Logo

Priče iz GSPa

Diskusije

Re: Priče iz GSPa

Postod profa_chb » Čet Maj 22, 2014 11:23 pm

Da, na Solarisima i CAFovima postoje bravice, nešto poput četvrtke :wink:
profa_chb
Mašinski inženjer

Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 10:28 pm

Sponzor

Postod Mickey » Sub Maj 24, 2014 4:23 pm

Jednog toplog prolecnog dana resio sam da poslusam uputstvo sa nalepnice na prozoru Solarisa > prozori su zatvoreni ako radi klima uredjaj<
Posto klima nije radila ja odem do vozaca jer je u busu bilo pakleno vruce i bez kiseonika, i pitam da li moze da pusti klimu ili ventilaciju posto su prozori zatvoreni, na sta ce on meni drsko da ne moze, i da otvorim sam prozore ako hocu. E tu sam ga ceko i rekao da su isti zakljucani, te da ne mogu da se otvore, a on odgovara nesto u smislu "pa sta ja imam sa tim"!!?? Vazno da ste sebi otvorili prozor, a za putnike se ne interesujete kazem ja, a ovaj posle drskog pogleda kaze: Pogledaj luftere na krovu, pogledaj!

:D

tako.... Pozdrav za pogon Karaburma :D
Mickey
Član

Pridružio se: Sub Jul 26, 2008 10:30 pm

Postod avramovicsasa » Sub Maj 24, 2014 10:53 pm

Usled velikih kišnih padavina,na jednoj od šupljih Katica ušla je voda u visokonaponske osigurače usled čega je došlo do eksplozije u kabini vozača koja je uznemirila istog.
Majstori su došli i ustanovili su da to nije ništa strašno,

,,Nanu vam vašu,ja sam pišnuo u gaće od straha a vi meni nije ništa strašno,,-napao je majstore :D :) :lol: :mrgreen:
avramovicsasa
Otpravnik

Pridružio se: Uto Maj 06, 2008 6:04 am

Postod Nikola Pejasinovic » Pon Maj 26, 2014 4:17 pm

To pucanje sam i ja jednom cuo, vala nije ti bas sve jedno.
danilo je napisao:Pa kad ti na tako nekoj jakoj liniji između dva privatnika (solaša) dođe lepo šihta isto solo, uuu ne da je milina, nego nema reči. Sauna i pena parti unutra, a sve češće imamo to zadovoljstvo na ulicama grada!
Nikola Pejasinovic
Član

Pridružio se: Uto Jun 19, 2012 10:53 pm

Postod branik » Uto Maj 27, 2014 5:03 pm

Davno, skrećem iz Svetogorske (onda Lole Ribara) desno u Takovsku, pljušti kiša, sačekam da se trole uliju u mrežu od 40, pritisnem vuču do patosa da bi do sekcionera preko puta Doma pionira lepo ubrzao, trolejbus poleti kao raketom pogonjen i tada BUUM! Maksimalni koji se nalazi iznad glave puče, a ja bih nabijem nos u volan i sav pepeo od cigare koji je neko istresao u centar volana gde je matica, izduvam. Umalo nisam išao kod neke gatare da mi saliju stravu.
branik
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Jul 26, 2012 3:51 pm

Postod avramovicsasa » Sre Maj 28, 2014 7:12 pm

Pre neki dan izašao novi Cigolaris na liniju 25,viđen na Karaburmi II :)
avramovicsasa
Otpravnik

Postod avramovicsasa » Sub Maj 31, 2014 3:02 am

Joj juče su se između 15:30 i 16:00,putnici na 2-ci baš namučili ali bila je viša sila jer je tokom celog dana vladao poremećaj u redu vožnje.

333 se pokvario na Kalemegdanu pa je rulja izašla i prešla u 297 ali morali su opet da izađu jer je morao da gura 333 na Pristanište prazan jer je proklizavao i nije mogao da gura pun,zatim su prešli u 269 koji ih je doveo do Pristaništa i opet prebacio u 297 koji se u međuvremenu uključio u svoje vreme.

Putnici su toliko bili smoreni da nisu imali snage ni da se svađaju a obično prave probleme i za 5 minuta uklapanja vremena. :oops:
avramovicsasa
Otpravnik

Postod branik » Sub Maj 31, 2014 9:49 am

Ne verujem da nisu imali snage, već verovatno postaju onaj ''novi narod''.
branik
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Jul 26, 2012 3:51 pm

Postod avramovicsasa » Ned Jun 01, 2014 10:41 pm

Vozio se danas Policajac tramvajem i ispao mu je šaržer,putnici su to prijavili koleginici koja je vozila,ona je obrnula krug nadajući se da će se Policajac pojaviti,na kraju je pozvala Policiju i patrola je brže bolje stigla i odnela šaržer. :o :shock:
avramovicsasa
Otpravnik

Postod avramovicsasa » Uto Jun 03, 2014 10:56 am

Na stanici ,,Staro Sajmište,,ulazi dečko sa kučetom na uzici u tramvaj gr.br. 1514 i nošalantno prolazi kroz tramvaj među putnike :shock:

,,Izlazi napolje sa kučetom,,-oglasio se vozač preko mikrofona.

Izašao je odmah,te vozač nije morao da interveniše fizički. :wink:
avramovicsasa
Otpravnik

Postod profa_chb » Uto Jun 03, 2014 5:43 pm

Efekat javnog blama :mrgreen: Koliko je kuče bilo? Za pse "manje od 40cm" je dozvoljeno da se voze :wink:
profa_chb
Mašinski inženjer

Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 10:28 pm

Postod Marko » Sre Jun 04, 2014 5:01 pm

Dobro nije zapevao kada je uzeo mikrofon u šake . Zabranjeno je uvoditi male životinja a nije africku stoku krupnog zuba na ovaj problem je ukazao jedan od 379 sindikata gsp-a
Žalosno je što današnja deca misle da je Mocart bio vlasnik kladionica, a ne da je prodavao čoko kugle

# Vratite Risa u Vojnu akademiju
Marko
Član

Pridružio se: Uto Apr 29, 2008 10:54 pm

Postod Nikola Pejasinovic » Čet Jun 05, 2014 12:26 am

Smorio sam se danas dok sam isao do skole. U Solarisu je bio svirala neka opera ne znam sta je- u glavnom znam da kad sam izasao iz busa glava mi je bila puna opere.
danilo je napisao:Pa kad ti na tako nekoj jakoj liniji između dva privatnika (solaša) dođe lepo šihta isto solo, uuu ne da je milina, nego nema reči. Sauna i pena parti unutra, a sve češće imamo to zadovoljstvo na ulicama grada!
Nikola Pejasinovic
Član

Postod avramovicsasa » Čet Jun 05, 2014 8:28 pm

Šta bi hteo Seku Aleksić.....,Mamurna,mamurna a još sam žedna..... :D :) :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
avramovicsasa
Otpravnik

Postod Nikola Pejasinovic » Čet Jun 05, 2014 10:35 pm

Gde nadje nju bolje da si rekao Bora Corba ili neki drugi bend ili recimo Lepu Brenu. Ali seku aleksic (namerno pisem malim slovima ) pa taman bih bio spreman da pucam sebi u glavu kad bih je cuo.
Nikola Pejasinovic
Član

PrethodniSledeća

Povratak na Diskusije