danilo sreken pat utre.
srekni praznici i se najubavo.
pozdrav

danilo je napisao:Evo Hvala Bogu završi se prvo polugodište, odnosno završava se sutra, ali za mene je već završeno jer sutra prepodne putujem na Zlatibor![]()
![]()
![]()
Usper vrlo dobar 3,60, zadovoljan sam, ali se nadam da će u drugom polugištu biti još bolje.Pošto sutra putujem juče sam vršio pregled automobila. Automobil je tehnički ispravan. Pregledao sam nivo ulja u motoru, u menjaču, nivo tečnosti za: kočenje i pranje vetrobrana, ako i nivo antifriza.Kupio sam boeometar (onaj instrument što meri na koliko antifriz mrzne), ali me zajebali, jer ona menzura ne dihtuje
![]()
Pregledao sva svetla, jedino tu što škripi je to što je levi far nizak, pa ne baca svetlost daleko kao desni far, i to je još ranije na tehničkog utvrđeno kao fabrička greška.lampice ispravne, ali mi povremeno ne arde lampice za pritisak motornog ulja i lampica alternatora.Gume OK, uključujući i rezervni točak.Kupio sam odgovorajuće lance, pa ako bude bilo potrebe da ih koristim nema frke.Na kompu sam napravio formular na kome sve što pregledam beležim.Posle sam i obrisao prašinu u kolima, malo ga nekim bezveznim usisivačem usisao, stavio novu jelkicu, pa sam lepo miriše, i sve je spremno za put
![]()
![]()
![]()
![]()
Pozdrav i sve najbolje u novoj godini, ako se ne budemo još čuli![]()
Povratak na Članovi, predstavite se!
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 48 gostiju