savrpeno poravnata sa prednjim delom auta. Isto tako visinu održava stalnom, ne pada visina, niti štosuje, ono izuzetno udoban, amortizeri se ni malo ne čuju, a u vožnji samo pliva, lepo špiluje po asfaltu, pravo uživanje, naročito gore na aprtizanski put, Mirijevsi Venac kada se izađe. Kvalitetno odrađen remont, nema šta!

A, aždaja je prava... Jak je, ubrzava veoma, veoma dobro, ajd sad može i malo bolje, ali i ovo je zaista odlično. Kažem jak je, dosta doobro i brzo ubrzava, usponi nikakav problem mu ne predstavljaju, ide ko po ravnom, ali bukvalno. Šalta jako mirno i tiho, menjač, Voith, automatik, četvorobrzinac, gotovo i neosetno i neprimetno išalta sve ćetiri brzine. Kočnice jake, jedino što nema ručni retarder i staničnu na komandnoj tabli, eto to fali, ali ovako em je jak retarder, em nožna jaka i fino i lepo hvata, ravnomerno, ujednačeno, nema da nabada, perfektno stvarno!

Tahograf, beše, marke "Kienzle", brzinomer, obrtomer, km sat neiaspravni (km sat zaglavljen), sat ispravan i tačan.
Merač za gorivo nije ispravan. Struja na akumulatorima je stalna na oko 26 do 27 V. Ulje u motoru, pritisak ide od oko 2,5 bara na leru do oko 6 bara, posle, pri višim obrtajima. Temperatura na oko 80 do najviše 83, 84 stepeni C, pušteno je grejanje.
Pritisci vazduha za kočenje i na prednjem, a i na zadnjem kočionom kolu drži iumeđu 7,5 i 8 bara.

Ispravni su svi validatori u putničkom salonu kao i panel kod vozača.

E ono je munja, em je munja, em je moja omiljena serija dvestakečeva!!! Jao, kad bi mi ga dali na 65icu, pa ja bi pevao! Iovako je rezerva, vucara se bezveze po šihtama, a juče je dokazao da može trosmenca da radi. Kad bi ga stavili na 15/65, ili na 17/65 to bi bio pogodak u centar mete! 15/65 nema uopšte redovnjaka, svašta tu upada (A-922, A-1014, A-1041, A-1048...), a opet 17/65 sa nepouzdanim A-1051 (pregreva se boš pumpa...) je klimav.

Odradi se s ovim samo tako, bez ikakvih problema.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A-902 - počeo je da gubi visnu i da štosuje, na levoj strani vozila, pri većim opterćenjima. Juče, u podne, temperatura je bila između 85 i 90 stepeni C.
A-905 - produvao na iberlauf, purnja dosta, unutra se dosta oseća (smrdi sagorelo ulje i dimna zavesa). Malo slabije vuče sad kad je produvao. Amortizeri, visina sve u redu, menjač, kočnice takođe. Oplata onako, na sve strane gitovana, propala,izudarana.
A-939 - produvao na iberlauf, gruva sa leve strane beli dim za sve pare.
Mirko GSP
Korisnikov avatar
danilo
Student saobraćaja

Postod danilo » Pet Okt 18, 2013 9:12 am

A, onda me je sinoć (III smena) vraćala i jedna legenda, A-1252 i tu je bio na 4/74 (trosmenac), umesto A-1285, koji je dat na 15/74, ali je isključen za garažu, na samom početku II smene.

Kad sam ga tamo video u podne, nisam očekivao d aće izdržati do kraja rada 4/74, ali iznendaio me je i vozio me je u zadnjem poluobrtu.
Za te godine, km i ostalo to je zaista ok auto. Mislim limarija relativno dobra, znam da je nešto i rađeno oko nje, pre izvesnog vremena. Prikolica ok, ne bi se rekl oda je ukošena, visina isto tako, jeste da smo bili pa maltene i prazni, ali dobro, svejedno. Ogibljenje, generalno, je ok, i visina i amortizeri, ne čuju se trapovi.

Ide jako dobro, startan je, jak ,povozit, zaista lepo povuče. Šalta se, rekao bi, brzo i lako, ide jako lako, manuelac je, šestobrzinac. Kočnice isto tako, ispravan je nožni retarder.

Tahograf marke "Novatronic", brzinomer ispravan, obrtomer nema fabrički ugrađen, sat ispravan, za km sta već nisam siguran.
Merač za gorivo i voltmetar neispravni. Struju drži na oko 25 do 26 V, stalno. Ulje u motoru, pritisak ide od oko 2 do 6 bara. Temperatura na ravno 80 stepeni C.
Pritisci vazduha za kočenje i na prednjem, a i na zadnjem kočionom kolu drži na ravno 8 bara.

