I ja gledam i ne mogu da dokučim nikako, možda neki španac ili potrugalac... Za onaj prvi ''Neoplan'' ja bih rekao da ono uopšte nije repariran autobus. Po meni ono je neka od kopija Neoplana za istočnoazijsko tržište...
I ja mislim da je 317, nisu do Turaka dosli spanski i portugalski karoseristi . Ono je garant bilo razbijeno napred, mozda i gorelo . Izbacili su klimu iz boksa na krov, cak i zatvorili otvore na boksu od klime
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
-Mario Andretti-
Vjerovatno si u pravu, ali ogromna je prerada rađena, zatvorena vozačka vrata, ubačen prozor na šiber, boksovi i rešetke kompletno nanovo rađeni... Mogli su to turci dosta bolje, čudi me da nisu kompletno natakli karoseriju a la Travego ili S417 na ovo
Pogledaj poziciju vozača, previsoka je za N117, kad bi se na N117 stavila ovakva maska vozač ne bi ništa vidio ispred sebe, drugo ako se dobro zagledaš vidićeš da su sjedišta postavljena na različitoj visini, znači postoji razlika u visini poda naprijed i nazad a to N117 nikad nije imao.
A sada imam veluku čast da predstavim vozilo Setra 228 dt prevoznika MISTIK LESKOVAC prerađena isključivo po želji i viziji vlastnika Saše Stošića ...svaki detalj je namerno i precizno isplaniran a cela reparacija je trajala prilično dugo ali zato je ipak nastao ovaj unikat koji je napred Setra dvojka boćno Setra trojka i nazad Neoplan Kako mi je Saša rekao ovo vozilo je za njegovu dušu i nebi ga menjao za novu S 431 DT Bilo kako bilo želimo mu puno kilometara na drumovima ... izvor : Mistik Leskovac - foto Saša Stošić