profa_chb je napisao:Isključivanje iz saobraćaja je kada parkiraš vozilo, na prostor predviđen za to, ili van njega u slučaju kvara vozila, ili neke vanredne situacije.
Autobus kada stane u stanicu nije isključen iz saobraćaja. Ne gasi motor, ne vuče ručnu, ne napušta vozač vozilo, ne obezbeđuje ga od upravljanja od strane neovlašćenog lica, itd.
Kako bi ti rešio problem naplate karata, i kako bi rešio problem ljudi koji je ne plaćaju?
Onda ti je ovo gora varijanta, parkiranje vozila na mestu na kome to nije predviđeno!!!
Koliko znam zakon, zaustavljanje u žutoj traci je dozvoljeno na 2 minuta? A ručna se itekako vuče, čak i kad samo stojiš u stanici, to je po PSu

Elem, definiši to kako hoćeš, ja to definišem kao isključivanje iz saobraćaja, možda termin nije odgovarajući i precizan, ali jasno pokazuje radnju, isključenje vozila iz saobraćaja na neodređeno vreme (dok se uljez ne izbaci, istera, ubije i sl)...
Mislim da sam nekoliko puta pisao kako bih ja to rešio, ali ajde da ponovim.
Godinama su Beograđani navikli da ne plaćaju prevoz jer im je to bilo omogućeno ukidanjem konduktera, nije bilo nikakve kontrole plaćanja, povremena i smešna (po broju radnika) kontrola ne plaši više ni klince. Društvene norme su se promenile, sada je sasvim normalno da se ne plaća usluga koja se koristi, opravdavajući to mnogim razlozima, hvala bogu GSP, DJP I Apex nam ostavljaju pregršt razloga za tako nešto da možeš da biraš... Ali, plaćamo i vodu koja često nije najčistija, struju koja veoma često po "kvalitetu" ne odgovara standardima, gas itd itd itd. Dakle, svaka komunalna usluga mora da se plati. Kako doći do efikasne naplate? Samo stalnom kontrolom, da bi se promenile ružne navike, mora se vršiti konstantan pritisak i konstantno se mora "stajati nad glavom" narodu, kako bi mu opet usadili zdrave navike i promenili loše društvene norme. Kako sprovesti stalnu kontrolu?
Jednostavno je, trenutno imamo 300 kontrolora, GSP ima blizu 2000 radnika viška, od prevelikog broja na jednom radnom mestu, preko pregršt nepotrebnih i izmišljenih radnih mesta za švalerke, rođake, užu i dalju familiju, komšije garnitura i garnitura vlasti ranije, a i ove trenutno. Kako nebi bilo tih bolnih rezova u javnom sektoru kojih se svi šatro pribojavaju, ali i dalje prave ogromne dugove, te ljude treba preusmeriti na radno mesto kojima su potrebni. Kontrola karata, prodaja karata, kontrola naplate, brojanje putnika, statistike, valjda ćemo u tih 2000 viška, naći odgovarajuće kadrove za to. Dakle, bagru na ulice, aparate u ruke da iskoristimo tu milionsku opremu. Ali, tu se javlja novi problem! Kvalitet usluge, sem što bi se poboljšao kvalitet naplate, ništa drugo se nebi promenilo, dakle usluga bi ostala prosečna, ili čak ispod nekog proseka, da ne kažem bedna... Sve to ide jedno sa drugim, ali konkretno se ovde radi o sistemu naplate, tako da mislim da je ovo trenutno jedino moguće rešenje koje može da prođe u praksi, nažalost previše smo mi zaostali za digitalni sistem bez ljudskog faktora...