Ispravni su svi validatori u putničkom salonu, kao i panel kod vozača.
Mirko GSP
Korisnikov avatar
danilo
Student saobraćaja

Postod danilo » Sub Okt 19, 2013 1:00 pm

Juče uveče (III smena) sam išao sa A-1014 (IK-201; 2002. godište) i to na 15/65...

Ono što me je odmah po ulasku u opvaj auto oduševilo je to da grejanje strava radi, greje za sve pare, i to kroz ceo putnički salon je tako. Pušteno je znači grejanje, a i napred kod vozača sasvim dobro i jako greje, baš onako kako treba. Rekao bi i da su i ventilator i cirkulaciona pumpa ispravni.

Ovako oplata je loša, zrela za zamenu i to ono komplet, ne na parče, ne za neko mackanje. Ovako je ok, mislim što se prikolice tiče nije ukošen, tu je dobar s te strane. Isto tako visina je u redu, čak je na I osovini gruvo visinu nebu pod oblake, baš se napred izdignut u odnosu na II i III osovinu, ali i pozadio je ok visina, ne pada, niti štosuje. Udoban je, amortizeri se ne čuju, onako izuzetno mek u vožnji, a nije tako puno rastrešen, nema ono da lupa i treska.

Ide dosta dobro, lepo vuče, nije poduvao, a može i na usponima fino da povuče. Onako i startan je, mirno prima gas. Šalta lepo, menjač Voith, automatik, četvorobrzinac, lepo išalta sve četiri brzine. Kočnice dobre, jake, ispravan je samo nožni retarder.

Tahograf dal beše "Novatronicov", brzinomer ispravan, obrtomer fabrčki nema ugrađen, sat ispravan i tačan, km sat ne znam da li je ispravan.
Merač za gorivo nije ispravan. Struju na akumulatorima drži na oko 26 do 27 V, stalno. Ulje u motoru, pritisak, ide od oko 2 bara na leru pa do oko 6 bara, posle pri višim obrtajima. Temperatura tu negde na oko 85, 86 stepeni C, stalno tu održava, a kažame grejanje je pušteno.
Pritisci vazduha za kočenje i na prednjem, a i na zadnjem kočionom kolu drži na oko 8 bara, stalno.

Mirko GSP
Korisnikov avatar
danilo
Student saobraćaja

Postod danilo » Ned Okt 20, 2013 12:14 pm

Evo juče, subota, pa sam tresnuo dve kontrole... Ove nedelje malo slabije ide s kontrolama, sve bre Soalrisi i Emare mi doalze i privatnici manje - više, ali uglavnom nema šta puno da se piše. Tako da za celu nedelju 10ak kontrola, od toga, za sada, dve smene.

Pa evo najpre juče u podne (II smena) išao sam sa 7/65 (trosmenac), međutim tamo mi ne naiđe redovnjak, A-951, nego mi dođe legenda A-1011 (IK-201; 2002. godište). nekad držao prvenca na Revi, pa posle kraće vreme bio na 3/27 i sad evo rezerva. drugi dan za redom na 12/65, odnosno 7/65 subotom.

Pa onako spolja je loša oplata, to se odamh da primetiti, izudaran je i izraubovan za sve pare, onako gitovana oplata, krpljena, rađena, ali vidi se da to nije to. Zadnja stena ona je u skroije vreme peglana, to se vidi da je rađeno pre možda do godinu dana. Ovo drugo i nieje tako loše, mislim prikolica je ok, nije ukošena, barem ne tako puno, lepo prati prednji deo auta. Visina na prve dve osovine je ok, ali zato na prikolici mu treska visina, ali ne štosuje. Kao da se oseća neka zapaljena guma, pozadi, kod III osovine, meutim bacim pogled ne gori guma, a ni točkovi se ne dime. Mislio sam da blokira neki točak, ali ne, u redu je.

Vuče onako standardno dobro, lepo povuče, nije sad baš neka aždaja šta ti ja znam, ali ide solidno, uz Brankovu isto ok, mada sa malo putnika, jer je manji interlav bio između nas i ovog ispred nas, jer je 6/65 kasnio u polasku. Šalta dosta dobro, menjač je Voith, automatik, četvorobrzinac, sasvim ok šalta. Kočnice dobre, tu je samo nožni retarder ispravan, stanična samo preko ručne, hvata dobro, ne nabada, meko hvata.

