Logo

Saveti za fotografisanje autobusa i drugih vozila JGP-a

Sve teme vezane za bilo šta. Samo ime kaže :)

Re: Saveti za fotografisanje autobusa i drugih vozila JGP-a

Postod Daree » Sre Jan 08, 2014 6:46 pm

Mozda traze da im pricamo na kineskom mozda taj jezik jedino razumeju :twisted:
Daree
Član

Pridružio se: Pon Mar 07, 2011 10:22 pm

Sponzor

Postod Marko » Pon Jan 13, 2014 5:42 pm

Zavisi koji dijalekat kineskog jezika ako je sa linije 94 onda onda pričaj na mandariskom :D
Žalosno je što današnja deca misle da je Mocart bio vlasnik kladionica, a ne da je prodavao čoko kugle

# Vratite Risa u Vojnu akademiju
Marko
Član

Pridružio se: Uto Apr 29, 2008 10:54 pm

Postod milan88 » Sub Jan 18, 2014 4:56 am

Ima ovde ljudi i koji me oduševljavaju :D Ovi što napuše vozača pa on ućuti ili ovih "visoko obrazovanih" pa nas vozače primitivce nasamere itd. Prvo ja posao vozača radim jer to volim, volim bus, imam školu al ne radim u struci nego prosto volim bus, i nisam jedini školovani, znam par inženjera koji voze bus. Sad neke je muka naterala a neki kao ja to prosto vole, tako da batalite priče "šta da se raspravljam sa ne obrazovnim" itd. Drugo to na viku ili su vikali u točak, kao što meni imaju običaj dok izlaze iz busa, naravno nikako da ja mogu razgovetno da čujem (Nikad nisam skapirao dal se sa točkom svadjaju ili sa mnom ali dobro) ili su se drali u sebi jer čisto sumnjam da je neko tako kurčevito nastupio a da je sačuvao sve zube svaki put (ili je pak u srodstvu sa Chak Norisom, što bi objasnilo onda). Meni i verujem 99.9% vozača ako im kažete za šta slikate ako vas pitaju nasmejaće se i neće vas smarati, ali tim mačo foliranjem znam ti garažni, poznajem ti ćaleta i te fore bar kod mene ne bi prošle realno. Opustite se i uživajte u vožnji i slikanju, eto kod mene imate nagradnu vožnju kad god hoćete PO2232 na liniji 88, radnim danima od 17h do 22:30. :D
milan88
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Jun 13, 2013 10:48 pm

Postod profa_chb » Sub Jan 18, 2014 11:25 am

Svaka ti k'a u Njegoša!

milan88 je napisao:Ovi što napuše vozača pa on ućuti ili ovih "visoko obrazovanih" pa nas vozače primitivce nasamere itd. Prvo ja posao vozača radim jer to volim, volim bus, imam školu al ne radim u struci nego prosto volim bus, i nisam jedini školovani, znam par inženjera koji voze bus. Sad neke je muka naterala a neki kao ja to prosto vole, tako da batalite priče "šta da se raspravljam sa ne obrazovnim" itd.

Volim što se deca pozivaju na nepismene i primitivne vozače, a ne znaju da sklope rečenicu. I ne samo deca. Iskren da budem, mislim da je to "energije" koju ljudi zrače. Ima nas mnogo koji već godinama slikamo, i nismo imali nikakvih problema :roll:
profa_chb
Mašinski inženjer

Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 10:28 pm

Postod Sloba » Sub Jan 18, 2014 12:21 pm

Konačno nešto pametno u ovoj temi nakon nekog vremena! Potpisujem profinu izjavu, ja godinama slikam pa me niko nikad nije terao niti imao ikakav verbalni a kamo li fizički obračun sa mnom :) Uglavnom svirnu, blicnu, mahnu i ja im otpozdravim. :wink:
Upotreba mojih fotografija u medijima, kao i u promotivne svrhe, nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti.

"Razvijena zemlja nije ona gde svaki čovek može da ima svoj auto. To je mesto gde se bogati voze javnim prevozom." - Enrique Penalosa
Korisnikov avatar
Sloba
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 6:45 pm

Postod Nibus-ja » Sub Jan 18, 2014 4:41 pm

Момци слажем се са Вама, али има и обрнутих ситуација, нарочито по провинцији и код возача који су са села дошли и мисле да су неко и нешто ако возе аутобус у поштованој односно у некој мало озбиљнијој фирми
Nibus-ja
Član

Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 5:15 pm

Postod Marko » Ned Jan 19, 2014 4:03 pm

milan88 je napisao: eto kod mene imate nagradnu vožnju kad god hoćete PO2232 na liniji 88, radnim danima od 17h do 22:30. :D

I slikanje sa Milanom u kabini :lol:
Žalosno je što današnja deca misle da je Mocart bio vlasnik kladionica, a ne da je prodavao čoko kugle

# Vratite Risa u Vojnu akademiju
Marko
Član

Pridružio se: Uto Apr 29, 2008 10:54 pm

Postod milan88 » Sre Jan 22, 2014 3:39 am

Marko je napisao:
milan88 je napisao: eto kod mene imate nagradnu vožnju kad god hoćete PO2232 na liniji 88, radnim danima od 17h do 22:30. :D

I slikanje sa Milanom u kabini :lol:

Al da ne moram u nekim tesnim gaćama za slikanje da budem :D
milan88
Profesionalni vozač

Postod blokovi » Sre Jan 22, 2014 12:37 pm

Milane ostajes li na 88? Posto cu se smucati kod Milera mocnog, pa mozda bi i svratio do tebe :lol:
blokovi
Član

Pridružio se: Sre Jan 05, 2011 3:00 pm

Postod milan88 » Čet Jan 23, 2014 1:30 am

Ja sam inventar na 88, svrati kad god poželiš :D Al smo Miler i ja kontra (ono tipa on otud a ja odud) :D
milan88
Profesionalni vozač

Postod Daree » Uto Feb 11, 2014 7:20 pm

Izbegavajte Solarisa sa 85-ice da slikate znate i sami zbog cega Zbog novog pojacanja koje je stiglo iz Kosmaja :twisted:
Daree
Član

Postod Sloba » Uto Feb 11, 2014 7:37 pm

Čoveče, da li si ti normalan? U ovoj temi jedino ti pišeš da se izbegava neki vozač ili neko vozilo...
Upotreba mojih fotografija u medijima, kao i u promotivne svrhe, nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti.

"Razvijena zemlja nije ona gde svaki čovek može da ima svoj auto. To je mesto gde se bogati voze javnim prevozom." - Enrique Penalosa
Korisnikov avatar
Sloba
Član

Postod Daree » Uto Feb 11, 2014 7:39 pm

Tebi ako smeta ti je zaobidji a ja nisam jedini koji tu pise :P :P :P
Daree
Član

Postod Sloba » Uto Feb 11, 2014 7:41 pm

Meni na ovom forumu ne smeta nijedna osoba kao i nijedna tema. Siguran sam da vozači nemaju pušku kraj sebe, ali opet ne bi trebalo da ih izazivaš. :wink:

Korisnikov avatar
Sloba
Član

Postod MILE » Uto Feb 11, 2014 7:55 pm

Sloba je napisao:Čoveče, da li si ti normalan? U ovoj temi jedino ti pišeš da se izbegava neki vozač ili neko vozilo...
Opravdano... Dotični je za izbegavanje jer radi šta on hoće i svakoga ko hoće da slika smatra za špijuna. A o njegovoj vožnji da ne pričam....
MILE
Član

Pridružio se: Pon Mar 15, 2010 10:57 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Pricaonica