Svaka čast za akciju
No malo da iznesem koju sugestiju,trebalo je u svakom slučaju izbeći monotoniju kojom zrači ovo stajalište,nikako plava boja jer je ista ne primetna iz porodice toplih koja odmara oči i kao takva je neprimetna i slabo uočljiva,stanični stub je trebalo ofarbati žutom ili kombinacijom boja ili nešto slično.
Mapa linija kao i tabla sa brojevima ako je ikako moguće postaviti na flurocentnoj podlozi koja treba neprestajno da blješti naročito pod naletom svetlosti u očima putnika koji će uživati u informativnom stubu dok čekaju prevoz.
Ako je ikako moguće u sledećim planovima za revitalizaciju stajališta isplanirati dopunski pano ili kutiju na kojem će biti postavljena dopunska obaveštenja o izmenama u režimu saobraćaja da se ne bi ponovilo ovo da je neko zalepio ovo obaveštenje na sred mape i tako anulirao vaš trud ali opet moguće je da drugog rešenja nije bilo.
Udruženje ,,Imamo plan,, je kako realno tako je i futurističko koje će se u budućnosti truditi da učestvuje u mnogim projektima budućeg Beograda do kraja veka u kojem su siguran sam otvorena vrata za mnoge članove mlade populacije koji imaju bilo kakvu ideju.
Ono što mi smeta jeste mračna poleđina na kojem je ispisan naziv udruženja,tako bezvoljno,mračno,ne primetno,kao da se radi nešto protivzakonito,zabranjeno,cenzurisano ili je u pitanju reklama za pogrebno preduzeće,logo udruženja me podseća na simbol NATO pakta,prilično deluje zastrašujuće.
Boje,boje,boje i to drečave,svetle koje asociraju da ste živi,mladi,ljudi budućnosti bez ograničenja kojima niko i ništa ne može stati na put a ovaj simbol zameniti elementima osmeha,sunca,cveća koji simbolizuju život,ljubav i omladinu,šaljite jasnu poruku svim Beograđanima da nameravate da promenite grad.
Verujem da sama DJP nije dozvoljavala da se odstupa od tradicionalnih boja u kojima su postojeće nakarade od stajališta ali rušite ograničenja i što više boja,neka ljudi uživaju u onome što proizvodi naša omladina.