Stukli crepovi Punta samo tako. Sinoćna oluja, digla deo krova ('fala Bogu ćale nije parkirao u Garažu) i za samo jedan minut sve se preokrenulo. No, da ne dužim, sve će biti jasno posle slika.
Napisao sam "Kako treba". Moglo bi nesto da se ustedi flekovanjem i parcijalnim farbanjem, ali ima na nekoliko mesta poprilicnih ostecenja. Ovde je pravo resenje komplet farbanje.
Ono pozadi bi trebalo da može da se izmasira, krilo je 50ak evra... Ovo ostalo se zafarba... Ja sam Boru farbao komplet i sa novim krilom, materijalom itd izašao je 600 evra. Punto može samo manje posebno ako radiš samo haubu, krov i krilo.
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
-Mario Andretti-
branik je napisao:Većina delova u fordovima ima oznaku Motokraft. Džonsom od prošle godine ima fabriku kod nas, u KG. Za Fijat rade enterijere i sedišta.
Motorcraft delovi su uglavnom prva ugradnja na Fordu. Jako kvalitetni delovi ali i skupi... Ja sam za Focusa 55e platio Motorcraft prednje plocice a ostale su svuda bile 25e i manje, tipa TRW, Lucas, ATE...
Eh da je B-2 Spirit off Misuri stvarno pao u Spacvanske sume...
Ako ti ne odgovara, imas dole pedalu sa desne strane. pokusaj malo cesce duze i dublje da je stiskas. Siguran sam da ce ti brojevi popraviti. Eto, problem resen. Samo je potreban pametan savet.