Pre 2 dana bio je lep dan,tako da dok sam cekao utovar secera iskoristio sam priliku da napravim par slicica kamiona koji trenutno vozim.Kao sto sam rekao radi se o kamionu marke DAF,model 95 ATI sa Euro 2 motorom.Kamion je starije generacije ali mi se jako svidja iz razloga sto volim DAF-ove kamione i smatram ih za jedne od najboljih a i tabla je ista kao na Lastinim Berkofima kojima sam se najvise vozio u skolskom dobu.Iz tog razloga sam se i opredelio za njega (pored njega bio je slobodan i Renault Premium 2004 god). Kamion pokrece motor od 400KS,ima ZF menjac sa 8 brzina,4 spore i 4 brze,sa polovinkama.Interesantno je to da kamion koji je vec poprilicno star ima elektricke retrovizore,grejace retrovizora,elektricni siber,tempomat,retarder,elektricne prozore,maglenke...Kabina je najveca u ponudi,Super Space kabina sa 2 velika lezaja koji su izuzetno udobni...Pregrada,kaseta i mesta za odlaganje stvari,dokumentacije i slicnog ima poprilicno,a glavnica je podeljena u 3 uzajamno pregradjena "bunkera" iznad vozaca i suvozaca,dok je centralni "boks" najveci i ima cak i policu.S njim vucem poluprikolicu Schmitz Cargobull,nekadasnje MB pivare.Cerada je na princip zavese sto je po meni jako kulturan metod,za razliku od dizanja cerade letvom i snjiranja sajlom...Ako vas nesto zanima slobodno pitajte,a sada malo slicica:

Par detalja sa kabine:

I Enterijer:

I zastitni detalj: