Meni se prednja stena jako dopada, ali mi se zadnja ne sviđa, verovatno zbog velikog stakla i puno crne bordure.
Tabla je, kao što smo videli, polovična, osim ako nam je nešto promaklo. Nadam se da jeste. Onaj televizor u unutrašnjosti je čisto stavljen radi mazanja oči, bez funkcije u Srbiji. Branik je primetio da fale retrovizori, ja se nadam da fale a ne da nije zamišljeno da se oni ubace. Treba da postoji neka alternativa kamerama..
Odabir mehanike, na drugu stranu, je nepogrešiv. Predpostavljam da je motor Euro 6? Sviđa mi se što su odabrali ZF, ekonomija na prvom mestu.
Vrata su haotična. Velike staklene površine su učinile da vrata deluju prenisko za razliku od Citaro LE kome su bordure iznad vrata puno manje i zbog toga izgleda pristojno. Zadnja vrata su svakako potrebna ovom modelu, ali ne znam zašto su stavili vrata koja se otvaraju ka spoljnoj strani. Totalno ubija estetiku...
Da ne ispadne da samo kudim, jako mi se dopada redizajn oznaka Ikarbusa, za to im čestitam!
Videćemo kakav će model biti, verovatno će biti mehanički pouzdan ali će ga uvek završna obrada vući nazad. Bilo bi lepo da pošalju autobus da se testira po celoj Srbiji.

Upotreba mojih fotografija u medijima, kao i u promotivne svrhe, nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti.
"Razvijena zemlja nije ona gde svaki čovek može da ima svoj auto. To je mesto gde se bogati voze javnim prevozom." - Enrique Penalosa