danilo je napisao:Ne može hidraulika da igra glavnu ulogu kad su kočnice pneumatske. Nije ti to putnički automobil.
Zanemarite moj post, lupio sam ko otvoren prozor.
danilo je napisao:Ne može hidraulika da igra glavnu ulogu kad su kočnice pneumatske. Nije ti to putnički automobil.
danilo je napisao:Pa kad ti na tako nekoj jakoj liniji između dva privatnika (solaša) dođe lepo šihta isto solo, uuu ne da je milina, nego nema reči. Sauna i pena parti unutra, a sve češće imamo to zadovoljstvo na ulicama grada!
danilo je napisao:Pa kad ti na tako nekoj jakoj liniji između dva privatnika (solaša) dođe lepo šihta isto solo, uuu ne da je milina, nego nema reči. Sauna i pena parti unutra, a sve češće imamo to zadovoljstvo na ulicama grada!

Pa krljaju jer su im ***** sve po spisku, teško ćeš naći Conecto da je diferencijal ok, mnogo su prešli uz uništavanje od strane GSPa i dobro je da su još u jednom komadu....Dejan Ikarbus je napisao:Koliko ja znam na ik103 ik201 osovine su rabine(to uglavnom piše na glavčini)E sad neznam čije osovine ima conecto,kod par njih sam čuo da nešto krlja u diferencijalu(otprilike da je konusno tanjirasti,kad krene uz brdo napne ga pa utiša)ali neznam šta bi još moglo da bude.Možda da su se reduktori razlokali...
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 0 gostiju