od negas » Ned Jun 22, 2014 1:51 am
Pitanje je dana kada ce da ode i 604.
Danas videh na stanici na šofgerki sa desne strane stoji nalepnica Izvrštelja da je popisan!
Dakle, u AS-u su se pomirili da će ostati verovatno bez ijednog auta. Možda je i Bova popisana ne videh izdaleka!
Sreća je u tome da kako god bilo, linije drže kako tako. Ne valja što ne radi polazak za BGD u 19.30h, ali verujem kada se stabilizuu sa autima (ako se stabilizuju) da će i to raditi i sve ostale linije koje su "brisane".
Tu ima sada više problema.
Prvo, radnici hoće da rade, ali neće da povuku Tužbe, pa im zato "plene" aute. Ne znam da li "plene" zbog sadašnjih ili bivših radnika, ali očigledno zbog jednih i drugih.
Nije to baš korektno, jer hoćeš da radi firma-hoću, e pa onda nema tužakanja. Kako da doteram 20 novih buseva, pa da mi odmah iste zaplenme jel? Vrzino kolo. Dakle treba prvo to rešiti.
Opet pišem, mogu oni sve pokrenuti sa 30 auta. Država je vlasnik, neka im dotera (kupi) i reši barem jedno preduzeće u restrukturiranju. Otprilike znam šta se čeka, pa valjda ćemo dočekati i to!
615 skinute nalepnice AS-a, pozadi JN a napred JANJUSEVIC na soferki!
Verovatno ce i sa strane. Ne znam sto je to uradio kada vozi linije AS-a, ali što bi on na kraju krajeva reklamirao AS. Po zakonu, trebalo bi da ima nalepnice AS-a, vlasnika linija, ali kako se više ne zna ko pije a ko plaća, može i ovako, čak ispada kao da je Janjuš u stvari vlasnik svih linija!