od becks89 » Uto Mar 03, 2015 6:14 pm
Nema potrebe da se izvinjavas, znam ja koja je cena toga sto se brani neodbranjivo, tako da nema ljutnje.
Ali, ajde da pokusam da ti odgovorim, inzinjer masinstva je zaduzen da pronadje odgovarajuce resenje za svako vozilo koje treba da radi u odredjenim uslovima. Dakle, ako treba da se obezbedi brz ulaz i izlaz putnika onda ti glupavi i neupotrebljivi sistemi treba ili da se uklone ili prilagode, kako na Japancima otpusta stanicna cim se zatvore vrata, a na Ik Manu, treba da probijes nogom pod stiskajuci gas, pritom skuvas, popijes kafu, doruckujes, preksrstis se i onda otpusta da mozes da krenes. Te price cene ljudskog zivota jednostavno gospodo ne piju vodu, jednostavno ne pije vodu, postavio sam vam pitanje, kako su ljudi ziveli i vozili se u autobusima marke Sanos, Karosa, Ikarbus Ik103, 201/2/3? Ja ne znam da se desilo vise od jednog ili 2 slucaja u zadnjih 10-15godina da je neko ispao iz autobusa, tako da vam taj argument svakako otpada. Drugo, vozac ne krece brzinom svetlosti, da ne moze na vreme da uoci ako su ostala otvorena vrata i da reaguje, tako da vam i to otpada.
Sa slobom se slazem za veliki deo, da u pravu si i za turaze i sve, samo zaboravljas da poredis dva grada sa malom razlikom u broju stanovnika, jedva 4 puta je Beograd veci, drugo opterecenje ulica je drugacije, manje su guzve kod vas i da ne navodim sad dalje.
Eto ja vama dajem za pravo da je Ikarbus odlican proizvodjac, da su odgovoran proizvodjac, sjajno je da ugradimo sto vise elektronskih sistema u ta vozila jer olaksava odrzavanje, pa cemo se sloziti u tome da se ne slazemo.
BALKAN TRANSPORT - Portal posvećen javnom prevozu i prevoznicima na Balkanu!
Reklamiranje svih prevoznika i turističkih agencija do kraja godine na našem sajtu i facebook stranici je POTPUNO BESPLATNO!!!
Kontaktirajte na : marketing@balkantransport.net