Tahograf "Kienzleov", brzinomer ispravan, obrtomer neispravan, sat ispravan i tačan, km sta mislim da kuca, da je ispravan.
Merač za gorivo nije ispravan. Struja na akumulatorima je stalna na oko 25 do 26 V. Pritisak ulja u motoru gruva od oko 2 do 6 bara. Temperatura negde na oko 80 do 85 stepeni C, najviše. Pritisci vazduha za kočenje i na prednjem, a i na zadnjem kočionom kolu drži na oko 7,5 bara, neki prosek.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

E onda uveče (III smena) sam se vraćao sa 11/65 (trosmenac) i to sam pre toga namerno propustio 10/65 da bi na 11tom dočekao i vozio se u A-939 (IK-201; 2006. goidšte)...

Ok auto, zaista je ok. Spolja, što se limarije tiče nemam tu šta mnogo da kažem, sem da je sve manje - više u redu. Prikolica ne zanosi, ok je poravnata sa prednjim delom auta. Isto tako s visinom nema problema, jeino je počeo negde na pola puta da gubi visinu na III (pratećoj) osovini i onako lagano je počeo da štosuje, jer je bila stvarno gužva za sve pare, ali posle se isprazni, tako Fontana, Ristić... i onda je ponovo sve bilo ok. Kad krene da gubi visinu počnu da se čuju trapovi na III osovini.

Vuče strava, ko putnički auto, tu je stvarno bez premca. Uz Nikole Dobrovića ide samo tako, znači jak, povozit, ide samo tako. Šalta relativno dobro, menjač, Voith, automatik, četvorobrzinac, ponekad malo cimne i trzne kada prešaltava. Kočnice dobre, jake, ispravni su i nožni, a i ručni retarder, ono retarder baš, baš jak, maltene ga ukopava.

Tahogarf je marke "Kienzle", ispravni su i brzinomer, ai i obrtomer, sat isto tako i ispravan, a i tačan, a km sat isto mislim da radi, da kuca.
Merač za gorivo ispravan, da nije me iznenadio, jer znam letos kad smo ga imali na 30kecu je isti takođe bio ispravan. Struju na akumulatorima drži na oko 26 do 27 V, stalno. Pritisak ulja u motoru ide od oko 2,5 bara na leru do oko 6 bara, posle pri višim obrtajima. Temperatura negde na 90ak tsepeni C, mahom stalno tu održava.
Pritisci vazduha za kočenje i na prednjem, a i na zadnjem kočionom kolu drži na oko 8 bara.

Sporije se otvara levo (gledano sa spoljne strane) krilo IV vrata.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A-1038 - neispravan levi far.
A-1054 - mnogo diže visinu na II (pogonskoj) osivini (na oba jastuka), a na I i III osovini drži normalnu visinu.
Mirko GSP
Korisnikov avatar
danilo
Student saobraćaja

Postod branik » Ned Okt 20, 2013 4:47 pm

1054 ce biti idealan za pravljenje zastoja na usponimakad pocnu sneg i led jer dizanjem ujedno i rasterecuje vucnu osovinu.
branik
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Jul 26, 2012 3:51 pm

Postod danilo » Pon Okt 21, 2013 1:22 am

E ponovo sam se večeras (III smena) malo družio s mojim dobrim drugom, prijateljom i kolegom, kao i sa legendarnim 3 devetke (A-999; IK-201; 2002. godište). Redovan polazak je u pitanju, 11/65 (trosmenac)...
Znači 3,5 obrta za smenu, 17:29 smenu na Novom bežanijskom groblju, zavrašava na Zvezdari II u 23:28, a garaža po turage 23:38.

Što se samog A-999 tiče stanje nije mngoo promenjeno u odnosnu na prethodu nedelju, kada sam isto bio tamo, sve isto i smena i polazak i auto...
Ali, evo pominjao sam kako ima problema sa temperaturim, kako mu je to stara boljka i kada je vrućina zna da bude veselo. Pa evo, danas je tako isto gruvao temperaturu, iako je ovo danas dalekoooo od vrućine, napolju 25, a on stotka. Uveče se primirio i držao je između 85 i 90 stepeni C, sa puštenim grejanjem. To bi zaista mnogo, ali mnogo značilo da se sredi, jer bi to itekako povećalu njegovu redovnst i produktivnost na ovom, radnim danom, jako bitnom polasku (zadnji sa oba terminusa). Sad ne znam tačno u čemu je problem, ne vidi se da negde curi voda, ali moguće da je prljav haldnjak.

Počelo je da šišti kod ručice parkirne kočnice, tu šiba vazduh, ali na manometrima je vazduh ok, znali između 7,5 i 8,5 bara, tako stalno drži. Ali, šištanje se čuje samo kada je otkočen (kada nije podugnuta parkirna kočnica).

Ovo drugo je sve po starom, grejanje radi, sve je ok, pušteno je kroz putnički salona, zaista lepo i jako greje. Napred isto tako, cirkulaciona pumpa, ventilatori sve je ispravno.
Ok je visina, ne pada ni malo, ni na jednom jastuku, ni na jednoj osovini. Ok niveliše, tu je sve ok, amortizeri se ne čuju, ni rude prikolice, udoban, mek, a nije ni preterano bučan. Može se pohvaliti i higijenom, jer je na ok nivou.

Tahograf je Kienzleov, brzinomer nije ispravan, ni obrtomer, sat jeste km sta zaglavljen. Merač za gorivo nije ispravan. Pritisak ulja u motoru ide od oko 2,5 bara na leru do oko 6 bara, posle zabije ppri višim obrtajima. Temperaturu i vazduh samo gore pomenuo.

Malo se čuje pumpa volana kada se namotava u obe strane, onako malo zuji.

Ispravni u svi validatori u putničkom salonu kao i panel kod vozača.

Odradi se, odradi, mada i od ujutru je ispeglao sve obrte, bez iskljuečenja.
Da, fotke imam, ali neke probne, pošto još provaljujem kako šta ide na aparatu oko noćnog fotkanja, pa nisu nešto, mutne su i ne sviđaju mi se, tako da neću da ih postavljam. Malo još oko ovog ISOa da se uhodam kako, šta i biće fotke za sve pare :!: ;) :) 8-) 8-) 8-) :D :D :D

Druže... tebi veeeeliki pozdrav, da ti ne šaljem poljubac :!: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :D :D :D
Mirko GSP
Korisnikov avatar
danilo
Student saobraćaja

Postod severac » Pon Okt 21, 2013 9:52 am

Dobar je, i majstori ga u sekund tacnosti teraju. :D Dok sam radio na Bezaniji, ja u privatniku idem ka Bezaniji, i uvek se sretnemo na skretanju kod Fontane, tacno u minut svaki dan, mi skrecemo kod Meka, a #999 ceka da skrene.
severac
Član

Pridružio se: Sub Mar 16, 2013 10:02 pm

Postod danilo » Pon Okt 21, 2013 5:49 pm

Aha, jel to u podne ideš...? :)
Mirko GSP
Korisnikov avatar
danilo
Student saobraćaja

Postod severac » Pon Okt 21, 2013 6:13 pm

Oko 11 i 20 se nadjemo. Tako nesto je bilo.
severac
Član

Pridružio se: Sub Mar 16, 2013 10:02 pm

Postod danilo » Pon Okt 21, 2013 6:17 pm

Aha, ok tada 19/65 završava smenu ujutru, to mu zadnji pravac.
Mirko GSP
Korisnikov avatar
danilo
Student saobraćaja

Postod danilo » Pon Okt 21, 2013 7:12 pm

Malo i s nekog Kosmajca sa utefterišem... Evo danas kontrole sa Kosmajevih kola komada 2...

Prvo sabajle (ujutru; I smena) Mečka A-152 (Mercedes Benz O345 Conecto) i njegov redovni 13/48 (trosmenac), onako osrednja vožnja, oko pola pravca.

Starija Mečka, ali za svaku pohvalu, on je na 48ici jako dugo, nisam siguran da li beše od samog početka, ali u svakom slučaju baš, baš fino očuvan. Oko limarije ne mam šta ni da kažem, mislim tu je sve ok, nema nikakvih problema, prav je samo tako, nije ni malo ukošen, a opet je tu i bela reklama za NLB Banku, čija se folija isto ok drži. S obzirom da smo bili puni ki šibica, za svaku pohvalu su onako srednje tvdroće jastuci, koji drže stalnu visinu i odlično je nivelišu. Kroz, prozori, vrta, ma sve je ok.

U vožnji je isto ok, mislim vuče jako dobro, ne guši se, ne trokira, onako startan, stvarno lepo i jako može da povuče i iz metsa kada kreće, uz Bulevar Oslobođenja ide ko prava munja. Obratio sam baš pažnju na diferencijal ne čuje se, po zvuku deluje da je sve u redu. Šalta mirno i tiho, brzine onako secka, dosta su kratke jer ima ugrađenog Alisonovog šestobrzinac. Kočnice jake, onako malo tvrđe, ispravan je nožni retarder, koji je dosta jak.

