Logo

Niš-ekspres, Niš (1)

Fotografije voznih parkova i rasprave o prevoznicima iz južne Srbije.

Postod Jovan » Čet Dec 18, 2008 9:13 pm

Nemoj sad da se vadis na Amere, oni uvjek nesto kontriraju, ovo je 2008 kakva dvodjelna stakla :wink: Ok,za gradske ali medjunarodni
Nije dlaka u jajetu, brate u danasnje vrijeme kad nesto pravis napravi kako treba. Sa onim sto sam zaokruzio bi mozda mogle proci u Rusiji za vrijeme komunizma :lol:
Ili kad sam vidio da su povukli neki spagu po sred prozora da drzi zavjesu ili da na sjedistima nema rukohvata :? Ja to jos ni na jednom autobusu nisam vidio
Korisnikov avatar
Jovan
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 1:42 pm

Sponzor

Postod Kassbohrer » Pet Dec 19, 2008 1:04 am

Meni je Niš Ekspres izuzetno drag prevoznik još iz vremena dok sam redovno putovao sa njima najčešće na relaciji Blace-Podgorica, ali ovo što kaže Jovan itekako stoji. Pa nije Niš ni u Kaliforniji ni u Brazilu, pa da prave dvodjelna stakla. Dalje, volan iz doba Mecke O303, Sjedišta iz doba Sanosa S315 i tako neki detalji, sačuvaj Bože. To je stvarno tuga, potrude se ljudi, naprave solidan bus i onda upropaste čitav trud glupostima, tačno kao u doba komunizma.
Kassbohrer
Član

Pridružio se: Sre Feb 13, 2008 12:20 am

Postod Sloba » Pet Dec 19, 2008 9:59 am

Ja ne znam, šta je vama?
Ajte onda vi pametnjaci napravite bolji autobus od Niš-Ekspresa. Domaće je domaće, ma kakvo to domaće bilo. :wink:
Upotreba mojih fotografija u medijima, kao i u promotivne svrhe, nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti.

"Razvijena zemlja nije ona gde svaki čovek može da ima svoj auto. To je mesto gde se bogati voze javnim prevozom." - Enrique Penalosa
Korisnikov avatar
Sloba
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 6:45 pm

Postod volvos » Pet Dec 19, 2008 11:07 am

Sloba je napisao:Ja ne znam, šta je vama?
Ajte onda vi pametnjaci napravite bolji autobus od Niš-Ekspresa. Domaće je domaće, ma kakvo to domaće bilo. :wink:

Bravo Slobo,KUPUJMO DOMACE OBNOVIMO SRBIJU :D
Image
volvos
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 8:11 pm

Postod Kassbohrer » Pet Dec 19, 2008 4:15 pm

Ja sam samo iznio konstruktivnu kritiku, ali sad vidim da se po pitanju domaćih proizvođača (prvenstveno Nibusa) najpametnije ne javljati sa bilo kakvim (po meni) realnim mišljenem.
Kassbohrer
Član

Pridružio se: Sre Feb 13, 2008 12:20 am

Postod negas » Pet Dec 19, 2008 6:51 pm

Ma ok, stoje sve kritike, ali sve se to tolerishe, jer je Nis-ekspres jedan veliki sistem i kao takav mora i da bude stedljiv, te se na svaku sitnicu vodi racuna! Mnogo je to vozilia, i ako se menja soferka cesto, ne rentabilno je! Ovako dve povrsine, koje su manje i sa vecom torzionom krutoscu, manje ce da da postoji mogucnost da dodje do loma! I za sedista isto, repariras i postavis, zasto bacati novac na nove! A takodje ima i novuh sedista, taman posla, ali se tacno zna na kojim relacijama kakav bus se salje...znaci sve stoji sto kazete, ali se zna zbog cega je to tako... :wink:
negas
Diplomirani mašinski inženjer - master

Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 3:52 pm

Postod Aleks_BGD » Sub Dec 20, 2008 3:28 pm

Sto se tice Nis Ekspresa smatram da mu retko koji prevoznik moze stati rame uz rame.Zasto?Zato sto svi ostali kupuju MANove,SETRE,MB itd...a Nis-Ekspres jedini sam prozivodi i vozi....I nema mu ravnom....
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Dec 04, 2008 9:00 pm

Postod milos265 » Sub Dec 20, 2008 4:18 pm

Ljudi, hajde malo se vratite u realnost! Jos ce neko pokusati ovde da dokaze teoriju da ce se sve vrhunske fabrike buseva zatvoriti jer ce vrhunske skarabudzevine iz Nibusa zauzeti trziste turistickih autobusa! :twisted: O.k, trude se oni i budze to sto budze ali nije ovo ni 93-ca, ni vreme bombardovanja, rata i vanrednog stanja! Cim radis pet poslova u isto vreme, ne mozes biti dobar u svih pet! Zato, proizvodjaci treba da razvijaju i sklapaju vozila, prevoznici da voze putnike a agencije da ugovaraju poslove i prodaju aranzmane! Nemam nista protiv Nibusa ali daj da budemo realni bar malo! Kakvo crno poredjenje njih sa Neoplanom, Setrom, Mercedesom? To je u najmanju ruku NEOZBILJNO!
milos265
Profesionalni vozač

Pridružio se: Uto Mar 04, 2008 8:43 pm

Postod sanos_a » Uto Dec 23, 2008 12:40 am

Nis ekspres na avtobuska vo Skopje
Image
Image
Prof. Dr. Sanos Avtobusovski redoven profesor na univerzitetot AUTOBUSI.NET
sanos_a
Član

Pridružio se: Pet Feb 29, 2008 11:40 am

Postod Marko » Čet Dec 25, 2008 10:41 am

Image
Nišlija troosovinac odlazi na Bujanovac preko Niš gb516
samo za Negasa :lol:
Žalosno je što današnja deca misle da je Mocart bio vlasnik kladionica, a ne da je prodavao čoko kugle

# Vratite Risa u Vojnu akademiju
Marko
Član

Pridružio se: Uto Apr 29, 2008 10:54 pm

Postod negas » Čet Dec 25, 2008 10:58 am

Marko je napisao:Image
Nišlija troosovinac odlazi na Bujanovac preko Niš gb516
samo za Negasa :lol:

Bravo Marko-kao i uvek vredan i bez kompromisa radis-ne da ti se nacretao, -ja dodajem samo za negasa, sashca, nibus-ja i druge ljubitelje nibusa ( soryy za ne potpisane...)
Taman posla da uperedimo nibus sa strancim-a i sta ce nam-jedan je NIBUS i kolege Ikarbus, Neobus, FAP! Srpske fabrike drumskih lepotana-autobusa!
negas
Diplomirani mašinski inženjer - master

Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 3:52 pm

Postod Denky Pecanin » Sub Dec 27, 2008 12:04 pm

Image
slikano za vreme moje posete Beogradu...
Korisnikov avatar
Denky Pecanin
Član

Pridružio se: Pon Jul 07, 2008 3:10 pm

Postod Denky Pecanin » Sub Dec 27, 2008 2:33 pm

Sashco je napisao:Bravo prijatelju!

super je slika, samo je prava steta sto su mi ova dva coveka zasmetala, ali ipak se vidi ovaj dobar autobus... :D
Korisnikov avatar
Denky Pecanin
Član

Pridružio se: Pon Jul 07, 2008 3:10 pm

Postod sanos_a » Sub Dec 27, 2008 2:57 pm

na avtobuska vo skopje bea ovie 2 nibus-a
Image
Image
Image
Prof. Dr. Sanos Avtobusovski redoven profesor na univerzitetot AUTOBUSI.NET
sanos_a
Član

Pridružio se: Pet Feb 29, 2008 11:40 am

Postod Sashco » Sub Dec 27, 2008 8:37 pm

Evo i mene malo na Markovoj omiljenoj lokaciji za slikanje...

Image
Image
Korisnikov avatar
Sashco
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 2:59 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Prevoznici iz južne Srbije