profa_chb je napisao:Preterano mašinski razmišljam? Reci mi, molim te, imaš li neki lek za to? Da se učlanim u tvoj Nezavisni sindikat nezadovoljnih suvozača koji poznaju pravo stanje?

roadcrasher je napisao:http://auto-bus.narod.ru/ikarbus/ikarbus_ik104_a.html slucajno naletih na ovo
Kad je prvi ik20x posle brene proizveden i dali je on setao okolo kao test vozilo? Taj bus je imao rabin motor.

Čuveni 1161, ko zna koliko puta sam se vozio u njemu dok je radio...Stefan Bgd je napisao:U tom periodu je na liniji 17 bio redovan pomenuti ik-201L koji je bio beli sa roze-crvenim štraftama. Nemam podatke o tome da je još koji dolazio na probu i radio baš na liniji 17, možda eventualno neko od starijih kolega na forumu može i da se seti takvog busa koji si opisao.
profa_chb je napisao:Preterano mašinski razmišljam? Reci mi, molim te, imaš li neki lek za to? Da se učlanim u tvoj Nezavisni sindikat nezadovoljnih suvozača koji poznaju pravo stanje?

profa_chb je napisao:Pričao sam sa glavnim inženjerom u razvoju baš o tome. Ranije je hladnjak bio ispod poda, nisam siguran da li na sredini, ali pod uglom ( kao grtal'ca), tako da je vazduh išao frontalno na njega. E sad, to je malo teže za čišćenje, manje pristupačno za opravke, itd. Generalno, to je gradski autobus, ne kreće se velikim brzinama (ne bi trebalo...), tako da je pitanje kako povećati konvekciju između vazduha i hladnjaka.
S obziorm na GSP-ovu tradiciju neotvaranja oba krila prvih vrata, mogli su da suze vrata, i da smeste hladnjak napred, malo u desno

Povratak na Gradski, Prigradski, Medjugradski
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gostiju