U sredu ujutro moj auto pocinje da stuca, naglo se pogorsava, toliko da uz uspon koji je u normalnom stanju savladavao 5 - 4. ide prvom. po ravnom i ide nekako, uz zvuk rada na dva cilindra.Posle nekog vremena uključuje se i ček endžin. Radim dijagnostiku na putu i zovem majstora: (MIL: P0351, P0352)
U servisu, kontrola počinje od bobine. Jedna, druga, treća polovna, ništa se menja. Nova, isto. Dijagnoza je instalacija od ECU do bobine ili sam ECU, jer na bobinu ne dolazi impuls za dva cilindra. Električar dolazi, instalacija je u redu, a presuda je da je kompjuter. Okreće mi se tlo, a podnosim uspravno, dok ga demontira. Veštim pokretima otvara ga i vadi ploču i počinje ispitivanje. Jedan tranzistor ne radi, drugi ima slab signal (ne razumem se u elektroniku).

(nisam slikao unutrašnjost)
Onda lepa vest: zameniće ta dva, šta god da su, i to će me koštati 2 000. Ali ima i ona druga: insistira na zameni svećica i bobine. Srećom, svećice imam kupljene, a valeo bobina košta 4000. Za ostali rad, malo časti i piće, ode još 1500.
Ali, auto je neprepoznatljiv. Bez ikavog trzaja, od 1000 povlači odlučno i prokolizava čak i u drugoj. Izgleda da je bobina postepeno otkazivala i povremeno ostavljala po neki cilindar bez varnice, pa to i nisam osetio kao jer je bilo postepeno. Kad je stradao još jedan, ostao je potpuno bez snage.
Došlo vreme da se sve popravlja. Nedavno mi je tast na opelovom (Isuzu) 1,7 dti imao problem sa elektronikom pumpe po drugi put. Pre nekoliko godina, koštalo ga je oko 200, a sad tek 15e. Kuka što nije uzeo onaj stari prvi put da sad ima rezervni.