Brzinomer je ispravan, obrtomer nije (zaglaveljn, ustvari kazaljka ne mrda sa nule), km sat kuca, ali nisam video prevaljenu km, ali milionče je taj obrnuo odavno, sigurno!
Merač za gorivo ispravan, negde preko pola rezervoara pokazuje da je bilo puno. Struja na akumulatorima je na oko 26 do 27 V, stalno. Pritisak ulja u motoru ide od oko 2,5 do 6 bara. Temperatura zabarikadirana na oko 80ak stepeni C.
Vazduh i na prednjem, a i na zadnjem kočionom kolu drži na oko 7 bara, stalno.

Naprsla je komanda tabla na jednom mestu (ispucala plastika).

E onda posle u podne (II smena) odem na seoski turizam, malo lepo vreme vamo - tamo, ajd da razbijemo monotoniju i sve je to ok, samo se jutros zeznem kad sam polazio, kao ne treba mi fotoaparat, ne nosim ga i posle odem ovamo, a da bude još gore lepo vreme, Sunce sija, jaaaaoooooo... Ali, dobro, biće fotki sledćei put.

Pun obrt sam išao sa 6/405 (trosmenac) i redovnjakom, Mutke, A-94 (IK-103F; 2005. godište)...

Pa vizuelno ok auto, onako nje deluje toliko loše. Imao je generalni remont u Centralnom Remontu, na Dorćolu, pre oko 2 godine i i sada se relativno dobro drži, a i na šestom četristopet mu je zavidna redovnost, pored ovih dođoša sa Novog Beograda najredovniji.
Nije izlomljen, kriv, bangav, ukošen... i ostalo. Prav je, oplata je dosta dobro, korozije i nema takoreći, možda nešto jako malo. Malo napred maska labavija i pozadi poklopac motora malo oštećen (ulubljen). Visina je u redu, drži je stalnom i ne pada čak ni kada je stvarno preopterećen, ali ljulja kada staje, u krivinama malo baca, ima dosta meke jastuke, ono kao kod svih Mutanata. Ne čuju se trapovi, tu je ok.

Vuče po ravnom odlično, usponi tipa Rašin Majdan, Put za Ripanj, Banjica... tu se dosta guši. Krene u II brzini, ali maltene uvek na pola uspona vrati u I brzinu. Teže vuče, nije tako jaka makina, čak se prazniji muči i guši. Čudno se čuje, klepeće, ko da mu se bregasta čuje. Šalta normalno, ok, menjač je ZFov automatik, četvorobrzinac. Kočncie dobre, jake, ispravni su i nožni, a i ručni retarder.

Svi instumenti ispravni...
Tahograf je "Kienzleov" brzinomer ispravan, obrtomer, sat (i tačan), valjda i km sat kucka.
Merač pokazuje nivo goriva do oko pola rezervoara. Struju drži na oko 25 do 26 V, stalno. Pritisak ulja u motoru ide od oko 2,5 do oko 6 bara. Temperaturu drži na oko 83 do 85 stepeni C, ne diže preko toga.
Vazduh na oba kočiona kola drži na oko 7,5 bara, u proseku.

Labava ploča na kutiji motora i hladnjaka.
Curi ulje (ne znam da li motorno, iz menjača ili iz servo-pumpe) po zadnjem pokopcu.
III kalorifer u putničkom salonu potpuno labav, drži se na jednom šrafu, maltene potpuno ne pričvršćen za patos vozila, počupane bukse ventilatora.
Fali vertikalna šipka sa desne strane putničkog salona između II i III vrata.
Čuje se (malo više zuji) pumpa volana pri svakom namotavanju volana u obe strane.
Mirko GSP
Korisnikov avatar
danilo
Student saobraćaja

Postod danilo » Sre Okt 23, 2013 9:31 am

A-915 - montirani novi remen i španeri, tako da više nema problema sa termoturom (gruvao do 100 stepeni C od sabajle).

A-1094 - sad temperaturau podne 92 - 93 stepeni C, ajde u redu i nije tako loše. Međutim juče je dat na 15/27, dok je na 9/27 bio A-1023.

A-3121 njime sam se juče vozio u toku II dela šihte na 23/65 (šihta)... vozio me od naselja do grada. Ujutru je isto tamo bio, što je malo čudno i neobično, ali najverovatnije da ujutru imao servis, a posle nije dat nigde smenu već je dočetao 12h i izlazak 23/65. Odradio je sve, bz problema. Do sada na satu oko 11 500 km, toliko kuca km sat.
Mirko GSP
Korisnikov avatar
danilo
Student saobraćaja

PrethodniSledeća

Povratak na Diskusije