volvos je napisao:A obrtaljka jos nije u crveno dosla
Krle je napisao:Bato, onda nemoj da gledas danasnje oglase, ima jedna u Vranju "da stanes, pa da gledas"...Kod ove "Diane" ima jos 5-6 u delovima
djole je napisao:Tek sta ih je na ulicama...Dobar je odnos cena/kvalitet.Nije nista losiji od Korse ili Pola,a dosta je jeftiniji.Aleks,moj Punto je 2003ce,troje vrata.Ima slika negde u ovoj temi,5,6ta strana...
Aleks_BGD je napisao:djole je napisao:Tek sta ih je na ulicama...Dobar je odnos cena/kvalitet.Nije nista losiji od Korse ili Pola,a dosta je jeftiniji.Aleks,moj Punto je 2003ce,troje vrata.Ima slika negde u ovoj temi,5,6ta strana...
Ima ih puno i trazeni su dosta.Oni jesu u klasi Corse i Pola ali je Fiat nesto veci od brace iz clase,samim tim i comforniji.A sto se tice kolone do Torina,pa vidi se da nas ima mnogo nas Puntasa....![]()
![]()
![]()
![]()
Stefan Bgd je napisao:Ne zaboravite i mene u Fiatovom klubu...![]()
djole je napisao:Aleks_BGD je napisao:djole je napisao:Tek sta ih je na ulicama...Dobar je odnos cena/kvalitet.Nije nista losiji od Korse ili Pola,a dosta je jeftiniji.Aleks,moj Punto je 2003ce,troje vrata.Ima slika negde u ovoj temi,5,6ta strana...
Ima ih puno i trazeni su dosta.Oni jesu u klasi Corse i Pola ali je Fiat nesto veci od brace iz clase,samim tim i comforniji.A sto se tice kolone do Torina,pa vidi se da nas ima mnogo nas Puntasa....![]()
![]()
![]()
![]()
Da,to je sve tacno,samo da je malo cesci 1.4 benzinski motor (95 ks).Onda bi bio idealan auto
Kako tebe da zaboravimo?Ti nas predvodis,sa Stilom
Aleks_BGD je napisao:djole je napisao:Aleks_BGD je napisao:djole je napisao:Tek sta ih je na ulicama...Dobar je odnos cena/kvalitet.Nije nista losiji od Korse ili Pola,a dosta je jeftiniji.Aleks,moj Punto je 2003ce,troje vrata.Ima slika negde u ovoj temi,5,6ta strana...
![]()
![]()
![]()
Da,to je sve tacno,samo da je malo cesci 1.4 benzinski motor (95 ks).Onda bi bio idealan auto
Stefane ti si prvi na celu kolone...

Stefan Bgd je napisao:Aleks_BGD je napisao:djole je napisao:Aleks_BGD je napisao:djole je napisao:Tek sta ih je na ulicama...Dobar je odnos cena/kvalitet.Nije nista losiji od Korse ili Pola,a dosta je jeftiniji.Aleks,moj Punto je 2003ce,troje vrata.Ima slika negde u ovoj temi,5,6ta strana...
![]()
![]()
![]()
Stefane ti si prvi na celu kolone...
Gledajte ovo,moja školska torba:![]()
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gostiju